www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 6 september 2011 (9 jaar en 47 dagen geleden)  
Amsterdam, 6 september 2011
Déhora Plannersacademy organiseert op zaterdag 19 november 2011 de 1ste editie van de jaarlijkse verkiezing ‘Planner van het Jaar’. Voor deze 1ste editie wordt flink..
Logo Déhora

De ontwikkelingen in de ICT-sector gaan harder dan ooit. Steeds meer zakelijke applicaties verplaatsen zich naar de Cloud. MKB Proof biedt houvast en presenteert ICT-producten..
Logo Lantech

Veghel/Leuven, 6 september 2011 – Vaultex, kennisspecialist in advisering, ontwerp, projectbegeleiding en turn-key inrichting van serverruimtes, heeft voor haar Belgische..
Logo Vaultex

Hengelo, september 2011. Metaalketen Hengelo, groothandel in aluminium, roestvaststaal, koper, messing en brons, heeft onlangs gekozen voor Xperit Solutions om haar Microsoft..
Logo Xperit Solutions B.V.

Kleine bedrijven profiteren van geavanceerde LED-technologie
Hoofddorp, 06 September 2011 /EZPress/ - Het midden- en kleinbedrijf kan de kantoorkosten drukken met zogenaamde multifunctionele printers. Dat zijn moderne printers, die ook..
Logo OKI Systems

Toolbox is zelf samen te stellen uit de 100+ nieuwste en beste gratis instrumenten
Stichting Waarborg E-factureren heeft de Toolbox E-factureren gelanceerd. De Toolbox E-factureren is alweer de volgende in een serie van instrumenten om de adoptie van..
Logo Factuurwijzer

Rotterdam, 6 september 2011 – De nieuwste technologie maakt de Zorgriem groener De Zorgriem is nu nog energiezuiniger. Door het toepassen van de nieuwste mobiele- en GPS..
Logo MobileTrack B.V.

vCloud ScaleFlex is dè ultieme cloudervaring als het gaat om flexibele infrastructuur resources in een private datacenter in de public cloud waarbij afgerekend wordt voor het daadwerkelijk geheugenverbruik.
Papendrecht – 6 september 2011: Proserve, één van de meest toonaangevende kwaliteitsproviders in Nederland lanceert in samenwerking met VMware haar vCloud ScaleFlex dienst...
Logo Proserve

Den Haag – 6 september 2011 – De Stichting IPv6 Nederland publiceert deze week een white paper over de IPv6-aspecten van applicatiesoftware. Het document behandelt in detail..
Logo Stipv6

September 2011
COROOS Conserven BV heeft na een diepgaande evaluatie besloten om met Alfa-Beta Solutions als implementatiepartner haar huidige automatiseringsoplossing te vervangen door de..
Logo Alfa-Beta Solutions BV

Vianen, 6 september 2011
Vanaf vandaag stelt Sogeti een elektrische poolauto beschikbaar voor de meer dan 3000 medewerkers van de ICT-dienstverlener. Het beschikbaar stellen van deze energiezuinige..
Logo Sogeti

Hengelo, 6 september 2011 – Previder, specialist in hoogwaardige services op het gebied van Datacenter en Cloud Hosting, en IT-distributeur Altimate gaan samenwerken. Het doel..
Logo Previder

Vele nieuwe en verbeterde mogelijkheden Betere gebruiksbeleving LDAP-server Ondersteuning voor Mac OS X Lion Taipei, Taiwan, 6 september 2011 -..
Logo Synology Inc.

Nieuwe benadering biedt klanten hogere supply chain-flexibiliteit, meer efficiëntie en lagere kosten
Nieuwegein, 6 september 2011 – Manhattan Associates, leverancier van supply chain-oplossingen, lanceert de ‘Platform Thinking’-benadering in de belangrijkste Europese markten...
Logo Manhattan Associates

Benoeming commercieel verantwoordelijke in België ondersteunt internationale groeiambitie
Rijmenam, 6 september 2011 - Paralax Planning Solutions, de van oorsprong Nederlandse leverancier van software voor personeelsplanning, heeft als onderdeel van haar..
Logo Paralax B.V.

Bedrijf voor planning en productie computersoftware betaalt voor inbreuk op softwarelicenties van Adobe-, Autodesk- en Microsoft-producten
Amsterdam, 6 september 2011 — De Business Software Alliance (BSA), een non-profitorganisatie die zich ten doel stelt een veilige en legale digitale wereld te bewerkstellingen,..
Logo BSA | The Software Alliance

Security specialist wijst organisaties op risico’s door nieuwe generatie medewerkers
Amsterdam, augustus 2011 - GFI Software, leverancier van IT-oplossingen voor het MKB, waarschuwt organisaties voor de impact die de toestroom van digital natives in het..

Amsterdam, 6 september 2011 - Adobe Systems Benelux benoemt Derk-Jan Brand (51) tot Managing Director Benelux. In deze functie is Brand verantwoordelijk voor het strategische..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Dienst ondersteunt klanten in de transitiefase richting gevirtualiseerde datacenters
Barneveld, 6 september 2011 – Dimension Data introduceert de Data Centre Networking (DCN) Assessment-dienst. Deze dienst helpt organisaties bij het opstellen van een roadmap..
Logo Dimension Data

Utrecht, 6 september 2011 – De gemeente Purmerend heeft na een aanbesteding voor het vervangen van de infrastructuur gekozen voor Telindus-ISIT. In de afgelopen drie maanden..
Logo Telindus

Gratis verzending, ruime leveringsmogelijkheden en Thuiswinkel Waarborg zijn best practices
Amsterdam, 6 september 2011 – De consument raakt steeds beter wegwijs op internet, hierdoor kan men beter afgewogen keuzes maken. Webwinkels worden daardoor kritischer..
Logo ZANOX Benelux

Diemen, 6 september 2011 – De bullion-server van Bull is het snelste x86-systeem in de internationale SPECint®_rate2006-benchmark. De resultaten van deze vergelijkingstest..
Logo BULL NEDERLAND NV

WerkPlek biedt mkb’er unieke oplossing met toegang tot applicaties, data, telefonie, scannen en printen
Purmerend, Den Bosch, 6 september 2011 — Ricoh Nederland en IS Enterprise zijn een strategische samenwerking gestart waarmee zij Het Nieuwe Werken beschikbaar maken voor het..
Logo KPN Internedservices

Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, organiseert samen met Microsoft en OpenText, markleider op het gebied van fax, document distributie en document management..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Accurate, automated, real-time inventory; helps data centers better understand exactly what they have and where it’s located
Capelle aan den IJssel, The Netherlands (September 6, 2011) -- Raritan (Raritan.eu) today announced the general availability of the first intelligent Asset Management Tag and..
Logo Raritan

ISAE 3402-rapport geeft inzicht in interne procesbeheersing
Geertruidenberg, 5 september 2011 – myBrand mag zich ook de komende twee jaar Hosting Partner en Application Management Services Provider van SAP noemen. De certificeringen..
Logo myBrand

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Arcserve
Logo NLdigital
Logo Luzac
Logo Enable-U
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo myBrand
Logo Unit4
Logo Nextmoves
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Zoom
Logo Poly
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89521 persberichten
- 5806 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8905 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers