Amsterdam, 11 februari 2011
Bootveiling is dit jaar gestart met de organisatie van een maandelijkse online veiling voor particuliere bootverkopers. A.s. dinsdag, 15 februari sluit om 20.00u de..
Logo Bootveiling B.V.

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam heeft via een onderhandse aanbesteding de levering en installatie van een nieuwe ICT-infrastructuur aan DHS Informatisering gegund...
Logo DHS Informatisering

Mindcontroller (NL) Op 19 februari 2011 vindt Art of Dance’s langstlopende early hardcore concept, Mindcontroller, voor de twintigste keer plaats in het North Sea Venue..
Logo FestivalLife.com

Amsterdam, 11 februari 2011
Parentix is aangesteld als application hosting provider voor de producten van Qics. Dit houdt in dat QicsTime en QicsPlanner vanaf heden online beschikbaar zijn als SaaS..
Logo Qics

Bedrijfskritische informatie sneller beschikbaar voor analisten
Amstelveen/Fremont, 10 februari 2011 – ING Verzekeringen Benelux heeft een cloud oplossing in gebruik genomen om financiële simulaties op verzekeringsrisico’s significant..
Logo Bitbrains IT Services

Adnovate is in 2011 opgenomen in het Magic Quadrant for Marketing Resource Management van Gartner.i) Gartneri) evalueert de partijen in de MRM markt op basis van..
Logo Adnovate.

VoipNow® Professional geprezen voor Innovatie in Unified Communications
Orlando Fl – 8 Februari 2011 – 4PSA® heeft vandaag bekend gemaakt dat TMC, een internationaal bedrijf voor media, VoipNow Professional heeft uitgeroepen tot winnaar voor..
Logo 4PSA

Judith Schoenmaeckers, commercieel directeur van Randstad Nederland, is gisteren door ruim 700 vakgenoten en een vakjury uitverkoren tot ‘Commercieel Directeur van het..
Logo Randstad Nederland

Leiden, 11 februari 2011. TransIP doorbrak de grens van 500.000 geregistreerde domeinnamen. Daarmee is zij de eerste domeinnaamprovider in Nederland met een half miljoen..

innovaties rond mobiele security leiden tot betere kwaliteitservaring en lagere operating-kosten voor klanten
Utrecht, 11 februari 2011 – Symantec Corp. (NASDAQ:SYMC) biedt Symantec Next Generation Network Protection aan, een netwerk-gebaseerde oplossing die het..
Logo Symantec

LifeSize 220-serie gecertificeerd binnen Microsoft Partner Network
Dordrecht, 11 februari 2011 – De HD-videoconferentie oplossingen van LifeSize, onderdeel van Logitech, worden geïntegreerd met de unified communication (UC)-platformen..
Logo LifeSize

Jaaromzet bedraagt 1.220,3 miljoen dollar; een stijging van 38 procent ten opzichte van 2009 Gerapporteerde EBITDA van 544,8 miljoen dollar, een stijging van..
Logo Equinix

Amsterdam, 11 februari 2011 – Hoewel 58% zegt een relatie op het werk rampzalig te vinden, heeft bijna 4 op de 10 werknemers wel eens een affaire met een collega gehad...
Logo Monsterboard.nl

Nieuwe, transparante aanpak van servicegaranties stelt klant centraal
Amsterdam, 11 februari 2011 — Easynet Global Services, wereldwijd leverancier van beheerde oplossingen en connectiviteitsdiensten, lanceert zijn nieuwe Service Level..
Logo Easynet

Hoofddorp, 11 februari 2011 – Micro Focus, marktleider op het gebied van enterprise application-, modernization-, testing- en managementoplossingen, is geplaatst in het..
Logo Micro Focus

Gouda, 10 februari 2011 - Vanwege een verschil van inzicht over de financiële gevolgen van het technisch beleid van De Graafschap heeft Centric besloten haar naam niet..
Logo Centric

Veel bedrijven zijn kwetsbaar voor diefstal van belangrijke gegevens en niet goed voorbereid op het gebied van cybercrime. Bedrijven lopen niet alleen het risico van..
Logo Nederland ICT

Capelle a/d IJssel 10 februari 2011, Het Rotterdamse gemeentelijke bedrijf Roteb is het nieuwe jaar van start gegaan met vier nieuwe websites binnen www.roteb.nl. Deze..
Logo Avantage

I.R.I.S. beloont tijdens haar jaarlijks congres 12 klanten en partners voor hun uitmuntende medewerking aan projecten met betrekking tot IDR, ECM en IT-infrastructuur
Meerssen / Louvain-la-Neuve, 10 februari 2011  --  I.R.I.S. meldt dat meer dan 1.000 professionals IRISLink 2011, het jaarlijkse congres van I.R.I.S., op 8 februari..
Logo I.R.I.S.