Amsterdam, 6 juli 2007 – Feyenoord is klaar voor het nieuwe voetbalseizoen. Kalenderportal MarkThisDate ook. Door de samenwerking met MarkThisDate.com, is het speelschema..
Logo MarkThisDate.com

Het sales team van Frank Toorenburg binnen Plusine ICT is onlangs uitgebreid met Peter de Groot en Marcel Visser. Tevens is er een Marketing & Communicatie punt..
Logo Plusine ICT

Plusine ICT en Juniper Networks zijn een partner overeenkomst aangegaan. Plusine ICT, specialist in datacenteroplossingen, waaronder server, back-up en storage, neemt het..
Logo Plusine ICT

Woerden, 31 mei 2007– Timesoft introduceert een nieuwe CRM applicatie voor de juridische markt: Microsoft CRM4Legal. Deze speciaal voor de juridische markt ontwikkelde..
Logo Timesoft

De VROM-inspectie heeft in overleg met ICTOffice haar beleid gewijzigd rond het grensoverschrijdend transport van elektr(on)ische apparaten. De belangrijkste wijziging is..
Logo Nederland ICT

Nadat de gratis advertentiesite Kapaza! vorige maand in Frankrijk en Spanje gelanceerd werd, is Kapaza! vanaf vandaag ook beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk,..

BREDA, 20070706 -- Nieuwbouwwoningen.nl, het grootste nieuwbouwportaal van Nederland, gaat vanaf 6 juli 2007 nog een stap verder met het informeren van haar bezoekers...

VIANEN (UT), 20070706 -- Men hoort het steeds vaker, iemand biedt zijn auto te koop aan op het internet of via de krant, een geïnteresseerde koper meldt zich, maakt een..

Backup/restore oplossing met Caché database voor laptops
Schiphol-Rijk, Juli 2007 – In het verlengde van de partnerovereenkomst met InterSystems heeft het Australische bedrijf Replica Data Security een Europese vestiging..
Logo InterSystems Nederland

Jan Baan naast Executive Chairman ook CEO
Putten, 6 juli 2007 - Cordys, leverancier van de servicegeoriënteerde Business Process Management Suite (BPMS), wijzigt zijn managementteam. Wim Heijting wordt per 1..
Logo Cordys

Amsterdam, 6 juli 2007 – Altijd al willen weten hoe dat ene restaurant er van binnen uit ziet? Of je favoriete restaurant in ‘the picture’ willen zetten? Dat kan nu via..

Automotive Navigation Data (AND) heeft haar complete digitale kaartsysteem van Nederland ter beschikking gesteld aan OpenStreetMap. De donatie van AND maakt de..

Combinatie Microsoft Live Communication Server met VoIP verhoogt productiviteit en bespaart kosten
Amsterdam/Houten, 6 juli 2007 – Interoute en e-office zijn een samenwerking aangegaan om de mogelijkheden van unified communications maximaal te benutten. e-office,..
Logo e-office

Quintiq-systeem moet verdere groei van organisatie ondersteunen
's-Hertogenbosch, 6 juli 2007 - De Emons Group in Milsbeek heeft na een implementatieperiode van enkele maanden de geavanceerde planningsoftware van Quintiq in gebruik..
Logo Quintiq

Nieuwe beveiligingstechnologie voorziet in hoogst haalbare bescherming van besturingssysteem
‘s-Hertogenbosch, 6 juli 2007 – Check Point Software Technologies (Nasdaq: CHKP), marktleider op het gebied van internetbeveiliging, kondigt vandaag de beschikbaarheid..
Logo Check Point Software

Yokogawa Europe heeft Capgemini Outsourcing Nederland gecontracteerd als SAP Technical Support Partner. In deze rol is Capgemini verantwoordelijk voor het SAP..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Utrecht, 5 juli 2007 - Conclusion Communication Professionals (CCP) levert professionals in marketing, communicatie en sales en is onderdeel van Conclusion te Utrecht...

Diverse Nederlandse organisaties kiezen voor Microsofts enterprise projectmanagement-oplossing
Schiphol-Rijk, 5 juli 2007 - In zijn rapport de ‘2007 IT Project and Portfolio Management Applications Magic Quadrant’ kwalificeert het internationale..
Logo MicrosoftSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<juli 2007>
juli 2007
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
     23456
9101112131617181920
23242526273031