Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.
EEN FRISSE WIND IN DE FINTECH & CYBERSECURITY WERELD
Amsterdam, 9 februari 2018 – Startupbootcamp presenteerde op donderdag 8 februari de Demo Day van de FinTech & CyberSecurity accelerator, het global growth..
Logo Startupbootcamp

Oracle ERP Cloud en Oracle Analytics Cloud stellen internationale ontwerp- en consultancyfirma in staat om silo’s af te breken en continu te innoveren
Utrecht, 9 februari 2018 – Oracle maakt bekend dat Arcadis, de toonaangevende wereldwijde ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving,..
Logo Oracle

Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Ajax tekenden afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – NAC, een technology partnership met een looptijd van vijf en..
Logo Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Vught, 9 februari 2018 - Sinds de oprichting in 2005 maakt ICT Media BV een structurele groei door. Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van media en..
Logo ICT Media

Nieuwegein, 9 februari 2018 – Elf partners heeft Avaya (NYSE: AVYA) afgelopen donderdag in het zonnetje gezet tijdens haar jaarlijkse uitreiking van de Business..
Logo Avaya

Rijen – Ericsson (NASDAQ: ERIC) breidt zijn 5G-platform uit met nieuwe oplossingen voor het radio- en core-netwerk en rondt daarmee de 5G-readiness af voor..
Logo Ericsson

Amstelveen, 8 februari 2018 – Molecaten, campings en vakantieparken, heeft een veilig en stabiel outdoor WiFi netwerk geïnstalleerd op 16 parken in Nederland..
Logo Aruba Nederland

Kaspersky Lab verleent technische assistentie bij onderzoek
Utrecht, 9 februari 2018 – Na intensieve samenwerking met Kaspersky Lab, heeft de Belgische federale politie vandaag gratis decryptiesleutels vrijgegeven voor de..
Logo Kaspersky Lab