www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Persberichten van 7 december 2010 (11 jaar en 166 dagen geleden)  
Permit® nu geheel geintegreerd in digitaal loket van Gemeente Vlaardingen
De burgers van de gemeente Vlaardingen kunnen vanaf 1 januari 2011 volledig gebruikmaken van het digitaal loket voor het aanvragen of verlengen van vergunningen en..
Logo Desyde BV

Krachtenbundeling maakt sterke ICT-dienstverlener
Amsterdam/Zeist, 7 december 2010 – QNH en Pecoma Business Technology hebben vandaag bekend gemaakt de krachten te bundelen. Aanleiding hiervoor is de toenemende en complexer..
Logo Pecoma Business Technology

Rotterdam -07 december 2010. TopForce realiseert voor Audax dochter AKO een portal die hen de mogelijkheid biedt het voorraadbeheer in de meer dan 100 AKO-filialen te..
Logo TopForce B.V.

Tijdens de slotceremonie van de EMEA Fast 500, de lijst met snelst groeiende technologie ondernemingen van Europa, het Midden-Oosten en Afrika, heeft het Nederlandse VLC..
Logo Incentro

Overname voegt innoverende webconferentie- en websamenwerkingfunctionaliteit toe aan OpenScape-aanbod
In lijn met de bedrijfsstrategie voor voortgezette groei en superieure dienstverlening aan zijn klanten, kondigde Siemens Enterprise Communications vandaag aan een..
Logo Siemens Enterprise Communications B.V.

Voordelige, efficiënte en innoverende nieuwe paden naar multimediale samenwerking helpen bedrijven hun productiviteit te verhogen en hun kosten te verlagen
Om de obstakels voor samenwerking op bedrijfsniveau - in de vorm van kosten en complexiteit - te overwinnen, lanceert Siemens Enterprise Communications nu een uitgebreide..
Logo Siemens Enterprise Communications B.V.

Een aantrekkelijke en snelle manier om Het Nieuwe Werken te introduceren
Almere, December 2010 - Active Communications, leverancier van oplossingen voor Unified Communications oplossingen heeft haar ACS appliance doorontwikkeld en introduceert ACS..
Logo Active Communications Europe BV

Hilversum, 7 december 2010 - IGI Group introduceert IdentitySync voor onderwijsinstellingen: een modulair opgebouwde clouddienst gebaseerd op Novell Identity Manager. Door de..
Logo Novell Benelux

VisiOn - Integrated Security Projects en Alcadis IP Solutions hebben de handen ineengeslagen om de CCTV markt te veroveren. Beide partijen gaan hechter samenwerken om complexe..
Logo Alcadis

Nederhorst den Berg / Amsterdam, 7 december 2010 – OnGuard Nederland BV en AcceptEmail BV hebben een strategische partnerovereenkomst gesloten. De samenwerking uit zich onder..
Logo Visma | Onguard

Nieuwegein, 7 december 2010 - Als reactie op de groeiende vraag in de markt en de veranderende eisen van de klant vergroot Global Knowledge het aanbod aan leerprogramma’s en..
Logo Global Knowledge

Hoofddorp, 3-12-2010 - Norman scoort met zijn Norman Security Suite PRO 8.0 de ‘Best Budget Award’ in het SHIFT magazine* nr. 6, een uitgave van Clipboard..
Logo Norman

Amstelveen, 7 december 2010 – Data Matters, specialist in het opslaan, archiveren en beheren van data, heeft een overeenkomst gesloten met Scope Solutions, de Zwitserse..
Logo Data Matters BV

Veghel, 7 december 2010 – Minkels, een grote Europese fabrikant van koeling, monitoring- en behuizingoplossingen voor datacenters, brengt het softwareproduct Varicontrol 1.0..
Logo Minkels

Dat is de conclusie die woensdag 3 november bij het aanbieden van het rapport door Genalice B.V. aan Professor Edwin Cuppen van het UMCU en Professor Jan Gerrit Schuurman..
Logo GenAlice B.V.

Den Bosch, 6 december 2010 – Gebruikers van Lotus Software reageren enthousiast op de HelloYello vraagbaak. In september werd het Open Service Platform gelanceerd tijdens de..
Logo Acuity B.V.

Barneveld/Veenendaal, december 2010.
Xperit Group, Microsoft Gold Partner uit Barneveld, en Axavion uit Veenendaal hebben onlangs de krachten gebundeld en de gezamenlijke activiteiten die gericht zijn op..
Logo Xperit Solutions B.V.

Banden voor nauwere samenwerking worden gesmeed
Veenendaal, Nederland – 6 december, 2010 – De Vries Workforce Management Solutions, leverancier van software voor optimale personeelsplanning, heeft haar intrek genomen bij..
Logo De Vries WFM

’s-Hertogenbosch, 7 december 2010 – Everest, aanbieder van consultancy en software ontwikkelplatform Aquima, stelt Eric Everstijn aan als commercieel manager. In deze functie..
Logo Everest BV

Juniper versterkt positie in beveiliging van gevirtualiseerde datacenters
Schiphol-Rijk, 7 december 2010 – Juniper Networks (NYSE: JNPR) neemt Altor Networks over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor gevirtualiseerde..
Logo Juniper Networks

07-12-2010 – Er wordt gesproken over een mogelijke driedaagse staking op 8,9 en 10 december als er geen akkoord kan worden bereikt tussen de vakbonden en TNT Post. Uit..

PROJAXION verantwoordelijk voor projectmanagement bij Apple-project op het Mediacollege Amsterdam
Houten, 7 december 2010 – PROJAXION, specialist op het gebied van logistieke-ketenregie en e-commercebackoffice, is benoemd tot Apple Authorized Reseller. Het bedrijf..
Logo PROJAXION

Nieuwegein, 07 december 2010 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, kondigt aan dat Houthoff Buruma, een van de grootste Nederlands..
Logo Autonomy Benelux

KPN heeft de opdracht voor de afhandeling van de 0800- en 0900 servicenummers van de overheidsbrede aanbesteding OT2010 gewonnen. Samen met Newtel Essence, 100% dochter,..
Logo KPN

Linschoten/Heverlee (België), 7 december 2010 – De EPTDA, European Power Transmission Distributors Association, heeft specialist in visuele communicatie Talk & Vision..
Logo Talk & Vision

Schiphol-Rijk, 7 december 2010 - OneXS, aanbieder van innovatieve communicatieoplossingen voor bedrijven, en NBA Services (NBAS), leverancier van wereldwijde data- en..
Logo OneXS Nederland BV

OmniPCX Office Rich Communication editie 8 voegt SIP- en WLAN-mogelijkheden toe om medewerkers en klanten nauwer bij de organisatie te betrekken
Communicatie is cruciaal als het gaat om het behalen van succes binnen de moderne mobiele bedrijfsomgeving. Of het nu op kantoor of onderweg is, het MKB moet klanten en..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl