AppSense, marktleider op het gebied van User Environment Management (UEM) oplossingen, heeft vandaag laten weten dat het succes in het leveren van ‘endpoint..
Logo AppSense Benelux Ltd

Amersfoort,  8 maart 2016 – Vandaag heeft Kannegieter bekendgemaakt dat zij haar partnernetwerk heeft uitgebreid met een nieuwe leverancier: Zhone..
Logo Kannegieter

Almere, 9 maart 2016 – VANAD Aloha, leverancier van het gelijknamige cloud contact center platform, en de innovatieve telecomaanbieder Voiceworks zijn een..
Logo Voiceworks B.V.

AMSTERDAM, 9 maart 2016 - Teradata is gepositioneerd als leider in het Gartner, Inc. 2016 Magic Quadrant for Data Warehouse and Data Management Solutions for Analytics*,..
Logo Teradata Netherlands

Amsterdam, 10 maart 2016 – Eventive|Eventmarketing breidt het team uit met een nieuwe Concept & Eventmanager. Per 1 februari 2016 is Charlotte Bakkers (26) aan..
Logo Eventive | Eventmarketing

Grote ondernemingen profiteren van cloudstorage voor back-up of voor storage tiering in combinatie met opslag in eigen datacenters
Hoofddorp, 9 maart 2016 – Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, breidt het bereik van zijn toonaangevende hyper-converged..
Logo Riverbed

Nederlands dancelabel heeft ruim 23 miljoen fans op onder meer YouTube en Facebook
Amsterdam, 9 maart 2016 – De online netwerken van Nederlandse Spinnin’ Records, met meer dan 23 miljoen fans en volgers, vertegenwoordigen een potentiële..
Logo DDMCA

Barneveld, 9 maart 2016 – Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, heeft de resultaten bekend gemaakt van..
Logo Infor

Een veiliger én slimmer huis in een handomdraai
Smart home-beveiligingssysteem zonder contract of maandelijkse kosten Ingebouwde 180-gradencamera voor live- en opgenomen beeld, bewegings- en..
Logo Piper

Met Sophos Sandstorm verkleinen organisaties de risico’svan phishing, scams en geavanceerde bedreigingen
Oosterhout, 9 maart 2016 – Netwerk- en endpoint security specialist Sophos, kondigt vandaag aan dat de Sophos Email Appliance is uitgebreid met Sophos Sandstorm,..
Logo Sophos Benelux

Na bijna tien jaar heeft TradeTracker haar website vernieuwd! Ruim een jaar is er gewerkt om niet alleen de mooiste, maar ook de meest informatieve website neer te zetten..
Logo TradeTracker Nederland

Amsterdam, 9 maart 2016 – Vandaag heeft BookingSuite een nieuwe, verbeterde versie aangekondigd van RateManager, een product voor revenue management dat..
Logo Booking.com B.V.

Amsterdam, 9 maart 2016 – Balabit, specialist in contextuele-securitytechnologieën, introduceert Blindspotter versie 2016.03. De nieuwe versie van de User..
Logo Balabit

Resultaten Widespace’s viewability: optimalisatie van relevantie op premium platformen zorgt voor toename ad recall en aankoopintentie
Widespace, de Europese marktleider in mobile brand advertising, biedt sinds vorig jaar viewability aan: de mogelijkheid om viewability campagnes op premium mobiele sites..
Logo Widespace

Amsterdam/Brussel, 08 maart 2016 – Digitale-ervaringsprovider Acquia schakelt Progress Communications in voor verbetering van zijn pr-strategie. Het pr-bureau..
Logo Acquia

Het invoeren én actueel houden van relaties in Exact Synergy is nog nooit zo makkelijk geweest.
Parentix, leverancier van zakelijke software uit de Cloud, heeft samen met Webservices.nl en Pink Elephant de International Business Check beschikbaar gemaakt voor alle..
Logo Parentix