Sneakerz host eigen area op Neverland, 5e artiest voor Zand festival & Volledige line up Appelpop bekent.
Neverland (BE) Op zondag 17 juli 2011 zal in het Belgische plaatsje Neerpelt voor de tweede maal het festival Neverland plaatsvinden. Verschillende nationale en..
Logo FestivalLife.com

Culemborg, 8 juli 2011 Tectrade, specialist op het gebied van VMWare, IBM en Netapp server en storage infrastructuur oplossingen, Managed Services en Cloud Solutions..
Logo Tectrade

Kingston SSDNow weerstaat barre weersomstandigheden waarin HDD’s falen Kingston SSDNow SSD’s zorgen voor betere weergave van..
Logo Kingston Technology

Enschede, 7 juli 2011 - Per 1 juli 2011 heeft Helderberg, aanbieder van online financiële oplossingen, het software- en internetbureau The Bean Machine, overgenomen. Met..

Breukelen, 8 juli 2011 – Xerox versterkt haar European Channels Group (ECG) team in Nederland met de aanstelling van Hans de Jong (48) als Country General Manager. In..
Logo Xerox

Citrix is door Gartner gepositioneerd in de leiderschapskwadrant Magic Quadrant voor x86 Server Virtualization Infrastructure en als ‘Champion’ in het Vendor Landscape rapport van Info-Tech
Vianen, 8 juli 2011 - Citrix is door onderzoeksbureau Gartner gepositioneerd in het leiderschapskwadrant Magic Quadrant voor x86 Server Virtualization Infrastructure en..
Logo Citrix

TIE Kinetix (“TIE”) kondigt vandaag aan dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Gothia B.V., een divisie van Gothia Financial Group, een Noors bedrijf dat..
Logo TIE Kinetix N.V.

Amsterdam, 8 juli 2011 – De Hengelose hostingspecialist Previder is het tweeëntwintigste lid van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), de belangenvereniging van..
Logo DHPA

Amsterdam 8 juli 2011 - Voor 73% zijn collega's die de kantjes ervan aflopen een ergernis op het werk, dat blijkt uit een poll die in juni op carrièresite Monsterboard.nl..
Logo Monsterboard.nl

Door Everest ontwikkelde app vereenvoudigt bedrijfskritisch declaratieproces
’s-Hertogenbosch, 8 juli 2011 – Vandaag lanceert AEGON de AEGON Bouwdepot App. Via deze applicatie kunnen klanten via een smartphone rekeningen indienen en direct vanuit..
Logo Everest BV

De groeiende Centraal en Noord-Europese markten krijgen verbeterde klantenservice
Darmstadt, juli 2011 - Thomas Leitner is per 1 juli 2011 benoemd tot regiodirecteur bij InterSystems. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de coördinatie van de..
Logo InterSystems Nederland