Flexibilisering, efficiency en zelfregie: Ayton heeft aangetoond en meegerekend hoe we dat kunnen realiseren
Moordrecht/Puttershoek, 8 juli 2015 De naam Zorgwaard is nog jong, maar de organisatie en ervaring kent al een lange geschiedenis als het gaat om zorgverlening in de..
Logo Ayton

Nieuwegein, 10 juli 2015 – Sentia neemt hybride managed hosting partner Nines over. Met de overname van Nines verstevigt Sentia haar positie in de markt voor..
Logo Nines

David Porcel is de nieuwe verkooppartner van Reflex Booking voor de Spaanse recreatieve woningmarkt. Hij spreekt uitstekend Spaans en heeft als inkoper van accommodaties..
Logo Reflex Online BV

10 juli 2015 – De Nederlandse fashionindustrie telt ruim vijftienduizend bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Fashion..
Logo ACA

Breukelen, 10 juli 2015 – Hoe maak je digitale tonerdruk nog beter? Een toegevoegde vijfde kleuroptie, verbeterde uptime door slimme automatisering en door keuzes..
Logo Xerox

Amsterdam, 10 juli 2015 – TomTom Telematics is de eerste fleetmanagement-aanbieder in Europa die de mijlpaal van 500.000 geabonneerde voertuigen heeft behaald. Het..
Logo TomTom

Brussel, 10 juli 2015 – EURid, de beheerder van de .eu registry, neemt deel aan het Ecomapuà project om zijn CO2 -uitstoot van 2014 te compenseren. De..
Logo EURid

Houten, The Netherlands, 10 July 2015 - The number of mobile customers with virtual operators in the Netherlands increased by 0.6 percent over the six months to March..
Logo Telecompaper

Mijlpaal voor Honor, het nieuwste smartphone-merk van Huawei
De honor 7 is op 30 juni in China aangekondigd en sindsdien al 9 miljoen keer besteld. Het is het eerste product van Honor dat in zo'n korte tijd zoveel aanvragen..
Logo Honor

Ordina is door SAP gecertificeerd als SAP HANA Operations Partner. Dit betekent dat Ordina zelf een SAP HANA (High-Performance Analytical Appliance) -oplossing kan..
Logo Ordina