Lonely Planet, de bekende uitgever van populaire reisgidsen, heeft deze week zijn topbestemmingen voor 2017 bekend gemaakt. Bordeaux in Frankrijk, Kaapstad in..
Logo STRAX Benelux

Nieuwegein - Global Knowledge heeft een raamovereenkomst met de overheid getekend. De Raamovereenkomsten IV Opleidingen omvatten Rijksbreed alle opleidingen op het gebied..
Logo Global Knowledge

Nieuwe UCaaS oplossing biedt on-premise mogelijkheden in de cloud, met eenvoudige integratie van legacy-systemen, volledige vrijheid, controle en premium SLA’s voor klanten.
Utrecht, 7 november, 2016 - Damovo, toonaangevend leverancier van zakelijke communicatieoplossingen en -diensten, lanceert een complete Unified Communications as a..
Logo Damovo

Breukelen, 7 november 2016 – PCI Nederland, een van de grootste multibrand resellers van kantoorapparatuur, workflowoplossingen en productieprinters, is nu een..
Logo Xerox

Sprekers van de Belastingdienst, NXP, Blizzard Entertainment, STC en Teradata delen hun visie op advanced big data analytics
Amsterdam, 7 november 2016 – Teradata Corp. (NYSE: TDC), een leverancier van analytics-oplossingen, houdt op 22 november 2016 het jaarlijks Teradata Innovation..
Logo Teradata Netherlands

Gratis Nebula AP promotiemateriaal voor resellers
Hoofddorp, 7 november 2016 – ..
Logo ZyXEL

Nistelrode – Full service ICT dienstverlener XRC services Group heeft als eerste in Nederland de volledige encryptie van telefoongesprekken geactiveerd op haar..
Logo XRC services Group

Retailpoort-rapport 2016 aangeboden aan MP Mark Rutte
Ede, 7 november 2016 – ElectroStyling, het smart interieuradviesbureau van Nederland, wordt in het Retailpoort-rapport ‘Rewriting Retail’ genoemd als..
Logo ElectroStyling

Voordat zelfrijdende auto’s echt een succes worden, moet de samenwerking tussen bestuurder en voertuig flink worden verbeterd.
In de huidige situatie maakt automatisch rijden onze rijtaak juist moeilijker, zo luidt de overtuiging van Arie Paul van den Beukel. Hij promoveert op 10 november op dit..
Logo Universiteit Twente

Het succesvolle Go-Lab project, gecoördineerd door de Universiteit Twente, krijgt een vervolg. De Europese Unie en de Zwitserse overheid stellen samen 6,3 miljoen..
Logo Universiteit Twente

Atos lanceert Atos Quantum: een ambitieus programma gericht op de ontwikkeling van kwantumcomputing toepassingen met een superieure rekenkracht. Tegelijkertijd..
Logo Atos

Een volledig digitale inkoopovereenkomst via apps uit de cloud
Amsterdam, 7 november 2016 - SynerTrade, Europees marktleider in inkoopsoftware, kondigt een samenwerkingsovereenkomst aan met DocuSign waarmee de cloudsoftware van..
Logo SynerTrade Nederland

Amersfoort, 7 november 2016 – Technische Unie, onderdeel van Sonepar, kiest voor Descartes Route Planner™ en Descartes Mobile™. De groothandel in..
Logo Descartes

Third quarter revenue up 2.5% sequentially and 8.4% year over year
TEANECK, N.J., November 7, 2016 - Cognizant Technology Solutions Corporation (NASDAQ: CTSH), a leading provider of information technology, consulting, and business..
Logo Cognizant

De gemeente Rotterdam bepaalt waar jij mag huren, staatssecretaris Dijkhoff kiest voor schijnveiligheid en het Verbond van Verzekeraars verklaart klanten vogelvrij...
Logo Bits of Freedom

Betaalprovider MultiSafepay blijft werken aan het versterken van haar positie op de Belgische markt. Eerder dit jaar is MultiSafepay acquirer geworden van de Belgische..
Logo MultiSafepay

KPN is in een grote pan-Europese aanbesteding uitgekozen als partij om Infrastructure as a Service (IaaS) te gaan leveren aan het Nederlandse onderwijs en onderzoek...
Logo KPN

Innovatieve netwerktechnologieën om klanten meer keuze te geven voor hun digitale transformatie
BT kondigt aan zijn investering in dynamische netwerkdiensten te versnellen door een aantal technologieën te integreren die het voor organisaties makkelijker,..
Logo BT

Delft, 7 november, 2016 – RealOpen IT, IT-dienstverlener op het gebied van Identity & Access Management (IAM)-oplossingen, lanceert Modiam, de modulaire..
Logo RealOpen IT

Hoofddorp, 7 november 2016 – Clavister, leider in krachtig presterende oplossingen voor netwerkbeveiliging, is van plan zijn activiteiten uit te breiden naar..
Logo Clavister

Houten, The Netherlands, 06 November 2016 - Jongeren verwijderen Twitter van hun smartphone Steeds minder Nederlanders hebben Twitter op hun mobiele telefoon staan. Had..
Logo Telecompaper

In juli is in ons land het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap in werking getreden. Dit betekent dat onder meer websites toegankelijk moeten zijn..
Logo Vereniging Bartiméus Sonneheerdt