www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Persberichten van 11 maart 2009 (12 jaar en 49 dagen geleden)  
Op 22 april a.s. organiseert InCT, platform innovatief uitgeven, voor de vierde maal haar voorjaarscongres InCTformatie. De huidige tijd vraagt om slim ondernemen en om slim..
Logo inct

Mediapartners dragen bij aan awareness van e-factureren in Nederland
Sinds enkele jaren wordt er in Nederland hard gewerkt om elektronisch factureren een plaats in de schijnwerpers te geven. Het verhogen van de awareness is erg belangrijk...
Logo Factuurwijzer

i-Commotion, gevestigd in Hasselt en gespecialiseerd in toepassingen voor mobiele toestellen, brengt sinds kort een totaalconcept op de markt voor de ondersteuning van..
Logo i-Commotion

Nieuwegein, 11 maart 2009 – Oracle-, Java- en SOA-specialist AMIS lanceert haar vernieuwde trainingsaanbod in de AMIS Technology School.Kennisdelen Al jaren levert AMIS..
Logo AMIS Services

Bouwbedrijf Mulder Obdam Bouw B.V. was tot voor kort veel tijd kwijt aan het extraheren en voorbereiden van de overzichten voor het bepalen van de liquiditeitspositie. Het..
Logo Deputy IT

Eenvoudig te installeren, aanzienlijke besparing op apparatuur, energie en onderhoud
Tiel, maart 2009 – Distributeur Stebis introduceert NComputing, een oplossing waarmee meerdere personen op één PC kunnen werken alsof ze ieder over een eigen systeem..

Enterprise Digital Assistant combineert draadloze communicatie over WLAN en WWAN met uitgebreide mogelijkheden voor GPS-toepassingen en mobiele data-acquisitie
Nieuwegein, maart 2009 - Motorola, Inc. (NYSE: MOT) introduceert de MC55 Enterprise Digital Assistant (EDA). Het is de kleinste en lichtste telg in de familie van Motorola’s..
Logo Motorola Inc.

Nieuwe draadloze audio-oplossingen voor Unified Communications
Hoofddorp, 11 maart 2009 – Plantronics, Inc. (NYSE: PLT) kondigt vandaag de eerste draadloze Unified Communications-headsets aan die meerdere apparaten en applicaties..
Logo Poly

Laren, 11 maart 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, dringt door tot de groep 75 best geleide bedrijven van Nederland..
Logo Kadenza

Badhoevedorp, maart 2009 – Konica Minolta Business Solutions Nederland heeft Ruud van Soest (44) benoemd tot Manager Product Management en Marketing. De benoeming betekent een..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Breukelen, 11 maart 2009 – Xerox kondigt haar nieuwe Xerox WorkCentre 7400-serie aan. De serie is de meest efficiënte en innovatieve productlijn binnen de A3 kleuren..
Logo Xerox

Nederlandse specialist op het gebied van Microsoft Enterprise-software
Capelle a/d IJssel, 11 maart 2009 - Vandaag opent motion10, het Nederlandse expertisecentrum op het gebied van Microsoft Enterprise-software en in het bijzonder Microsoft..
Logo motion10

Netwerkopslagsysteem verrijkt met meer capaciteit en mediastreamingfunctionaliteit
Amsterdam, 11 maart 2009 – Western Digital Corp.® (WD), wereldwijd marktleider in externe opslagoplossingen, levert de WD ShareSpace voortaan ook met 8 TB aan..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

CA Channel Index onderzoek toont balans tussen realistisch en optimistisch
Utrecht, 11 Maart 2009 – Resellers in Noord Europa hebben aangegeven dat virtualisatie management een belangrijke investering is om te kunnen groeien. Dit komt naar voren in..
Logo CA Technologies

Decos richt Zorg & Welzijn-team op om organisaties binnen de zorg optimaal te ondersteunen bij het verbeteren van hun efficiency
Noordwijk, 11 maart 2009 – Decos Software Engineering heeft een nieuw team in het leven geroepen om organisaties binnen de zorg nog beter te ondersteunen en adviseren op het..
Logo Decos

