Outsourcing van EDI aan Copernicus zorgt voor verbeterde efficiëntie en hogere klanttevredenheid. Schavemaker Logistics & Transport heeft een breed aanbod aan..
Logo Copernicus Interchange Technology BV

Zevenaar, 10 november 2014   Met RiMatrix S heeft Rittal een volledig modulair, gestandaardiseerd datacenter ontwikkeld. Het omvat alle infrastructuurcomponenten..
Logo Rittal bv

KPN is door Gartner, Inc. gepositioneerd in het visionaire kwadrant van de Magic Quadrant voor beheerde M2M-diensten. Om in aanmerking te komen voor een classificatie van..
Logo KPN

90 procent van Sint- en kerstshoppers verwacht een consistente merkbeleving via verschillende kanalen en apparaten
Amsterdam, 10 november 2014 – De drie grootste frustraties van online winkelen zijn: tonen van producten die niet op voorraad zijn (60%), ontbreken van genoeg..
Logo SDL

Nieuwe JBoss xPaaS-oplossing helpt ontwikkelaars bij integratie on-premise, PaaS- en SaaS-applicaties
Amsterdam, 10 november 2014 – Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourceoplossingen, introduceert OpenShift Enterprise 2.2. Daarnaast biedt..
Logo Red Hat, Inc.

Amsterdam, 10 november 2014 – Cisco heeft Joost Hermans benoemd tot Global Service Provider Leader Cisco Noord-Europa. Zijn verantwoordelijkheid is om de groei van..
Logo Cisco

Passagiersafhandeling en security topprioriteit voor luchthavens wereldwijd
Het verbeteren van passagiersafhandeling is topprioriteit bij luchthavens wereldwijd wanneer IT-investeringen worden gedaan. Bij bijna de helft (47%) van de luchthavens..
Logo SITA

Heerenveen, Amsterdam, 10 november 2014 – Siebrand Dijkstra, oprichter en CEO van AppMachine, is verkozen tot CEO van het jaar tijdens het Computable Awards..
Logo AppMachine

Professionals helpen auteurs bij het vormgeven en uitgeven van boeken
Amsterdam, 10 november 2014 - Blurb, het onafhankelijke uitgeefplatform, introduceert Dream Team, een online marktplaats van creatieve professionals in tekst schrijven,..
Logo Blurb

Door uitbreiding met vier nieuwe data rooms verdubbelt de hostingcapaciteit
Amsterdam, 10 november – Interoute, eigenaar van het grootste cloud services platform in Europa, maakt bekend dat de datacentercapaciteit in DC Amsterdam fors is..
Logo Interoute

Breukelen, 10 november 2014 – Xerox levert in West-Europa twee nieuwe oplossingen om bedrijven te helpen bij het migreren naar een digitale, papierloze..
Logo Xerox

Nieuwe aanwinst versterkt het aanbod van Curvature in onafhankelijke onderhoudsdiensten en support
Lijnden, 10 november 2014 – Curvature, een innovatieve dienstverlener voor IT-infrastructuren en services, maakt vandaag bekend dat het CSU Industries heeft..
Logo Curvature

Utrecht, 10 november 2014 – Deskundigen van Kaspersky Labs Global Research and Analysis Team (GReAT) onderzochten de "Darkhotel" spionagecampagne. Deze heeft ten..
Logo Kaspersky Lab

De Stichting voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM) is overgegaan tot gunning aan UNIT4 voor het leveren van Agresso, een volledig geïntegreerd ERP-systeem...
Logo UNIT4

Albelli introduceert iPad-app voor fotoboeken
Als de maanden natter en de dagen korter worden, is er niets zo lekker als jezelf met een dekentje terug te trekken op de bank. Tijdens deze wintermaanden lijken de..
Logo Albelli

Nederlandse App ondersteunt bedrijfsprocessen en klantcommunicatie
Salesforce partner Gen25 heeft voor Spaces een nieuwe App ontwikkeld, een van de eerste Nederlandse Apps die gebouwd is op het Heroku platform van Salesforce. Spaces..
Logo Salesforce.com

Ordina heeft afgelopen donderdag de Computable Award voor beste ICT-dienstverlener van het jaar 2014 gewonnen. Ordina kreeg de onderscheiding op basis van een vakjury en..
Logo Ordina