www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 10 februari 2009 (3873 dagen geleden)  
Innovatief camerasysteem voor winkelbeveiliging, entertainment en marketing
Dordrecht, februari 2009 – Heineken the City heeft de Mobotix Camera Challenge van CNI Europe gewonnen. Het doel van deze wedstrijd was uitdagende projecten te vinden om de..
Logo CNI Europe

Apeldoorn, 10 februari 2009 – Holdingmaatschappij Heeren Investors, specialist op het gebied van documentgerelateerde oplossingen, heeft Maurits Aalders (41) benoemd tot..

Opnames tijdens BouwBeurs onderdeel van anti-kredietcrisis campagne
Tilburg, 10 februari 2009 – Werkspot.nl, de online marktplaats voor klussen in en om het huis, helpt ZZP-ers in de bouw op een ludieke manier bij het overleven van de..
Logo Werkspot.nl

Amsterdam, 10 februari 2009 – LogMeIn zal op het Mobile World Congress (MWC), van 16 tot 19 februari in Barcelona, laten zien hoe smartphone fabrikanten en mobiele providers..
Logo LogMeIn, Inc.

Amersfoort, dinsdag 10 februari 2009 – VNU Media lanceert vandaag Koopinfo.nl, een nieuwe product- en prijsvergelijkingssite. De nieuwe site onderscheidt zich van andere..

Versie 7 zorgt voor uitgebreide automatisering van eenvoudige en complexe prepress en printing processen
Breukelen, 10 februari 2009 – Xerox kondigt de nieuwste versie aan van de marktleidende FreeFlow software en hardware suite, die nu belangrijke stappen uit het huidige..
Logo Xerox

Common Risk Management Framework maakt risico’s beter zichtbaar
UTRECHT, 10 februari 2009 – CA lanceert vandaag CA GRC Manager 2.0, de nieuwste versie van haar Risk and Compliance management oplossing. Deze nieuwe versie helpt organisaties..
Logo CA Technologies

Partners profiteren van uitgebreide bonusmogelijkheden
Maarssen, 10 februari 2009 – 3Com lanceert zijn vernieuwde Focus Partner Program. Partners beschikken hiermee over nog meer mogelijkheden om hun activiteiten te verbreden en..
Logo 3Com Benelux B.V.

Onderzoek toont aan dat huidige instrumenten niet voldoen aan de eisen van kenniswerkers
Amsterdam, 10 februari 2009 — Adobe Systems maakt vandaag de resultaten bekend van een Europees onderzoek dat is uitgevoerd door Forrester Consulting. Het onderzoek geeft..
Logo Adobe Systems Benelux BV

HIPnet is de nieuwste shared solution provider in telecomland. HIPnet is helder, innovatief, pro-actief, no-nonsense, efficiënt en toonaangevend. HIPnet levert als shared..
Logo HIPnet

Gratis tool voor snel inzicht
Zoetermeer, 10 februari 2009 - Sense Sourcing introduceert vandaag Sourcing Self Assessment (SSA): een eenvoudige, gratis tool die via Internet beschikbaar is. SSA geeft snel..

Oplossing reduceert hoeveelheid te analyseren geluidsopnamen met 95 procent
Nieuwegein, 10 februari 2009 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert een nieuwe eDiscovery oplossing voor geluidsbestanden. Deze..
Logo Autonomy Benelux

Bijna 1 op de 5 Nederlanders heeft wel eens genante Valentijnservaring gehad
Emmeloord, 10 februari – Ruim een kwart van de Nederlanders geeft aan dat de kredietcrisis van invloed is op Valentijn dit jaar. Een op de 5 ondervraagden geeft aan een minder..
Logo Marktplaats B.V.

Hoofddorp, 10 februari 2009 – Open TextTM Corporation (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC), wereldwijd toonaangevend leverancier in Enterprise Content Management (ECM), heeft een nieuwe..
Logo OpenText

Nieuwe versie van CommandCenter Secure Gateway levert ongeëvenaarde prestaties, schaalbaarheid en flexibiliteit bij het beheren van IT-resources (van bladeservers en virtuele servers tot apparatuur voor energiebeheer)
Capelle aan den IJssel (10 februari 2009) – Raritan heeft vandaag een flexibele “neighborhood”-configuratie en andere functionaliteit toegevoegd aan haar CommandCenter®..
Logo Raritan

Amsterdam, 9 februari 2009. PINS, een leidende Nederlandse Hosting en Managed Services provider lanceert vandaag Werk Online in Nederland.Arjan de Jong, Manager Marketing..
Logo PINS Internet

10 februari 2009
Hoofddorp – Kort na de introductie van de elektronische weg voor aanvragen AWBZ vergoedingen, heeft Techxx als eerste de CIZ AanmeldFunctionaliteit geïntegreerd in het..
Logo Techxx B.V.