Actional voorkomt dat transacties kwijtraken of vastlopen
Rotterdam, 11 maart 2009 – Progress Software Corporation (Nasdaq: PRGS) introduceert Progress Actional 8.0 Enterprise. Deze nieuwe Actional-versie heeft meer dan twintig extra..
Logo Progress Software BV

Populariteit Cloud Computing matig door onwetendheid
Cloud Computing wordt door bijna de helft van de Nederlandse organisaties gezien als een hype en niet als een serieuze technologische oplossing. Een mogelijke oorzaak hiervan..
Logo Avanade Netherlands BV

Breukelen, 11 maart 2009 – Zelos Direct Mail Services in Alkmaar heeft een tweede iGen3 digitale kleurenpers van Xerox aangeschaft. Het Direct Mail-productiebedrijf staat..
Logo Xerox

Korten op de personeelskosten of juist investeren in behoud?
Maarssen, 11 maart 2009 - Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search..
Logo Harvey Nash

Per 1 maart 2009 is Dirk Stuip gestart bij Teleperformance als Director Business Development Benelux. In deze rol is hij verantwoordelijk voor alle Sales-, Marketing- en..

Utrecht, 11 maart 2009 --- Logix, leverancier van e-businessinfrastructuuroplossingen voor professionals in de IT-markt, heeft een distributieovereekomst gesloten met Wyse..

Unieke suite ondersteunt nieuwste mobiele apparatuur en open karakter maakt eenvoudige applicatie-integratie binnen Unified Communications-omgeving mogelijk
Rijswijk, Hilversum, 11 maart 2009 - Alcatel-Lucent lanceert de nieuwe OmniTouch 8400 Instant Communications Suite (ICS). De nieuwe suite, waarin Alcatel-Lucent al zijn..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Met Worksite Portal ® Dossier (www.worksiteportal.nl/dossier) biedt Worksite Solutions een eenvoudig in gebruik, via een webbrowser te benaderen, internet applicatie voor..
Logo Worksite Solutions B.V.

De gevolgen van obstakels voor en hiaten in de communicatie kunnen tot 40 procent van de productieve tijd van kleine en middelgrote bedrijven in beslag nemen.Zo’n 70 procent..
Logo Siemens Nederland N.V.

Schiphol-Rijk, 10 maart 2009 – Phenomic™, een studio van Electronic Arts Inc (NASDAQ: ERTS), heeft vandaag bekendgemaakt dat de bèta-versie van de RTS-game (real-time..
Logo Electronic Arts

Zeist – 10 maart 2009. Het geld ligt op straat en de retail laat het daar liggen. Met name de non-food en daarbinnen weer de mode en de sport, laten veel klanten lopen. Tot..
Logo i3, Intelligence In Information BV

Unisys levert ook de aankomende vijf jaar ICT-infrastructuur services aan medewerkers van Europcar, op meer dan 1.800 locaties
Schiphol-Rijk, 11 maart 2009 – Unisys Corporation (NYE:UIS) kondigt vandaag aan dat Europcar het contract met Unisys Frankrijk met vijf jaar heeft verlengd. Binnen het..
Logo Unisys

Alphen aan den Rijn - 11 maart 2009 - Uptrends.com, een toonaangevende provider van website en server monitoring diensten, maakt vandaag bekend dat de online diensten van..
Logo Uptrends B.V.

Den Haag, 11 maart 2009 – IDS Scheer, leverancier van oplossingen voor Business Process Management (BPM), voegt een proces-engine voor governance-processen toe aan zijn..
Logo IDS Scheer

Bedrijfssystemen up-to-date houden te moeilijk, te duur en te tijdrovend
Sliedrecht, 11 maart 2009 – Bedrijven vinden het moeilijk, duur en tijdrovend om hun bedrijfssysteem up-to-date te houden en aan te passen aan veranderende eisen. Dat blijkt..
Logo Unit4

Gestroomlijnd schadeherstelproces resulteert in schadelastreductie
Bilthoven,11 maart 2009 – Business Case Entrepreneurs (BCE), ICT-adviesbureau uit Bilthoven, heeft in opdracht van gespecialiseerde transportverzekeraar TVM een blauwdruk..
Logo Business Case Entrepreneurs (BCE)

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers