www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 9 juni 2021 (131 dagen geleden)  
Maunt heeft haar productportfolio uitgebreid met het fabricaat Attema, bekend van o.a. glasvezellasmoffen en -handholes. In de afgelopen 10 jaar heeft Attema zich sterk..
Logo Maunt

Zooms’ alles-in-één oplossing voor bureautelefoons met hardware van Poly en Yealink
Amsterdam, 9 juni 2021 - Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) lanceert een nieuwe hardwarecategorie die hybride werken ondersteunt. Zoom Phone Appliances combineert de..
Logo Zoom

Selfmade-ondernemer Elja Abdullaeva heeft ConnectHer.eu gelanceerd, een all-in-one platform voor vrouwelijke professionals. Het platform is ontstaan uit de overtuiging dat..
Logo ConnectHer

Steeds meer werkgevers voeren thuiswerkvergoeding door
Amsterdam – Maar liefst veertien procent van de HR-professionals heeft dit jaar een lager salarisbudget ter beschikking dan in 2020. Dat blijkt uit onderzoek van..
Logo XpertHR

Didier geeft sinds 1 juni leiding aan het onderdeel van het bedrijf dat zich richt op ‘Business Process Outsourcing as a Service’ (BPaaS) voor..
Logo everis

Kwart werkend Nederland vindt gebruiksgemak van apps zwaar tegenvallen of schaamt zich er zelfs voor
Utrecht – Bijna de helft van de medewerkers onder de 40 jaar (45%) vindt dat hun mening te weinig wordt gevraagd bij de ontwikkeling van zakelijke applicaties. Ondanks..
Logo Truewind

Integratie helpt hij het verbeteren van de werknemerservaring in de Everywhere Workplace door middel van self-service, self-heal en self-secure mogelijkheden
Den Bosch, 9 juni 2021 – Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt zijn visie aan voor..
Logo Ivanti

Security speelt een belangrijke rol in de discussies rond de keuze tussen on-premise en cloud ERP-oplossingen. In onze observatie wordt de on-premise variant vaak door..
Logo Xperit Solutions B.V.

Rotterdam / Utrecht, 9 juni 2021– Shippeo, Europese marktleider in real-time transportation visibility (RTTV) oplossingen, kondigt een strategisch partnership aan met..
Logo Shippeo

Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions is geoptimaliseerd voor SAP HANA®, SAP S/4HANA® en SAP NetWeaver® en biedt een basis voor SAP en niet-SAP workloads
Amsterdam,9 juni 2021- Red Hat, Inc., leverancier van enterprise open source oplossingen, kondigt aan dat Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions beschikbaar is in de..
Logo Red Hat

Dell Technologies’ nieuwe infrastructuuroplossingen, diensten en open ecosysteem van partners zijn ontworpen om telecomoperators te helpen hun netwerken te moderniseren, om innovatie aan te wakkeren en nieuwe inkomstenmogelijkheden te creëren.
Dell Technologies cloud-native infrastructuuroplossing met Project Metalweaver-software zal de implementatie en het onderhoud van open infrastructuur op grote schaal..
Logo Dell Technologies

Utrecht, dinsdag 8 juni 2021 - Bij het Best Workplaces event 2021 heeft digitale dienstverlener Incentro een Special Award voor Betekenisvolle Waarden gewonnen en heeft het de..
Logo Incentro

Hoofddorp, 9 juni 2021 --- Digitale dienstverlener Macaw behoort wederom tot de top van Best Large Workplaces in Nederland. Na een zevende en zesde plek is dit jaar plaats..
Logo Macaw

Nieuwe cloud-oplossingen en shared services beveiligen risicovolle toegang en bieden de meest uitgebreide identiteitsbescherming
CyberArk, de specialist in Identity Security, heeft het Identity Security platform ingrijpend verbeterd om risicovolle toegang krachtiger te beveiligen en de bescherming over..
Logo CyberArk

9 juni 2021 - Vanaf vandaag zijn de groene elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Dordrecht beschikbaar. Het bedrijf mag 100 deelscooters in de stad plaatsen, die via..
Logo GO Sharing

Luchtvaartuig vormt met 5G extra paar ogen bij reddingsoperaties
Scheveningen, 9 juni 2021 – Aan de kust van Scheveningen is gisteren bij wijze van test een drone ingezet voor de opsporing van drenkelingen. Het onbemande luchtvaartuig..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#