Werkgelegenheid daalde in januari in iedere sector en in alle provincies
Amsterdam, 10 februari 2009 – Met een daling van 24 punten bereikte de Monster Employment Index - de maandelijkse onafhankelijke barometer van de online-arbeidsmarkt - in..
Logo Monsterboard.nl

Mark Paraskeva krijgt de leiding over EMIA na zijn successen in Noord-Europa
Autodesk, de aanbieder van 2D- en 3D-ontwerpsoftware, heeft Mark Paraskeva aangesteld als de nieuwe Vice President voor Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika (EMIA). In..
Logo Autodesk

PR-bureau biedt nieuwsdienst met RSS en social media tools
Na de LEWIS Wire heeft ook OCTANE PR – volledig onderdeel van de LEWIS groep – een eigen nieuwsdienst geïntroduceerd. De OCTANE Wire is een alternatieve manier voor het..

Naast zakelijke aansluitingen realiseert UNET ook de koppeling van alle gemeentelijke, zorg- en onderwijsinstellingen in Almere en Lelystad aan glasvezelnetwerk
Almere, 10 februari 2009 - Breedbandleverancier UNET heeft de glasvezelaansluitingen voor alle gemeentelijke-, zorg- en onderwijsinstellingen in Almere en Lelystad..
Logo UNET

-10 februari 2009-
Job boards, banensites, vacatures sites en vacaturebanken zijn uitgegroeid tot miljoenenbedrijven en zij zijn inmiddels onmisbaar voor het aantrekken van het juiste talent..
Logo HRM@WORK

Zeist – 10 februari 2009: Optinet levert als installatiepartner voor free-hotspot.com gratis Wi-Fi internet aan de automotive branche. Met de HotSpot oplossing van..
Logo OPTINET B.V.

Capelle aan den IJssel – Valentijn lijkt dit jaar voor veel mensen een vluchtroute uit de crisis, zo blijkt vier dagen voor Valentijnsdag uit de cijfers van Kadopagina.nl. De..
Logo SurpriseFactory

Amsterdam, 10 februari 2009Nu het economisch tegenzit, nemen consumenten voorzorgsmaatregelen. Naast het feit dat grote investeringen worden uitgesteld en er meer aandacht is..

Headsetgigant toont ongelooflijke geluidskwaliteit van nieuwe mobiele muziekproducten
Delft, 9 februari 2009 – Jabra onthult tijdens het Mobile World Congress exclusief de nieuwste Bluetooth™ stereo headset. Wees als één van de eerste getuige van het..
Logo Jabra

In het kader van Safer Internet Day 2009 biedt Trend Micro handvatten om kinderen veilig te laten surfen
Vianen, 9 februari 2009 – Trend Micro informeert consumenten over hoe ze kinderen veilig kunnen laten internetten. Dit doet het bedrijf in het kader van Safer Internet Day..
Logo Trend Micro

Energy City Qatar kiest voor snelle, kostenbesparende JETnet-technologie voor aanleg van breedband IT en CCTV-bewakingssysteem voor energiecentra in het Midden Oosten
Amsterdam, februari 2009 – Draka Communications, mondiaal toonaangevend in de glasvezelindustrie, heeft een contract gesloten met Energy City Qatar voor het ontwerpen en..
Logo Draka

Schiphol-Rijk, 10 februari 2009 – Uit onderzoek van Juniper Networks*) blijkt dat in tijden van economische recessie de aandacht niet uitgaat naar de IT-zaken die de meeste..
Logo Juniper Networks

Het gebruik van sociale netwerksites in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Onderzoeksbureau Forrester voorspelt een groeiende vraag naar de integratie tussen CRM..
Logo InfoBridge B.V.

Scense, toonaangevend leverancier van desktop beheer en applicatie distributie oplossingen lanceert vandaag versie 6.0
Rotterdam, 10 februari 2009 Scense 6.0 is volledig in lijn met Scense’s visie op Windows desktops. Eindgebruikers hebben altijd en overal de beschikking over een..


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com