www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 9 februari 2016 (1321 dagen geleden)  
Rotterdam 9-2-2016 De stichting Koninklijke Kentalis zet zich in voor de ondersteuning van mensen die slechthorend of doof zijn en mensen met een taalontwikkelingsstoornis of..
Logo motion10

Interconnect lanceert vandaag Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert...
Logo Interconnect

Hoofddorp, 9 februari 2016 – ZyXEL Benelux, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, heeft besloten zijn Europese partner support om te vormen tot een Support..
Logo ZyXEL

Amsterdam, 9 februari 2016 – De trend ‘The Internet of Things’ (IoT) is niet te missen. Dit geldt echter niet als de IT-vacatures erop nageslagen worden...
Logo Progressive Recruitment

Strategische overname verzekert verdere groei
Amstelveen, 9 februari 2016 – LMEY Investments neemt CTI Cleo Touristik International GmbH, de Duitse holding van de Aldiana Groep, volledig over van de Egyptische..
Logo LMEY Investments B.V.

42% van de onderzochte IT-professionals vindt dat IT een grol rol speelt in de concurrentiekracht Tegelijkertijd is slechts 13% is van mening dat de huidige..
Logo Nutanix

Verbeteringen transformeren virtuele desktops en applicaties voor de mobile-cloud
Utrecht, 9 februari 2016 - VMware, Inc (NYSE: VMW), wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility, kondigt verbeteringen aan in VMware Horizon, de grootste..
Logo VMware Nederland

Trend Micro meest rechts gepositioneerd binnen leiderskwadrant vanwege volledigheid van visie
Vianen, 9 februari 2016 -  Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, is door Gartner opnieuw gepositioneerd in het leiderskwadrant van het Magic..
Logo Trend Micro

VMware Workspace ONE biedt een eenvoudig en veilig platform dat identity-, device-management en applicatielevering integreert
Utrecht, 9 februari 2016 - VMware, Inc. (NYSE: VMW), wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business mobility, introduceert een nieuw platform voor het leveren van..
Logo VMware Nederland

Zo bouw je eenvoudig apps op maat
Utrecht, 9 februari 2016 – FileMaker biedt vanaf vandaag de eerste handleiding in een driedelige reeks gratis instructies voor het succesvol bouwen van een app op maat...
Logo FileMaker

Eerste Braziliaans-Portugeestalige campagne gericht op zowel financiële instellingen als bedrijven uit sectoren telecommunicatie, productie, energie en media
Utrecht, 9 februari 2016 – Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team maakt de ontdekking bekend van de Poseidon Group. Deze geavanceerde dreigingsactor is ten..
Logo Kaspersky

Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in managed hosting provider Denit Hosting Solutions. Main Capital zal Denit onder meer actief ondersteunen bij het..
Logo Denit Hosting Solutions

NAVO is de eerste partij die Polycom® RealPresence CentroTM inzet om samenwerking naar een hoger plan te brengen RealPresence Centro officieel gecertificeerd..
Logo Polycom BV

IT security-leverancier lanceert slimme beveiligingsoplossing voor iPhones en iPads in Barcelona
Apple heeft in 2015 wereldwijd ongeveer 290 miljoen smartphones en tablets verkocht. G DATA komt nu met een beveiligingsoplossing voor deze apparaten: Mobile Internet..
Logo G Data Security

Venlo, 9 februari 2016 – Almirall, een internationaal farmaceutisch bedrijf met het hoofdkantoor in Spanje, heeft een contract getekend met logistiek dienstverlener..
Logo GEODIS Logistics Netherlands B.V.

GX Software, de van oorsprong Nederlandse WCM-leverancier met klanten als Nationale-Nederlanden, KPN, Ajax en Nationale Postcode Loterij, kondigt vandaag zijn nieuwe strategie..
Logo GX Software

Munckhof heeft een doorstart gerealiseerd van de bedrijfsactiviteiten van ETS Taxi & Zorgvervoer uit Zaandam. De doorstart is het gevolg van het faillissement van ETS Taxi..
Logo Munckhof Groep

KPN gaat de komende jaren in toenemende mate small cells toevoegen aan het mobiele netwerk. Small cells, kleine basisstations met een bereik van zo’n tweehonderd..
Logo KPN


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau