Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 8 november 2016 (5 jaar en 46 dagen geleden)  
85% van streefbedrag al gerealiseerd na 72 uur Achterban kan tijdens campagne gaan mee ondernemen en investeren in WakaWaka WakaWaka eerste Nederlandse..
Logo WakaWaka B.V.

Nieuwste product in SP Series combineert ADF-scanproductiviteit met flatbed-flexibiliteit
ADF en flatbed samen in één veelzijdige scanner om losse en gebonden documenten te scannen Verbetert bedrijfsefficiëntie tegen een voordelige..
Logo PFU (EMEA) Limited

Nieuwe PoP-locatie vergroot bereik in de VS en helpt Zuid-Amerika verder te ontsluiten
Amsterdam, 8 november 2016 - Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloud services platform en van een van Europa’s grootste netwerken, kondigt vandaag de opening van..
Logo Interoute

Bunnik, 8 november 2016 – devolo Home Control groeit door – niet alleen devolo-hardware, maar ook het aantal softwarefuncties. De nieuwste update is voorzien van..
Logo devolo

Guidance for 2016 confirmed
Sales at 4,748 million euros: organic +2.8% (nominal: +3.4%) Emerging markets sales growth: organic +6.7% Operating profit*: +7.6% to 837 million euros ..
Logo Henkel

MarkLogic’s overkoepelende dataweergave over alle asset-classes helpt bij de naleving van toekomstige wetgeving
Utrecht – 8 november, 2016 – MarkLogic Corporation, een operationele en transactionele Enterprise NoSQL-database provider, kondigt aan dat ABN AMRO Bank NV, de..
Logo MarkLogic

Leveranciers in telecommunicatie en open source bundelen activiteiten om nieuwe oplossingen te ontwikkelen op basis van OpenStack, containers, NFV, SDN en SDI
Amsterdam, 8 november 2016 – Red Hat en Ericsson delen de opvatting dat open source de ICT-markt kan transformeren. In het kader van een uitgebreide samenwerking willen..
Logo Red Hat

Brunel haalt voormalige Global Technical Director van NSA, William Binney, naar Nederland voor een serie lezingen en deelname aan een aantal rondetafeldiscussies. Het bezoek..
Logo Brunel

Informer en MultiTankcard zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat is een mobiliteitspas waarmee elke gebruiker van InformerOnline alle zakelijke..
Logo Informer Software BV

OpenText, marktleider in Enterprise Information Management (EIM), kondigt vandaag de introductie van Release 16 Enhancement Pack (EP1) aan. EP1 is een reeks van aanvullingen..
Logo OpenText

Reggefiber schetst de belangrijkste ontwikkelingen in de internetinfrastructuur van Nederland
Het is vandaag Internationale Internet Dag en wereldwijd wordt stilgestaan bij één van de meest invloedrijke uitvindingen in de geschiedenis: het internet...
Logo Reggefiber

Pan-Europese aanbesteding voor betaalbare en veilige IaaS-dienstverlening
Utrecht, 7 november 2016 - SURFnet sluit de komende maanden contracten af met acht leveranciers die betaalbare en veilige Infrastructure as a Service (IaaS) clouddiensten gaan..
Logo SURFnet

Booking.com voor Reisagenten biedt professionals in de reisindustrie een reeks op maat gemaakte tools en rapportages om voor hun klanten gemakkelijk accommodatiereserveringen..
Logo Booking.com B.V.

Het platform maakt gebruik van IBM API Connect
Hoofddorp, 8 november 2016 - Wipro Limited (NYSE : WIT) toonaangevend leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services lanceert een open..
Logo Wipro

Zaterdag 29 oktober 2016 vierde Centralpoint.nl haar 15e verjaardag met een feest voor ruim 350 genodigden in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Naast optredens van andere..
Logo Centralpoint.nl

ICT-ondersteuner SURFsara leidt Nederland het exa-tijdperk voor onderzoek in
AMSTERDAM - Dankzij de opening van het nieuwe datacenter van SURFsara kan het wetenschappelijk onderzoek in Nederland zich blijven meten met de wereldtop. Dit vanwege de..
Logo SURFsara

Rotterdam, 8 november 2016– HP heeft Veenman benoemd tot HP Platinum Partner, de hoogste status die partners van HP kunnen bereiken. Veenman is al vanaf 1994 partner van..
Logo Veenman B.V.

Amsterdam, 8 november 2016 – De manier waarop we leven en werken, digitaliseert steeds meer. Zo ook de manier waarop bedrijven met hun klanten omgaan. Met een stijging..
Logo Verint

NEXUS Nederland B.V., specialist in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van EPD- en informatiesystemen voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen heeft vorige week..
Logo NEXUS Nederland

Gebruik tablet neemt af; in Nederland nog wel meer gebruikt dan smartphone
Bijna een kwart van alle onlinereisboekingen in Nederland via mobiel device Jaar-op-jaargroei van negen procent Reis-apps winnen aan populariteit Meerdere..
Logo Criteo

De cloudopslagdienst STACK van hostingprovider TransIP heeft sinds vandaag 100.000 gebruikers. Met 1000 GB gratis online opslag profileert TransIP zich in Nederland. Gratis..
Logo TransIP

Kaspersky Lab onthult details achter Spveng
Utrecht, 8 november 2016 – Deskundigen van Kaspersky Lab ontdekten onlangs een aangepaste versie van de mobiel bankieren-trojan Svpeng, dat zich in Google's..
Logo Kaspersky

Amsterdam, 8 november 2016 – Mkb’ers vinden het moeilijk om geschikt personeel te vinden, zo blijkt uit recent onderzoek van ’s werelds nummer 1-vacaturesite..
Logo Indeed

Den Haag, 8 november 2016 – IT-bedrijf Schuberg Philis gebruikt het Digital Business Platform van Software AG om efficiënter om te gaan met internal controls en..
Logo Software AG Nederland BV

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau