www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Persberichten van 10 juli 2014 (6 jaar en 4 dagen geleden)  
Nadat PST Business Services 13 jaar lang support heeft geleverd voor het softwarepakket Odisy, is dit vanaf 1 juli 2014 overgenomen door Pantheon Automatisering. Odisy is een..
Logo Pantheon Automatisering BV

Nieuwste versie van CoSign Web App biedt de mogelijkheid om Word- en Excel-documenten eenvoudig online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling - Uitbreiding CoSign..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Hoofddorp, 10 juli 2014 –- OpenText™ (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC), wereldleider in Enterprise Information Management (EIM), stelt Tempo Box gratis beschikbaar als..
Logo OpenText

Breukelen, 10 juli 2014 – Xerox heeft voor het vijfde jaar op rij de toppositie op het gebied van Managed Print Services (MPS) weten te veroveren. Dit blijkt uit het..
Logo Xerox

Naarden, 10  juli 2014 – Pink Elephant benoemt Jan-Dirk Krispijn tot Director Outsourcing. De benoeming sluit aan op de strategie van Pink Elephant om de positie in..
Logo Pink Elephant Nederland

Referentie Grootboekrekening Schema (RGS) opgenomen in Reeleezee Administratie
Breukelen, 10 juli 2014 – Accountants kunnen vanaf vandaag met behulp van Reeleezee, aanbieder van online boekhouddiensten, het Referentie Grootboekrekening Schema (RGS)..
Logo Reeleezee

Betaversie vandaag beschikbaar voor Sonos-gebruikers wereldwijd
Hilversum, 10 juli 2014 - De muziek waar je van houdt en de muziek die je wilt ontdekken; daar wil je eenvoudig en altijd toegang tot hebben. Hoe dichter wij je kunnen brengen..
Logo Sonos

De uitschakeling van het Nederlands elftal in het WK lijkt grote gevolgen te hebben voor het ziekteverzuim in Nederland. Om 10.30 uur was het aantal ziekmeldingen ruim drie..
Logo Unit4

CRMWaypoint, de grootste salesforce.com-consultant in Nederland, heeft Niels Rekers (33) per 1 juli benoemd tot Practice Manager salesforce.com. Deze promotie volgt nadat..
Logo CRMWaypoint

Rond het jaar 2036 ziet de Europese werkvloer er heel anders uit door technologieën en processen die op dit moment nog niet eens bestaan. Althans, dat denkt 80% van de..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Amsterdam, 10 juli 2014 - Exporteren is al lang niet meer alleen weggelegd voor grote bedrijven. Dankzij het internet kan tegenwoordig ook het kleine bedrijf op de hoek een..
Logo Google

Vianen, 10 juli 2014 - Slechts 50 procent van de organisaties in de Benelux geeft aan dat ze niet weten of, of niet denken dat, het realistisch is om zich te conformeren..
Logo Trend Micro

Installeer met een druk op de knop voor optimaal bereik in elke kamer
Bunnik, 10 juli 2014 – devolo neemt de nobele taak op zich een eind te brengen aan slechte wifi-ontvangst. Het doel: de beste ontvangst in elke kamer, eenvoudige..
Logo devolo

Voorbeelden van uitdagingen en oplossingen bij BYOD-projecten: uit de kunstwereld, de logistiek, bij ’s werelds grootste LAN-party en een Nederlandse universiteit
Amsterdam, 10 juli 2014 – Er is de afgelopen jaren erg veel te doen geweest rond ‘bring your own device’ (BYOD) en mobiliteit. Inmiddels hebben veel..
Logo Cisco

De site geeft snel inzicht welke ‘veilige mobiele workflows’ beschikbaar zijn en welke ISV-leveranciers een beschikbare oplossing bieden
Amsterdam, 10 juli 2014 – Good Technology™, expert in mobiele beveiliging, introduceert de Mobile Workflow Builder voor het bedrijfsleven. De site maakt het..
Logo Good Technology

Krachtige processor en AndroidTM-besturingssysteem zorgen voor snelle en vloeiende Smart TV-ervaring Superieur contrast, het diepste zwart en het helderste wit..
Logo TP Vision

Utrecht, 10 juli 2014 – Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juiste keuzes te maken...
Logo PROACT

Capelle aan den IJssel, 10 juni 2014 – Servicepunt71, het shared service center voor de gezamenlijke bedrijfsvoering van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en..
Logo Royal Imtech N.V.
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl