Hoofddorp, 10 april 2017 – Zyxel en I&S Services werken samen aan veiligere IT-omgevingen in de cloud via een veilig netwerkbeheerplatform. Dit betreft een..
Logo ZyXEL

Nistelrode – Europees Internet & Telecom Service Provider NXTcom®, die recentelijk van start is gegaan in Nederland, heeft via haar moederorganisatie, de..
Logo XRC services Group

Nistelrode – Europees Internet & Telecom Service Provider NXTcom®, die recentelijk van start is gegaan in Nederland, heeft via haar moederorganisatie, de..
Logo NXTcom

Tijdens Girlsday op donderdag 13 april openen diverse bèta, technische en ICT-bedrijven hun deuren om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met en..
Logo EatonBreda, 10 april 2017 – 43 procent van de zakelijke smartphones is een Apple iPhone, daarmee staat Apple op nummer één van meest gebruikte zakelijke..
Logo Computer Profile

Rittal gaat partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise voor modulaire datacentersystemen
Het doel van dit partnerschap is om samen modulaire datacentersystemen op de wereldmarkt aan te bieden. Rittal brengt zijn complete programma modulaire en schaalbare..
Logo Rittal bv


62 procent van de wereldwijde beroepsbevolking werkt graag flexibel Volgens 98 procent van de respondenten heeft plaatsonafhankelijk werken een positieve..
Logo Polycom BV

Amsterdam, 10 april 2017 – Gunar Nijenhuis is door Datto, een innovatieve leverancier van complete dataprotectie-, recovery- en business continuity-oplossingen voor..
Logo Datto

Optionele VPN-module nu beschikbaar in G DATA Mobile Internet Security voor iOS
Openbare wifi-verbindingen worden steeds populairder. Niet alleen cafés en vliegvelden bieden deze verbindingen, steeds meer andere openbare ruimtes, waaronder..
Logo G Data Security

Amsterdam, 10 april– Koning & Hartman heeft van de HTM de opdracht ontvangen voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van het Tetra-netwerk van de..
Logo Koning & Hartman

Zoetermeer, 4 april 2017 - Teleperformance Benelux, marktleider in outsourced customer experience managament, maakt vandaag bekend dat Ricardo Krikke is aangesteld als..
Logo Teleperformance

Bol.com al 3 jaar sterkste retailmerk; Coolblue blijft sterkste stijger
Ondanks een ongekende omzetstijging en imagoherstel is de saneringsronde in de retailsector nog lang niet afgelopen. Een flinke groep ketens zal de concurrentiestrijd..
Logo Hendrik Beerda