www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2499 volgen @ICTberichten
Persberichten van 7 maart 2012 (3009 dagen geleden)  
Hilversum, 07 maart 2012 – NEC Nederland en Telematch hebben hun business partner overeenkomst voor de verkoop en levering van NEC bedrijfscommunicatie oplossingen voor de..
Logo NEC Enterprise Solutions

Inschrijven voor de French & Benelux Tech Tour kan tot medio maart
Amsterdam, 7 maart 2012 – De French & Benelux Tech Tour, onderdeel van de European Tech Tour Association, komt op 11 mei naar Nederland. De Tech Tour brengt de meest..

IJsselstein (Ut), 7 maart 2012 – mITE, specialist op het gebied van enterprise mobility oplossingen voor bedrijven, en Fiberlink, een internationale speler op het gebied van..
Logo mITE

IJsselstein, 7 maart 2012 – Motiv, ICT Security-dienstenleverancier, en Crossbeam, marktleider op het gebied van next-generation beveiligingsplatformen voor de grootste..
Logo Motiv ICT Security

Zoetermeer, 7 maart 2012 - InsideIT is het interviewprogramma van ICT in Beeld. Iedere maand ontvangt Cindy Curré spraakmakende gasten uit de ICT-wereld. In de vierde..
Logo ICT in Beeld

Nieuwe Intel Xeon processor E5-2600 basis voor flexibele, efficiënte datacenters
Samenvatting Nieuwe Intel Xeon processor E5-2600 ontworpen voor een wereld met miljarden internetapparaten en internetgebruikers. Nieuwe serverprocessor tot 80..
Logo Intel

LBi combineert voortaan zijn expertise op het gebied van digitale communicatie met Selligent’s oplossing voor interactieve marketing om een antwoord te kunnen bieden op de..
Logo Selligent

Moskou/ Utrecht, 7 maart 2012 – Anti-malwareonderzoekers van Kaspersky Lab hebben ontdekt dat een deel van het Trojaanse paard Duqu is geschreven in een onbekende..
Logo Kaspersky

Delft, 7 maart 2012 – IKEA Nederland heeft gekozen voor de YOMANI-terminal, de betaalterminal van Atos Worldline. IKEA is hiermee de eerste winkelketen in Nederland die..

Real-time mediabureau versterkt internationale uitrol met eigen trading platform
Amsterdam, 7 maart 2012 – YD kondigt vandaag aan kantoren te openen in Frankrijk en Italië. Het bedrijf lanceert in de komende maanden zijn eigen trading platform voor high..
Logo YD

Naarden - 07 maart 2012 - Lexmark (NYSE: LXK), fabrikant en leverancier van printoplossingen, zet zijn engagement als milieubewuste fabrikant kracht bij met de ondertekening..
Logo Lexmark International

Whitepaper onthult dat snellere bedrijfsprocessen, realtime informatie en samenwerking elementair zijn voor innovatie en groei
Barneveld, 7 maart 2012 – Slechte besluitvorming wordt aangevoerd als een cruciale belemmering voor de groei van fabrikanten over de hele wereld, zo blijkt uit een onderzoek..
Logo Infor

Brakel, 7 maart 2012 – ICT-dienstverlener Solipsis heeft Arie van Dalen aangesteld als nieuwe teamleider van het Remote Service Center (RSC). Binnen deze functie is Van Dalen..
Logo Solipsis b.v.

Samenwerking biedt klanten geïntegreerde business continuity
Lausanne, 7 maart 2012 – Kaseya®, ’s werelds grootste leverancier van software voor het automatiseren van het beheer van ICT-systemen, tekent een OEM-samenwerkingsovereenkomst..
Logo Kaseya

Den Haag, 7 maart 2012
Begin maart 2012 zijn enkele titels van het in faillissement geraakte Array Publications b.v overgenomen door Sdu Uitgevers. Het betreft vijf titels die een interessante..

Amsterdam, 7 maart 2012 – Digitale televisieklanten van UPC kunnen vanaf vanavond direct na de normale uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken naar de aflevering..
Logo UPC Nederland

Ondernemingen vervangen steeds vaker eigen scripts voor Extract, Transform en Load (ETL) van data vanuit transactionele systemen naar BI-omgevingen door packaged solutions
‘s-Hertogenbosch, 7 maart 2012 — De Amerikaanse analistenfirma Forrester Research heeft SAP opnieuw als marktleider gekwalificeerd in het rapport ‘The Forrester Wave:..
Logo SAP

OTYS maakt mobiele websites waar werkzoekenden direct kunnen solliciteren
Veenendaal, 7 maart 2012 – Een sterk werkgeversmerk kan in een markt met talent shortage het verschil maken en daarbij is de recruitmentsite van doorslaggevend belang. Echter..
Logo OTYS Recruiting Technology

Amsterdam, 7 maart - In opdracht van kabelbedrijf Reggefiber begint Koning & Hartman deze maand met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Wijk bij Duurstede en de..
Logo Koning & Hartman

‘s-Hertogenbosch, 7 maart 2012 — Tijdens een bijzonder SAP Partner Award Event heeft SAP de jaarlijkse awards uitgereikt aan de meest succesvolle partners van SAP in 2011. Het..
Logo SAP

G Data publiceert zijn halfjaarlijkse Malware Rapport over de huidige dreigingen op internet
Badhoevedorp, 7 maart 2012 – Cybercriminelen richten hun pijlen op internetbankierders en mobiele internetters. Dat zijn de belangrijkste conclusie van het nieuwste G Data..
Logo G Data Security

Utrecht, 7 maart 2012
Capgemini introduceert vandaag onder de naam “Mobile Solutions” een uitgebreid dienstenpakket om klanten te ondersteunen bij het ontwikkelen en invoeren van een effectieve..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Diemen, 7 maart 2012 – ICT-leverancier Bull is lid geworden van het Platform Outsourcing Nederland (PON). Dit platform is dé onafhankelijke ontmoetingsplaats voor het..
Logo BULL NEDERLAND NV

Met de vernieuwde app Pathé Mobiel 2.0, vanaf vandaag live, kun je niet alleen kaartjes kopen bij alle Pathébioscopen, maar ook je eigen stoel reserveren. Tickets via Pathé..

In bijna alle categorieën de beste scores; in lijn met Nederlandse bevindingen
Hoofddorp, 8 maart 2012 — Aspect, leverancier van klantcontact- en Microsoft platform-oplossingen, maakt bekend dat het bedrijf het beste van alle leveranciers scoort op..
Logo Aspect Software

Almere, 7 maart 2012 – 57 procent van de IT-studenten werkt na zijn studie het liefst bij een profit organisatie. Dit blijkt uit onderzoek van IT-detacheerder neomax onder 940..
Logo neomax

Vijfjarige overeenkomst ter waarde van 30 miljoen GBP voor outsourced netwerk- en telefonie-infrastructuur via BT Connect
BT heeft een vijfjarig contract afgesloten met Standard Life, een toonaangevende leverancier van lange termijn spaar- en beleggingsdiensten. Onder dit contract, ter waarde van..
Logo BT

Amstelveen, 6 maart 2012 – Vandaag introduceert HP nieuwe modellen met de laatste multi-core processortechnologie voor de HP Z Workstation-lijn.
— De HP Z820 is ontworpen voor de veeleisende gebruiker, in het bijzonder voor diegenen die gebruik maken van zware applicaties voor de olie- en gas-, technische-, CAD-,..
Logo Hewlett Packard Enterprise (HPE)
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88494 persberichten
- 5704 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8106 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com