www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2500 volgen @ICTberichten
Persberichten van 9 september 2009 (11 jaar en 140 dagen geleden)  
Brede applicatie en platform interoperabiliteit om klanten en partners te helpen kosten, migratie risico en complexiteit terug te dringen
UTRECHT, 9 september 2009 - Novell introduceert vandaag SecureLogin 7, de nieuwste versie van de single sign-on (SSO) oplossing voor organisaties. Deze nieuwste versie..
Logo Novell Benelux

Als oprichter van ITdonations, dat een duurzame oplossing biedt voor de afvoer en verwerking van afgeschreven apparatuur, zijn wij dagelijks op een bewuste manier bezig met..
Logo NEG-ITSolutions

Nu de financiële wind uit een andere hoek waait, zijn veel organisaties extra alert op de kosten. Toch is het juist nu de tijd om de economie te stimuleren en te investeren...
Logo NEG-ITSolutions

Mobility is ingeburgerd in Nederland, er wordt massaal thuis en onderweg gewerkt. Waar het bij organisaties aan ontbreekt is visie, strategie en beheer. Op 19 november..
Logo Heliview

Nederhorst den Berg, September 2009 - Business Generating Software BV, Nederlandse distributeur van beheer oplossingen rondom HP Software, Microsoft en VMWare is per 1..
Logo Business Generating Software B.V. (BGS)

Microsoft Dynamics CRM is momenteel de snelste groeier in CRM-land. Om organisaties in staat te stellen Microsoft Dynamics CRM zelf te ervaren, biedt CRM Resultants een gratis..
Logo CRM Resultants

Nieuwe en verlengde klantcontracten, internationale samenwerkingen en productinnovaties stimuleren groei.
Amsterdam, 9 september, 2009Ezwim, Europees marktleider in Telecom Management, maakt vandaag de resultaten bekend over de eerste helft van 2009. Ezwim groeide organisch met..
Logo Ezwim BV

Sprekers van de New York Times, LinkedIn, Crispin, Porter & Bogusky en GetSatisfaction geven extra glans aan vijfjarig jubileum Emerce eDay
Hilversum, 9 september, 2009 - E-business en online marketing zijn springlevend in Nederland. Dat bewijst de lustrumeditie van Emerce eDay, die dit jaar meer dan 55 sprekers..
Logo Emerce eDay

Nederlandse organisaties steeds transparanter over strategie en beleid
AFAS ERP Software is de winnaar van het 15e Scenter Jaarverslagenonderzoek. Het jaarverslag van de Leusdense softwareleverancier over 2008 is met een rapportcijfer van 9,4 als..

Nieuwe generatie is sneller, lichter en voordeliger
New Picture (6).pngAmsterdam, 9 september 2009 – Vanaf vandaag zijn de nieuwste security softwareproducten van G Data beschikbaar. Deze 2010-versies van de verschillende..
Logo G Data Security

Topmodellen nieuwe All-In-One printerserie bieden laagste zwart-wit printkosten in de inkjetmarkt
Naarden, 9 september 2009 – Lexmark (NYSE: LXK) presenteert zijn 2009 inkjet All-In-One (AIO) printerserie. De acht modellen zijn toegespitst op kantoren aan huis en kleine..
Logo Lexmark International

De eerste keus in videobewerking voor thuis nu met een vereenvoudigde interface en meer HD-mogelijkheden voor films van topkwaliteit
TEWKSBURY, MA - 9 september 2009 – Avid® kondigt vandaag een belangrijke update aan voor de reeks Pinnacle Studio™ videobewerkingsoplossingen. Pinnacle Studio..

‘Vraaggestuurde en flexibele personeelsinzet’
Iedere betrokken professional, werkzaam in de zorg, wil niets anders dan de juiste zorg verlenen aan de patiënt of cliënt, op het juiste moment en op de juiste plaats. Dit is..
Logo ORTEC

Krachtig marketing- en verkoopmiddel stelt gebruiker in staat bruikbare en omzetgerichte webcampagnes te maken, succes direct te zien, site bezoek te stimuleren en een bezoekersanalyse te maken.
Haarlem, 9 september 2009 – EPiServer, ’s werelds snelst groeiende leverancier van Web Content Management (WCM) platforms en online social communities, presenteert vandaag..
Logo EPiServer

Op Java gebaseerde eToken PRO USB-smartcard en eToken PRO Creditcard formaat Smartcard voldoen aan strengste beveiligingseisen voor overheid en bedrijven
IJsselstein, 9 september 2009 – SafeNet, Inc., een van de marktleiders in informatiebeveiliging, krijgt voor zijn op Java gebaseerde eToken PRO USB 72K- en eToken PRO..
Logo SafeNet-Inc

Exclusief maatwerk
Den Haag, 9 september 2009 – 4meetings, specialist op het gebied van flexibele vergader- en werkplekoplossingen, opent een exclusief businesscenter in Den Haag. 4meetings..

Wereldwijde transactiediensten blijven grote bijdrage leveren aan inkomsten. Uitrol SEPA gaat verder ondanks zwakke economische omstandigheden
Utrecht, 9 september 2009 – Elektronische betalingsvolumes bleven groeien in 2008 en stegen wereldwijd met 8,6 procent ten opzichte van 2007 tot 250 miljard transacties,..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Combinatie Kingston HyperX en Intel Core i5 en Core i7 levert uitstekende prestaties voor gamers en enthousiastelingen
Amsterdam, 9 september 2009 - Kingston Technology Europe Ltd, een dochteronderneming van Kingston Technology Company Inc., ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van..
Logo Kingston Technology

Nieuw SaaS-gebaseerd product biedt beveiligde toegang op afstand en directe VPN­verbinding met computer voor een lage jaarlijkse fee
Amsterdam, 8 september 2009 – Met de introductie van LogMeIn Central heeft LogMeIn (Nasdaq: LOGM) voor het MKB en ondersteunende IT-professionals een gemakkelijke, veilige en..
Logo LogMeIn, Inc.

Breda, 9 september 2009 - GN Netcom, wereldmarktleider op het gebied van headsetoplossingen, kondigt vandaag de nieuwe Jabra BIZ 620 USB headset aan, speciaal ontwikkeld voor..
Logo Jabra

Siemens laat zien hoe de virtuele werkvloer en de fysieke onderdelenproductie samenkomen
’s-Hertogenbosch, 9 september 2009 – Siemens toont een exclusieve combinatie van PLM software, productiesystemen en apparatuur op de EMO Milaan 2009. De gecombineerde..
Logo Siemens Nederland N.V.

NIJMEGEN, 20090907 -- Stelt u zich eens voor; uw favoriete film, volledig in 3D, zonder 3D bril. Zero Creative start met een nieuwe service om bestaande 2D video naar..

Compacte alles in één mediaspeler Speelt multimediacontent Streamt internetvideo op HD-TV’s Speelt films, video’s, muziek en foto’s vanaf USB-sticks, computers en..
Logo NETGEAR

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90176 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9513 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers