Hilversum, 7 maart 2016 – NEC Enterprise Solutions maakt bekend dat per 1 maart 2016 Bert Plasman is aangesteld als Vice President & Head of Enterprise Channel..
Logo NEC Enterprise Solutions

Onderzoek Aerohive legt ontevredenheid ICT-managers uit onderwijs bloot
Amstelveen, 7 maart 2016 – 51 procent van de ICT-managers werkzaam in de onderwijssector is van mening dat gebrekkige wifi een negatieve invloed heeft op de..
Logo Aerohive

Amsterdam, 7 maart  2016 In Nederland is Auke Jilderda als sales manager aan de slag gegaan. De tien jaar hiervoor werkte hij bij CollabNet, waarvan de laatste zes..
Logo Talend

RES en Authentict sluiten bijzonder testproject af
's-Hertogenbosch, 7 maart 2016 – RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, en Authentict, een ICT-dienstverlener die voornamelijk medewerkers met autisme in..
Logo RES

Hoge kwaliteit sublimatieprint op textiel van 5 meter breed met nieuwste Durst-printer
Boesingheliede, 7 maart 2016 – Van Straaten mag zich met trots de nieuwe eigenaar noemen van de nieuwste innovatie van Durst: de Durst Rhotex 500. Deze printer is..
Logo Van Straaten

Nistelrode – Met het ICT-totaalpakket StoreConnect ondersteunt en ontzorgt XRC services ondernemers in de retailbranche. XRC services speelt hiermee in op de..
Logo XRC services Group

Schiphol-Rijk, 7 maart 2016 – Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Philipp..
Logo Interxion

Marketingtech-specialist Bart Omlo wordt hoofd sales Kentico EMEA en Latijns Amerika
Amsterdam, 7 maart 2016 – Kentico, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, heeft Bart Omlo aangesteld als de..
Logo Kentico

Onderzoek van Steelcase onder ruim 12.000 kenniswerkers in 17 landen toont aan dat zeggenschap over de manier van werken betrokkenheid verhoogt
Amsterdam, 7 maart 2016 – Tevredenheid over de werkplek hangt positief samen met de betrokkenheid van werknemers bij een organisatie. Werknemers die keuze en..
Logo Steelcase B.V.

Beide technologiebedrijven integreren operationele data met cloud-gebaseerde back-end services voor end-to-end IoT-implementaties
Amsterdam, 7 maart 2016 - Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), 's werelds grootste leverancier van opensourceoplossingen, en Eurotech, (ETH: IM)een toonaangevende leverancier van..
Logo Red Hat, Inc.

Amsterdam, 7 maart 2016 – Veel organisaties gebruiken Hadoop om data op te slaan. Maar de truc is om de gegevens ook snel weer beschikbaar te hebben. Fergal..
Logo Talend

Leusden, 7 maart 2016 – Outsourcing- en consultancy-dienstverlener de Optimo Groep maakt bekend dat het alle aandelen van Optimo ERP B.V. en Optimo Payroll B.V...
Logo Optimo

Amsterdam, 7 maart 2016 – Amazon Web Services (AWS) heeft Interactive Intelligence benoemd tot Advanced Technology Partner in het AWS Partner Network..
Logo Genesys

Makkelijk muziek bekijken, beluisteren en boeken op één platform
Live muziek boeken, hoe doe je dat? Tot vandaag was dat niet altijd even gemakkelijk. Het aantal bands, dj’s en solomuzikanten in Nederland is groot, maar waar zoek..

G DATA verzorgt seminar over databescherming en malware
Van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht de beurs Zorg & ICT 2016 plaats. G DATA zal dit jaar, net als vorig jaar, een stand..
Logo G Data Security

Breed opengestelde, online trainingen voor Drupal en Acquia-platformproducten
Amsterdam, 7 maart 2016 – Acquia, het bedrijf voor digitale ervaringen, introduceert Acquia Academy: een uitgebreid aanbod online cursussen voor Drupal en producten..
Logo Acquia

De Raad van Bestuur van KPN presenteert vandaag, tijdens een Capital Markets Day voor beleggers en analisten, zijn strategische prioriteiten, welke zullen resulteren in..
Logo KPNSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<maart 2016>
maart 2016
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
 12347891011
14151617182122232425
28293031