Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 9 februari 2021 (252 dagen geleden)  
Een webapplicatie en een vakmanschap-app scheppen sinds kort duidelijkheid over de diploma’s en aantoonbare vakmanschapseisen van vakmensen in de installatiebranche. De..
Logo Synobsys

Vianen – Winvision, innovatieve IT-dienstverlener, is benoemd tot Charter Partner in het Microsoft Content Services Partner Program. Winvision behoort hiermee..
Logo Winvision

SAMENVATTING 7 van de 10 organisaties hebben afgelopen 5 jaar naast de pandemie ten minste één ernstige crisis meegemaakt Het netwerk speelt een..
Logo Cisco

Partnership resulteert in een geïntegreerde, contextgevoelige oplossing waarmee mobiele devices zich automatisch aanpassen aan de veranderende omgeving van de gebruiker
Amsterdam, 9 februari 2021 – Jamf, specialist op het gebied van Apple Enterprise Management, heeft een partnerschap gesloten met TRUCE Software. TRUCE biedt bedrijven..
Logo Jamf

Het duurde even voordat Microsoft het plaatje helder had met betrekking tot de ambities in de groeiende markt van ERP-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Met de..
Logo Xperit Solutions B.V.

Pilkku Aasma bouwt verder aan de sterke, winstgevende langetermijnsamenwerkingen met Citrix
Amsterdam, 9 februari 2021 – Citrix benoemt Pilkku Aasma tot Vice President Partner Sales in EMEA. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor het versterken van..
Logo Citrix

NIOS 8.4.8, 8.5.2 en 8.6 voegt extra beveiliging, cloud-automatisering en multi-cloudintegraties toe voor het opzetten van hybride netwerken
Amsterdam, 9 februari 2021 - Infoblox Inc., leider in Secure Cloud-Managed Network Services, kondigt vandaag nieuwe updates aan van zijn prijswinnende Network Identity..
Logo Infoblox

With a co-developed joint solution, ETI Software Solutions and Yenlo enable businesses to manage DevOps and implement cloud strategy.
Amsterdam, 9 februari 2021: ETI Software, a global leader in service lifecycle management solutions and services announced a partnership with global integration specialist..
Logo Yenlo

Pizzeria De Burgemeester van Napels eerste Lightspeed-klant die gebruik maakt van COVID-proof betaaloplossing
Amsterdam – Lightspeed biedt vanaf vandaag Tikkie Check aan als betaalmogelijkheid voor restaurants. De integratie tussen het kassasysteem en de populaire betaalapp..
Logo Lightspeed

Amersfoort – Maar liefst 85 procent van de Nederlanders die momenteel gedeeltelijk of volledig thuis werkt, wil het recht hebben om zelf te kunnen bepalen vanuit welke..
Logo Visma | Raet

Amsterdam, 9 februari 2021 – De Data Sharing Coalition kondigt vandaag op de Conferentie Nederland Digitaal een belangrijke mijlpaal aan op weg naar het realiseren van..
Logo Data Sharing Coalition

Het uitgebreide partnerprogramma biedt machinebouwers meer mogelijkheden voor co-marketing, een betere planning en meer contact met de klant
Rockwell Automation Inc., een van de grootste bedrijven ter wereld, die zich bezighouden met industriële automatisering en digitale transformatie, heeft haar wereldwijde..
Logo Rockwell Automation

Amsterdam, 9 februari 2021 - AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), een van de grootste internet exchanges ter wereld, heeft Ruben van den Brink (42) aangesteld als nieuwe..
Logo AMS-IX B.V.

App-makers en innovators in business en tech komen samen om kennis te delen en de toekomst van software-ontwikkeling te ontdekken
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat de wereldwijde gebruikersconferentie, Mendix World 2021, dit jaar virtueel..
Logo Mendix

Websites politieke partijen voldoen niet aan digitale toegankelijkheidseisen Brussel. Ruim 4 miljoen Nederlanders met een beperking hebben hierdoor..
Logo DigitaalToegankelijk.com

Amsterdam, 9 februari 2021 – BlackBerry is gekozen door Motional om de QNX® Black Channel Communications-technologie toe te passen in zelfrijdende voertuigen...
Logo BlackBerry

Amsterdam, 9 februari 2021 - De Johan Cruijff ArenA gaat de interactieve app Close inzetten om een bezoek aan het stadion te optimaliseren. Als de deuren van de ArenA weer..
Logo Close

Voor veel startups, scale-ups en mkb'ers is het nog steeds zoeken naar netwerken, kennis, financiering en andere vormen van ondersteuning die ze verder kunnen helpen. Dat..
Logo Innovatiespotter

Dutch Ophthalmic Research Center (D.O.R.C.) zet de volledig geïntegreerde bedrijfsoplossing van IFS in de cloud in voor wereldwijde organisatie
Eindhoven, 9 februari 2021 – Efficiëntie, effectiviteit en kwaliteitsborging zijn het doel nu het Dutch Ophthalmic Research Center (D.O.R.C.), leverancier van..
Logo IFS

Voortzetting partnerschap zal ervaring voor klanten en collega's verbeteren en cloud-innovatie helpen versnellen op het nieuwe generatie netwerk
BT kondigt vandaag een nieuwe, meerjarige overeenkomst aan met Walgreens Boots Alliance (WBA) om de netwerkpartner van het bedrijf te blijven in het Verenigd Koninkrijk en..
Logo BT

Geselecteerd als master-systeemintegrator om een nieuw datacenter te leveren met kritische cloud- en smart services Ondersteunt Orange Egypt - de hoofdaannemer..
Logo Orange Business Services

Beschikbare leermiddelen te weinig gebruikt volgens 57% van de HR-professionals
Amsterdam, 9 februari 2021 -- Maar liefst twee derde van de Nederlandse werknemers weet niet hoeveel leerbudget hij of zij ter beschikking heeft. Ook moet bijna de helft van..
Logo Studytube B.V.

Coöperatie wil 1,1 miljoen leden ‘zekerheid bieden tegen gevolgen van groeiend risico’
Univé gaat haar leden helpen bij het voorkomen, beperken en herstellen van schade door cybercriminaliteit. De coöperatie heeft een speciale cyberhelpdesk opgezet,..
Logo Univé

Rotterdam, 8 februari 2021: Postcode analyse Nederlandse Woningmarkt, de prijs van appartementen steeg het meest in Lelystad Het aantal verkochte woningen steeg in 2020 naar..
Logo Ortec Finance

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92349 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10916 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR