www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Persberichten van 10 mei 2011 (9 jaar en 140 dagen geleden)  
Belcentrale is altijd nieuwsgierig wat haar klanten denken. Zo sturen we na elk support ticket een korte enquête zodat wij continu onze dienstverlening op de wensen van de..
Logo Belcentrale.nl

Hardcore Supplies is de grootste importeur en distributeur van skateboards en skate gerelateerde artikelen binnen Nederland. Hardcore supplies is geboren vanuit een passie..
Logo Belcentrale.nl

De website www.festivallife.com voldoet aan de hoge eisen van McAfee Secure en waarborgt hiermee de privacy van haar leden
GOIRLE 10 mei 2011 - FestivalLife is één van dé grootste online festival community ’s van Nederland en België. FestivalLife zorgt ervoor dat festivalliefhebbers altijd up to..
Logo FestivalLife.com

Recente voorvallen hebben helaas geleerd dat identificatie en autorisatie een van de belangrijkste pijlers zijn van een veilig netwerk. De wereld verandert snel, beproefde..
Logo Lantech

Utrecht, 10 mei 2011, Als eerste Microsoft Dynamics CRM partner biedt BusinessBase een resource planner voor de CRM Extra en Enterprise modules geïntegreerd met Microsoft..
Logo BusinessBase B.V.

RES Software afrekenen per gebruik
Amsterdam, 9 mei 2011 – Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, is RES Authorized Service Provider geworden. Qwise is een van de eerste partijen die deze status..
Logo Qwise B.V.

De ADP-1224 is de eerste full HD monitor van Aplex uit de ADP-serie. Dit product heeft een 21,5 inch TFT LCD-scherm en ondersteunt een resolutie tot 1920x1080, brightness is..
Logo JMS Automatisering

Gouda, 10 mei 2011, a&o systems + services Benelux B.V. (a&o), het expertisecentrum voor virtualisatie en cloud oplossingen voor middelgrote bedrijven, publiceert de..
Logo a&o systems + services Benelux B.V.

Geoptimaliseerd 1U modulair 19" paneel voor koper- en glasvezelbekabeling
9 mei 2011 - R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, introduceert een patchpaneel met hoge dichtheid om kostbare ruimte te besparen in datacenters. Dit nieuwe..
Logo R&M Netherlands B.V.

Capelle aan den IJssel, dinsdag 10 mei 2011 – Het grootste studenten uitzendbureau van Nederland heeft directeur Arthur Nederlof van de VANAD Group ingezet om een radiospotje..
Logo VANAD Group

Met de laatste uitzending van Pownews , 13 mei aanstaande, vertrekt Powned als een van de laatste vaste bewoners uit DutchView Studio Plantage. Pownews neemt daarmee afscheid..
Logo DutchView B.V.

ICT-bedrijven zien kansen door openstelling van overheidsdata, ofwel open data. Dit blijkt uit onderzoek onder leden van ICT~Office. Tachtig procent van de respondenten is van..
Logo NLdigital

Breda, 10 mei 2011 – GN Netcom/Jabra, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zij van Avaya Inc., marktleider..
Logo Jabra

Officiële training voor eerste Nederlandse editie sponsorloop zondag 15 mei in het Vondelpark
Steeds meer goede doelen melden zich aan voor Helden Race, de eerste sponsorloop voor alle goede doelen in Nederland. Er staan al 32 goede doelen geregistreerd als begunstigde..

Amsterdam, 10 mei 2011 – Accenture staat nummer 1 op de nieuwste Global Outsourcing 100 lijst van de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP®). Hiermee..
Logo Accenture

Nieuw centrum richt zich op groei van klanten in het MKB
Hoofddorp, 10 mei 2011 – QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence, opent een nieuwe Business Development Hub om het..
Logo Qlik

Richting geven aan de toekomst van de informatiesamenleving met cloud computing
Haarlem, 10 mei 2011 — Cloud computing staat op de agenda van het bedrijfsleven en de politiek. Nederlandse bedrijven kunnen efficiënter, slagvaardiger, competitiever,..

Amsterdam, 10 mei 2011 – Het online vacatureaanbod staat in vergelijking met een jaar geleden 9 punten hoger, zo blijkt uit de Monster Employment Index – de maandelijkse..
Logo Monsterboard.nl

Firewall Palo Alto Networks biedt inzicht in social media-gebruik
Waardenburg, 10 mei 2011 – ON2IT B.V., specialist in managed IT security, levert de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks aan het Wereld Natuur Fonds (WNF). Met deze..
Logo ON2IT

iBOOD; Internet's Best Online Offer Daily -een concept met een 24-uurs verkoopcyclus en razendsnelle communicatie- staat voor snel en simpel. Ze is altijd op zoek naar de..
Logo E-Village B.V.

Noordwijk,10 mei 2011 – Decos Information Solutions, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, biedt leidinggevenden de mogelijkheid om hun kennis van actuele..
Logo Decos

Snel, eenvoudig en voordelig een eigen webwinkel opzetten via www.eigenwebwinkel.nu
Purmerend, 10 mei 2011 – IS Online introduceert www.eigenwebwinkel.nu voor het snel en eenvoudig opzetten van een volwaardige webwinkel. Het aantal ondernemers dat een..
Logo KPN Internedservices

Betere dienstverlening dankzij nieuwe unit
Barendrecht, 10 mei 2011 – De CBS Group, gespecialiseerd leverancier van Customer Relationship Management (CRM)- en Business Intelligence (BI)-oplossingen, brengt alle..

Koppeling verzorgt automatisch verwerking van mutaties in AFAS in de Active Directory
Baarn, 10 mei 2011 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management oplossingen, is onlangs Certified Partner van AFAS ERP Software geworden...
Logo Tools4ever BV

Maasdijk, Hardinxveld-Giessendam, 10 mei 2011 — IT-, beveiligings- en telecomspecialist Venéco in Maasdijk treedt toe tot het Connected Partner-programma van telecomoperator..

Versterken, vereenvoudigen en groeien
KPN licht vandaag zijn strategische plannen tot en met 2015 toe. Voor deze periode heeft KPN een aantal prioriteiten gesteld om het bedrijf te versterken, te vereenvoudigen en..
Logo KPN

Krachtige ARCHOS Windows 7-tablet biedt verbeterde prestaties en ongekende multimediamogelijkheden
Bunnik, 10 mei 2011 – ARCHOS, marktleider op het gebied van draagbare mediaspelers, introduceert een nieuwe versie van de populaire ARCHOS 9-tablet. Dit is de eerste Windows..
Logo ARCHOS

baZoeKa lanceert multi-marketplatform voor alle diensten in en om het huis
Enschede, 10 mei 2011 – Distributie Service Provider baZoeKa lanceert vandaag een multi-market platform voor alle diensten in en om het huis. Het nieuwe platform biedt voor..
Logo baZoeKa B.V.

Amsterdam, 10 mei 2011 – Carante Groep schakelt Furore in voor de begeleiding van een project waarin de gezamenlijke organisaties een visie ontwikkelen op het Elektronisch..
Logo Furore

Identiteit onderstreept hoge serviceniveau wereldwijd
Barneveld, 10 mei 2011 - Leverancier van ICT-diensten en -oplossingen Dimension Data onthult vandaag zijn nieuwe merkidentiteit. Het besluit om de merkidentiteit te..
Logo Dimension Data

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Logo Arrow Electronics
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Logo Thales
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89311 persberichten
- 5797 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8754 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl