www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2477 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 11 maart 2014 (2052 dagen geleden)  
“De tijd van knutselen is voorbij”
De groei van het mobiele apparaten en toenemende vraag naar oplossingen voor Bring Your Own Device en gast toegang vraagt om een professionele aanpak van Wi-Fi...
Logo Gewoon IT

’s-Hertogenbosch, 11 maart 2014 – De VNSG (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers) heeft haar nieuwe Congres app gepresenteerd. De app was al beschikbaar via..
Logo The Next View

Een nieuwe manier van wensen vastleggen en herinneringen koesteren: dat is MyMoriam. De I am-app van MyMoriam is in februari gelanceerd en biedt toegang tot een onafhankelijk..
Logo MyMoriam BV

Amsterdam, 11 maart 2014 - LeaseWeb, een van de grootste hostingproviders ter wereld met een productportfolio variërend van cloud computing tot on-demand dedicated..
Logo Leaseweb

Ede, 11 maart 2014 – a.s.r. vastgoed vermogensbeheer wist heel goed wat ze wilde; a.s.r. vv hecht grote waarde aan transparantie, een systeem om het  intensieve..
Logo Reasult

’s-Hertogenbosch, 10 maart 2014 – The Next View, een innovatieve speler in de SAP markt, gaat haar focus op SAP innovatie versterken, met name richting SAP HANA..
Logo The Next View

Koning & Hartman heeft de nieuwste Panasonic ruggedized tablet, de FZ-M1, opgenomen in haar portfolio. Het is een lichtgewicht Windows® tablet met een nieuwe generatie..
Logo Koning & Hartman

Reggefiber en Universiteit Twente (UT) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het programma Zorgvuldige Aanleg en Reductie Graafschade (ZoARG). In dit..
Logo Reggefiber

CUPERTINO, CALIFORNIË – LaCie, het topmerk van Seagate Technology (NASDAQ: STX), introduceert de snelste draagbare opslagoplossing allertijden: de nieuwe..
Logo LaCie Benelux

’s-Hertogenbosch, 11 maart 2014 – Managers binnen Europese zorginstellingen (51%) voorspellen dat technologieplatforms gedurende de komende drie jaar de meeste..
Logo Ricoh Nederland B.V.

ARES-63x3 speciaal ontwikkeld voor gebruik in voertuigen
HPS Industrial, specialist in industriële PC’s, neemt de ARES-63x3-serie van Arbor op in het assortiment. De robuuste box-PC is speciaal ontwikkeld voor gebruik in..
Logo HPS Industrial BV

Hoogwaardig geluid, comfortabel en stijlvol vormgegeven
De MDR-ZX-serie: headphones in hoofdbanduitvoering voor een krachtig geluid van iedere bron De MDR-EX-serie: in-ear hoofdtelefoons voor een urenlange comfortabele..
Logo Sony Nederland

Brocade geeft demo van SDN en Risk Mitigation door OpenFlow tijdens ONS 2014
Amsterdam, 11 maart 2014 – Brocade [Nasdaq: BRCD] ondersteunt OpenFlow 1.3 voor alle routers en switches. Hiermee vergroot het bedrijf zijn voorsprong op de..
Logo Brocade

Pernis, 11 maart 2014 – De Zwitserse reseller Keyon is de winnaar van de award voor ‘Best Partner of the Year’ van SafeNet, Inc., wereldwijd toonaangevend in..
Logo SafeNet-Inc

Zaltbommel, 11 maart 2014 – Prodware is door IBM onderscheiden met maar liefst twee IBM Centre of Technical Excellence Awards. Dit betekent dat Prodware voldoet aan..
Logo Prodware Nederland

Amsterdam, 11 maart 2014 – De vraag naar cloud-diensten groeit elk jaar gestaag. Volgens de voorspellingen van Gartner vertegenwoordigt de wereldwijde markt van publieke..
Logo Zycko Benelux

Capelle a/d IJssel, 11 maart 2014 – Gemeente Den Haag en Imtech ICT sluiten een zesjarige overeenkomst voor dienstverlening met betrekking tot HAAGnet. De omvang van de..
Logo Royal Imtech N.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Extreme Networks
Logo Databricks
Logo Digital Transformers
Logo Palo Alto Networks
Logo Databricks
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Veeam Software
Logo Jaarbeurs
Logo HAL24K
Logo Datto
Logo Cyxtera Technologies
Logo NTT Ltd.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.com