www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Persberichten van 11 juni 2014 (7 jaar en 53 dagen geleden)  
Amsterdam, 11 juni 2014 – Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, heeft recentelijk voor het vierde..
Logo Denit Hosting Solutions

Vorige week is bekend gemaakt dat netwerk leverancier Juniper Networks en Aruba Networks een partnership aangaan voor hun Wireless WLAN propositie. De reden is dat Juniper..
Logo Orange Cyberdefense

Enschede, 11 juni 2014 Om de veiligheid voor burgers te borgen die digitaal zaken doen via DigiD, dienen overheidsorganisaties jaarlijks een ICT-Beveiligingsassessment..
Logo Innovadis B.V.

Breukelen, 11 juni 2014 – Op Transports Publics 2014, dat op dit moment plaatsvindt in Parijs, presenteert Xerox de nieuwste innovatieve oplossingen voor de OV-sector...
Logo Xerox

Tijdwinst wordt genoemd als belangrijkste voordeel van online samenwerken met klanten
Eindhoven, 11 juni 2014 – Professionals uit de financiële branche zien klantbelang als een minder belangrijk voordeel van online samenwerken dan tijdwinst en..
Logo Hyarchis

Utrecht, 11 juni 2014 – CA Technologies (NASDAQ: CA) kondigt aan dat Kees van Bekkum (47) is benoemd tot Country Manager Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk..
Logo CA Technologies

Next-generation firewall beschermt netwerk, data en applicaties
Hoofddorp, 11 juni 2014 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, introduceert zijn nieuwe Unified Security Gateway (USG) Next-Generation..
Logo Zyxel

Partnerecosysteem gebruikt Red Hat Enterprise Linux 7 om innovatieve oplossingen voor de open hybrid cloud te ontwikkelen
Amsterdam, 11 juni 2014 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Linux 7. Met de..
Logo Red Hat

Gouda, 11 juni 2014 – Om de Belgische en de Luxemburgse MKB-markt beter te kunnen bedienen opereert wereldwijd netwerkbedrijf NETGEAR sinds 1 mei naast Nederland ook..
Logo NETGEAR

Eerste en enige x86-servers die voorzien in elastic computing; ideale platforms voor Oracle Database, Large Memory-applicaties en virtualisatie Utrecht, 11 juni, 2014..
Logo Oracle Nederland

Vandaag ondertekenden ASTRON en het Poolse LOFAR samenwerkingsverband een contract voor de bouw van maar liefst drie nieuwe antennestations voor de Internationale LOFAR..
Logo ASTRON

Utrecht, 11 juni 2014 – Kaspersky Lab is verheugd een nieuwe strategische samenwerkingsovereenkomst aan te kunnen kondigen met Telefónica, een van 's werelds..
Logo Kaspersky

Utrecht, 11 juni 2014 – Ondanks het feit dat de Gameover Zeus botnet en Cryptolocker ransomware onschadelijk zijn gemaakt, is het nog te vroeg om te juichen. Ten eerste..
Logo Kaspersky

Beperkingen in draadloze toegang voor mobiele thin clients verholpen dankzij oplossing IGEL, gebruikers kunnen aanmelden op draadloze netwerken zoals met een reguliere laptop
Utrecht, 11 juni 2014 - IGEL Technology introduceert IGEL Café Wireless, een oplossing die gebruikers van thin clients dezelfde flexibiliteit en mobiliteit biedt als..
Logo IGEL Technology

Amsterdam, 11 juni 2014 – Bij Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA) – de softwareleverancier die digitaal georiënteerde organisaties voorziet van ‘Better..
Logo Pegasystems

Sony Action Cam HDR-AS20 legt alle zomerse momenten vast
SteadyShot houdt beelden vloeiend en scherp, zelfs bij intensieve camerabewegingen Zeer brede ZEISS Tessar-groothoeklens met ingebouwde..
Logo Sony Nederland

Truphone World garandeert medewerkers optimaal wereldwijd bereik en lage roamingskosten
Madrid / Bilthoven, 11 juni 2014 - Truphone, de zakelijke mobiele provider voor internationaal bellen en internetten, maakt vandaag bekend de officiële leverancier te..
Logo Truphone

Larry Ellison onthult baanbrekende technologie die belofte van real-time tot realiteit maakt Nieuwssamenvatting In de snelle, sterk onderling verbonden en mobiele en..
Logo Oracle Nederland

Gebruik van best practices bij implementatie van oplossing drukt kosten
Haarlem, 11 juni 2014 - B2B e-commerce is een effectief middel voor het vergroten van de omzet, het werven en behouden van nieuwe en bestaande klanten, en het creëren van..
Logo EPiServer

Het zoeken, beheren en vergelijken van het aanbod tweedehands auto’s op AutoScout24 is met de introductie van de vernieuwde Android app nog gemakkelijker gemaakt. De..
Logo AutoScout24

Eindhoven, 11 juni 2014 – Coosto, de Eindhovense leverancier van social media monitoring en webcare software, introduceert aan de vooravond van het WK een openbare..
Logo Coosto

Eindhoven, 11 juni 2014 - Coosto, de Eindhovense leverancier van social media monitoring tools en webcare software, introduceert aan de vooravond van het WK Coosto Open...
Logo Coosto

Teams gebruiken Logitech G-headsets, -muizen, -toetsenborden en -mousepads bij gaming-wedstrijden
Leusden, 11 juni 2014 - Logitech onderstreept zijn commitment aan de eSports-wereld met de bekendmaking dat enkele eSports-topteams Logitech G-hardware gebruiken bij hun..
Logo Logitech

Capelle aan den IJssel, 12 juni 2014 – De combinatie van ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en het Voorgezet Onderwijs in Amsterdam heeft Imtech ICT gekozen als..
Logo Royal Imtech N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers