Op 27 en 29 september organiseert Compello i.s.m. Microsoft een seminar SharePoint & Social Media. Voor veel mensen is LinkedIn niet meer weg te denken, maar hoe..
Logo Compello

Op woensdag 23 november vindt in het WTC in Rotterdam de 3e editie van het Cloud Forum plaats. Dit keer onder de naam Cloud Forum XL. In tegenstelling tot de..
Logo Heliview Conferences & Training

Leerdam, 9 september 2011 - Transfer Solutions neemt komende week een gloednieuw monitoring systeem in gebruik. Hierdoor is de Nederlandse Oracle-dienstverlener..
Logo Transfer Solutions

Social x Business Event: Met ilionx ‘on top of IT’ op donderdag 13 oktober 2011
Utrecht, 8 september 2011 - Ongeveer 85 procent van de kennis en kunde die een organisatie in huis heeft, zit in de hoofden van de medewerkers. Dit ondanks alle..
Logo ilionx

Delft, 7 september 2011
Brightbox HR, een voormalige dochteronderneming van ABN-AMRO, is door TheNextFlex en Nétive overgenomen van Wessel van Alphen, eigenaar van C3C. Brightbox HR levert..
Logo TheNextFlex

Amersfoort, Nederland – 8 september 2011, Terach, distributeur van security, network en storage oplossingen, kondigt een distributieovereenkomst aan met M86 Security voor..
Logo Terach - Netherlands

Leiden, 7 september 2011
In de nacht van 6 op 7 september is er waterschade ontstaan in het nieuwe gebouw van ROC Leiden locatie Lammenschans. Als gevolg van deze schade is een deel van de..
Logo ROC Leiden

HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Business pc
Amstelveen, 8 september 2011 – HP onthult een nieuwe stijlvolle All-in-One pc, ontworpen voor kleine bedrijven. De HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Business pc..
Logo Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Adobe Carousel App biedt nieuwe manieren om foto’s te zoeken, aan te passen en te delen op verschillende apparaten
Amsterdam, 8 september 2011 — Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) heeft tijdens de Photoshop World 2011 keynote ..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Studie in 32 landen onderstreept belang van voorlichting en handhaving
Amsterdam, 8 september 2011 – Bijna de helft van alle wereldwijde pc-gebruikers – 47 procent – gebruikt meestal illegale software. In ontwikkelingslanden ligt dit..
Logo BSA | The Software Alliance

Jaarlijkse enquête onderzoekt de inzet van Talent Management-oplossingen en de impact van HR op de algemene bedrijfsprocessen
Nieuwegein,8 september 2011 — NorthgateArinso (NGA), wereldwijd aanbieder van HR-diensten en –software, presenteert de resultaten van de jaarlijkse Talent Management..
Logo NGA Human Resources

Baarn, 8 september 2011 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management, en kantoorautomatiseerder Nextlevel ICT zijn een samenwerking..
Logo Tools4ever BV

KPN has successfully launched a EUR 500 million benchmark Eurobond with a maturity of 10 years and a coupon of 4.5%. The bond has been placed with a broad range of..
Logo KPN

Betrouwbaarheid & vertrouwelijkheid cruciaal in klantcommunicatie!
Bunnik – 8 september 2011 – Document Dialog, specialist in klantcommunicatie en bruggenbouwer tussen eindgebruikers en de ICT-organisatie, organiseert op 20 september van..
Logo Document Dialog B.V.

KPN behoort voor het tweede jaar op rij tot de meest duurzame telecombedrijven van Europa. Dat blijkt uit de publicatie van de Dow Jones Sustainability indices. Tien..
Logo KPN

Studenten zijn kieskeurig bij de selectie van hun bijbaan. Het gaat de meeste studenten niet langer om ‘leuk werk, dat lekker betaalt’. De voorkeur gaat uit naar een job..
Logo Randstad Nederland

AMSTERDAM - RWE IT GmbH, de IT-leverancier binnen RWE AG, is met Verizon, wereldwijd leider in het leveren van communicatie-, IT beveiligings- en netwerkoplossingen, in..
Logo Verizon Nederland

Hitachi Data Systems Corporation (HDS), leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, kondigt vandaag de overname van BlueArc aan...
Logo Hitachi Data Systems Nederland BV

’s Werelds grootste online catalogus en marktplaats voor verzamelaars op zoek naar mooie en originele verzamelingen
Assen, 8 september 2011 – Catawiki, online catalogus en marktplaats voor verzamelaars, is op zoek naar de Europese verzamelaar van het jaar 2011. Iedereen in Europa die..

Veenendaal, 8 september 2011
Cegeka en PlanningIT, specialist in geautomatiseerde personeelsplanning, gaan samenwerken om een solide planningoplossing te kunnen bieden. Hiermee kunnen..
Logo Cegeka

Wereldspeler InterSystems neemt Siemens Health Services France over
Brussel, september 2011 – InterSystems Corporation heeft een belangrijke strategische overname voltooid. Het Siemens-concern heeft dochterondeneming Siemens Health..
Logo InterSystems Nederland

Almere, 8 september 2011 – Daniël Jongepier (29) is als support medewerker gestart bij neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur. Daniël..
Logo Neomax

Overeenkomst versterkt leiderschapspositie van Siemens in scheepsbouwsector en bevestigt haar expertise om grote, complexe producten te managen
’s-Hertogenbosch, 7 september 2011 – BAE Systems Submarine Solutions (BAE Systems), een vooraanstaand ontwerper en producent van onderzeeërs, gaat standaardiseren op..
Logo Siemens PLM Software