www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 11 november 2013 (7 jaar en 11 dagen geleden)  
De Meern, 11 november 2013 De zoekmachine van Recht.nl is uniek in zijn soort. De databank van Recht.nl bevat juridisch nieuws (vanaf 2001) en samenvattingen van de 100..
Logo Incentro

“Aysist biedt onze dienstverlening precies dat extra stuk toegevoegde waarde, dat in onze branche zo schaars is.” Moordrecht/Apeldoorn, 12 november 2013..
Logo Ayton

Duurzaam is niet altijd duurkoop
Beverwijk 11 november 2013 - TES (Total Energy Solutions) B.V, al ruim 11 jaar toonaangevend en onafhankelijk advies en verkooporganisatie van kwalitatief hoogwaardige en..
Logo TES B.V. (Total Energy Solutions)

Na het winnen van de award in 2006 en 2009 nu opnieuw genomineerd
Amsterdam, 11 November 2013 /EZPress/ - ICTroom is genomineerd voor de FD Gazellen in de provincie Noord-Holland. in de categorie middel groot. Hiermee mag ICTroom zich..
Logo ICTroom

Baarn, 11 november 2013 –In het aanbestedingstraject van de Belastingdienst voor de inkoop van ICT-diensten is het onderdeel ‘Testen en Testmanagement’..
Logo Total Specific Solutions B.V.

Vianen, 11 november 2013 - Het gebruik van Apple-gerelateerde phishingsites blijkt een populaire methode onder cybercriminelen, blijkt uit het Q3 2013 Security..
Logo Trend Micro

's-Hertogenbosch - 11. November 2013 Ricoh Nederland heeft vandaag uit handen van de jury namens Forum Duurzaam Werken en de Stichting Natuur & Milieu de Duurzaam..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Nieuwegein - 11. November 2013 Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is eind september live gegaan met Foodcare Mobile van McKesson. Met behulp van deze..
Logo McKesson Nederland B.V.

Geavanceerde technologische oplossingen helpen organisaties fraude te bestrijden, verliezen terug te dringen en klanten te beschermen; tegelijkertijd is snellere identiteitsauthenticatie mogelijk voor betere klantervaring
Amsterdam, 11 november 2013 – Verint® Systems, Inc. (Nasdaq: VRNT) neemt Victrio™ over, een innovator op het gebied van fraudepreventie en..
Logo Verint

Combinatie creëert miljardenbedrijf met een wereldwijde ‘installed base’, technologie en schaal om klanten te migreren naar cloud-gebaseerde..
Logo Mitel

CTO van zanox–M4N start nieuw bedrijf
Amsterdam, 11 november 2013 – Klaas Joosten, voormalig CTO van zanox-M4N, is een nieuw bedrijf gestart. Met ZEEF.com, een content curation platform, wil hij..
Logo ZEEF

Voor het tweede jaar op rij stelde private-equity bedrijf Main Capital Partners een lijst op met de meest veelbelovende softwarebedrijven van Nederland. ORTEC,..
Logo ORTEC

VANAD Group heeft het Groningse ICT-bedrijf SpotDog overgenomen. SpotDog levert onder meer een oplossing voor het veilig opslaan van bestanden in de cloud. VANAD Group gaat de..
Logo VANAD Group

Vandaag gaat het 4G netwerk van KPN live in Breda. Bewoners, bezoekers en bedrijven kunnen vanaf nu gebruikmaken van internetsnelheden die tot tien keer hoger liggen dan op..
Logo KPN

Onderzoek: cloud-oplossingen nog onvoldoende herkend binnen de handelssector
De toenemende (online) concurrentie zet de prijzen flink onder druk binnen de Nederlandse handelssector. De grootste uitdagingen voor de mkb-handelsbedrijven zijn momenteel..
Logo Exact Software Nederland B.V.

RES Software één van de snelst groeiende bedrijven van 2013
’s-Hertogenbosch, 11 november  2013 —RES Software, de marktleider op het gebied van workspace virtualisatie, is wederom genomineerd voor de FD Gazellen in de..
Logo RES

Onder andere Schiphol behoort tot klantenportfolio van mobiele beveiligingsexpert
Amsterdam - 11. November 2013 Good Technology, wereldwijd leider in mobiele beveiliging, heeft een kantoor in Amsterdam geopend om de groei in de Benelux te faciliteren. De..
Logo Good Technology

Utrecht, 11 november 2013 – Studenten, medewerkers en docenten bij Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen lopen gemiddeld genomen voor op de Nederlandse..
Logo SURFnet

In 2019 wereldwijd 5,6 miljard abonnementen
Het aantal mobiele abonnementen zal in 2019 naar verwachting de 9,3 miljard bereiken, waarvan 5,6 miljard abonnementen zijn voor smartphones 90 procent van de..
Logo Ericsson

Bedrijven verliezen klanten en inkomsten, tenzij ze hun veranderende personeelsbestand de beschikking geven over middelen om informatie te delen
's-Hertogenbosch - 11. November 2013 Uit nieuw onderzoek in opdracht van Ricoh blijkt dat het aantal ‘informatiewerkers’ (zogenaamde ‘iWorkers’)..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Pinetree Solutions streeft naar landelijke dekking EBM’s
’s-Hertogenbosch, 11 november 2013 SAP Nederland en partner Pinetree Solutions hebben met CS+ de allereerste Extended Business Member (EBM) voor SAP Cloud getekend...
Logo SAP

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Koninklijke KPN N.V. (KPN) kondigen aan het verzoek gekregen te hebben van het Bestuur van de Stichting Preferente..
Logo KPN

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo NorthC Datacenters
Logo Avit Group
Logo Sitecore
Logo Ctac N.V.
Logo Workday
Logo Opleiding.nl
Logo Auth0
Logo Cisco
Logo Eaton
Logo Dell Boomi
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo Red Hat, Inc.
Logo Cisco
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89612 persberichten
- 5815 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 8976 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl