www.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 8 juli 2015 (1530 dagen geleden)  
Rotterdam, 8 juli 2015 – Na de Country Partner of the Year Award en de Azure Partner Graduation, wint Motion10 nu ook de Government Partner of the Year Award...
Logo motion10

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze aan u voor: AET Europe (Arnhem) AET Europe richt zich sinds 1998 op IT..
Logo Nederland ICT

Uitvoerende IT’er werkt meeste uren
Hoofddorp, 8 juli 2015 - Hoewel een ruime meerderheid van de zzp'ers graag 40 uur per week zou willen werken, wordt aan deze behoefte in steeds mindere mate tegemoet gekomen...
Logo ZP Facts

Dreigingsactor maakt comeback met nieuwe tactieken gericht op nieuwe doelgroep
Utrecht, 8 juli 2015 – Experts van securityleverancier Kaspersky Lab hebben vandaag bevestigd dat een oude bekende in cyberspionage opnieuw heeft toegeslagen. In 2013..
Logo Kaspersky

Amstelveen, 8 juli 2015 – Aerohive Networks® (NYSE:HIVE), aanbieder van wifi- en cloudgebaseerde mobiele netwerkoplossingen, kondigt aan dat Dell haar wereldwijde..
Logo Aerohive

Samenwerking formeel beklonken tijdens Nationale Flex Golfdag
Veenendaal, 8 juli 2015 – Nocore, softwareontwikkelaar voor de flexbranche, en OTYS Recruiting Technology, ontwikkelaar van werving- en ..
Logo OTYS Recruiting Technology

Yogesh Gupta verkozen tot voorzitter van de raad van bestuur
Amsterdam, 7 juli 2015 – Kaseya, leverancier van IT-systeembeheersoftware, heeft Fred Voccola tot CEO benoemd en diens voorganger Yogesh Gupta gekozen als nieuwe..
Logo Kaseya

Bunnik, 8 juli 2015 – Het is zomer! Die mooie tijd waarin je je tuin en terras opnieuw ontdekt. En waarin je weer lekker kunt barbecueën. Het enige wat er buiten..
Logo devolo

SAP HANA-capaciteit in Ctac Cloud op basis van pay-per-use
Ctac start met het aanbieden van SAP S/4HANA Cloud-capaciteit op basis van pay-per-use. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om grote hoeveelheden transactionele,..
Logo Ctac N.V.

Nieuwe Liebert CRV 300 mm watergekoelde units bieden klanten meer koelcapaciteit in een compacte behuizing
Breda, 8 juli 2015 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische..
Logo Vertiv

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise software, heeft vandaag een overeenkomst gesloten met de eigenaren van VisionWaves B.V. (‘VisionWaves’) en koopt honderd..
Logo IFS

Heerenveen, 7 juli 2015 - Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 7 juli 2015 een werkbezoek gebracht aan softwareontwikkelaar AppMachine in Heerenveen...
Logo AppMachine

HR-professionals van o.a. Gemeente Rotterdam, Grolsch en Hollander Techniek delen succeservaringen
Voor elke organisatie - klein of groot - blijft het een complex vraagstuk dat steeds in beweging is: de planning van medewerkers. Een optimale planning zorgt voor tevreden..
Logo Paralax B.V.

Vorige week is de Auteurswet gewijzigd. De wet bevat nu een regeling die de belangen van de makers van auteursrechtelijk beschermde werken (zoals software) beschermt ten..
Logo Nederland ICT

Ziekenhuis werkt volledig digitaal door juiste informatievoorziening
Het grootste topklinische ziekenhuis van Nederland Isala neemt vanaf komende zomer een nieuw printerpark met de Follow Me-printoplossing van Ricoh in gebruik. Gebruikers..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Unit4 sluit partnerschap met Basecone voor integratie documentverwerkingssoftware in boekhoudpakket Unit4 Multivers Online
Unit4 maakt de volgende stap in een papierloze administratie voor ondernemers, met de introductie van een koppeling tussen Unit4 en Basecone. Dit is een cloud-oplossing..
Logo UNIT4

Slanke, compacte HT-RT5 Sound Bar met draadloze achterspeakers en subwoofer 550W krachtige 5.1-kanaals surround sound Stream online muziek vanaf mobiel met..
Logo Sony Nederland

Design heeft centrale plek binnen de organisatie
Leusden, 8 juli 2015 - Logitech komt met de grootste merktransitie in de geschiedenis van het bedrijf. Voortbouwend op zijn rijke traditie als technologiebedrijf, gaat..
Logo Logitech

Vandaag heeft Eelco Blok samen met Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven, KPN’s nieuwste datacenter geopend op de High Tech Campus in Eindhoven. Het is het eerste..
Logo KPN

De 5500 leden van de Mobiele ProviderMonitor van de Consumentenbond hebben opnieuw de halfjaarlijkse award voor de beste mobiele provider van Nederland uitgereikt. Het..
Logo KPN


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl