Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Persberichten van 8 december 2006 (14 jaar en 157 dagen geleden)  
Veghel/Rotterdam, 7 december 2006 --- IPknowledge is de opdracht gegund voor de aanleg van een volledig open glasvezelnetwerk voor de bedrijventerreinen van Veghel en Erp. In..
Logo IPknowledge BV

Charlie Feld benoemd tot senior executive vice president Application Services
Capelle a/d IJssel, 8 december 2006 – EDS heeft Ron Rittenmeyer gepromoveerd tot president. Hij blijft daarnaast actief in zijn huidge functie als Chief Operating Officer...
Logo EDS

Leidschendam 7 december 2006 – De Nederlandse zoekmachine Koelzoek heeft nieuw onderdak gevonden voor de hosting van de website bij de hostingprovider Kyra | e-Motion,..

mobiele computer bepaalt nieuwe standaard door formaat en lage kostprijs
Eindhoven, 8 december, 2006 – Hand Held Products, marktleider in op imaging-techniek gebaseerde lineaire en 2D datacollectie, introduceert de nieuwste toevoeging aan de..

Meer dan 50% van de Nederlanders ergert zich aan het vele eten tijdens de feestdagen
‘s-Hertogenbosch, 8 december 2006 - GMI (Global Market Insite, Inc.), leverancier van wereldwijde market intelligence oplossingen, heeft via GMI Poll onder 14.201 consumenten..
Logo GMI (Global Market Insite)

Financiële dienstverlening focusgebied StreamServe
Capelle a/d IJssel, 8 december 2006 - StreamServe, leverancier van Enterprise Document Presentment software, verwelkomt Rob Erkelens als accountmanager Finance. Rob Erkelens..
Logo StreamServe

Nuance Communications (Nasdaq: NUAN), toonaangevend leverancier van spraak- en beeldoplossingen, kondigt aan een overeenkomst te hebben getekend voor de overname van..
Logo Nuance

Aanbieder van performance management-software erkend op basis van visie en het vermogen deze uit te voeren
Utrecht, 8 december 2006 – De vooraanstaande analistenfirma Gartner heeft Cartesis, wereldwijd de toonaangevende specialist in finance en performance management software, in..
Logo Cartesis

Grotere Betrouwbaarheid Voor Multinationals en Overheden Dankzij Geavanceerde 'Mesh' Configuratie
BASKING RIDGE, N.J. – Verizon Business, een van de grootste leveranciers van wereldwijde IP-communicatiediensten, heeft een technologisch geavanceerde netwerkconfiguratie..
Logo Verizon Nederland

Xbox 360 is meer dan alleen een game console
Schiphol-Rijk, 8 december 2006 - In samenwerking met Xbox start productiebedrijf Rush Company in Nederland en België met de uitzending van een soap/komedieserie genaamd..
Logo Microsoft

CA introduceert een nieuwe oplossing voor recovery management. De oplossing bundelt continuous data protection (CDP) met mogelijkheden voor business continuity en disaster recovery in een gebruiksvriendelijk pakket.
Meer informatie is te vinden in het volledige, Engelstalige persbericht: CA DELIVERS COMPREHENSIVE RECOVERY MANAGEMENT WITH INTEGRATED BACKUP, BUSINESS CONTINUITY AND DISASTER..
Logo CA Technologies

TILBURG, 20061208 -- Vandaag is de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing van de "Downloadwinkel van het Jaar" op Downloadwinkels.nl. In de categorieën "films" en "muziek"..

Met de introductie van de Trust 5.1 Surround Speaker Set SP-6210 en SP-6250Z worden design en prestaties gecombineerd in twee krachtige 5.1 geluidssystemen.
Dordrecht (The Netherlands), december 2006 - Buiten muziek luisteren en games spelen, wordt ook het kijken van films op de PC steeds populairder. Om hierbij van optimaal..
Logo Trust International BV

Nieuwegein/Tilburg – Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, gaat nog dit jaar bij de Nederlandse verzekeraar Interpolis in Tilburg..
Logo Avaya

Technologie-expert verantwoordelijk voor versterken marktpositie en omzetgroei
Putten, 8 december 2006 - Cordys, leverancier van SOA-gebaseerde software waarmee ondernemingen nieuwe en bestaande business een impuls kunnen geven, benoemt dr. Dalibor..
Logo Cordys

Amsterdam, 8 december 2006 – Het is cruciaal dat bedrijven en bedrijfsonderdelen snel en efficiënt kunnen communiceren met uiteenlopende doelgroepen. Foto’s en ander..

 AMERSFOORT 08 DECEMBER 2006: Calco Information Technology heeft per 1 december mevrouw Chelly Fraanje (26) aangesteld als directeur van de business unit Calco Quality..
Logo Calco

Amsterdam, 7 december 2006 – Sebastiaan van Rijnsoever (39) start op 2 januari 2007 als managing director van Qi. Waarom Sebastiaan Na een uitgebreide selectieronde heeft Qi..
Qi

DEN HAAG, 7 december 2006 – Drie brancheorganisaties FIAR, ICT~Office en STOBI zijn verheugd over de uitkomst van het Kamerdebat over de thuiskopieregeling van vandaag waarin..

Breukelen, 7 december 2006 -- AddComm heeft onlangs geïnvesteerd in een Xerox DocuColor iGen3 digitale kleurenpers en breidt daarmee haar dienstverlening op het gebied van..
Logo Xerox

Breukelen, 7 december 2006 -- Eef de Ridder, Verkoopdirecteur Production Systems, heeft besloten Xerox (Nederland) B.V. met ingang van 1 januari aanstaande te verlaten. De..
Logo Xerox

Amsterdam, 7 december 2006 – Cisco introduceert een serie nieuwe en verbeterde oplossingen waardoor bedrijven en consumenten via alle typen carriers met elkaar in verbinding..
Logo Cisco

Nieuwegein, 7 december 2006 - Software AG heeft vandaag zijn kantoor in Tokio in Japan geopend. Deze vestiging is een volgende stap in het uitvoeren van de groeistrategie van..
Logo Software AG Nederland BV

Nieuwe Europese leider op terrein van betaaldiensten
Parijs/Brussel, 7 december 2006 - Atos Origin, een toonaangevende internationale IT-dienstverlener, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van Banksys en Bank Card..
Logo Atos

De zorgsector commercialiseert en heeft behoefte aan managers die de processen klantgericht organiseren. Theoretische zorgkennis is doorgaans voldoende aanwezig. Echter de..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl