Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 6 mei 2021 (143 dagen geleden)  
Met een nieuw sales office in het Belgische Mechelen blijkt eens te meer dat de ambitie van Maunt geen grenzen kent. Als preferred supporter van data design & supply..
Logo Maunt

Eén op de tien Nederlanders geeft vakantiegeld al uit voordat het binnen is
Amersfoort – Twee op de vijf (39%) Nederlanders beschouwt vakantiegeld dit jaar als een bonus in plaats van vakantiebudget. Het is opvallend dat deze zienswijze vooral..
Logo Visma | Raet

Producte van Poly bekroond met een Red Dot Award: Product Design en een iF DESIGN AWARD
Poly (NYSE: PLT) heeft twee prestigieuze internationale design-awards gewonnen. De Poly Studio P15 personal video bar is dit jaar de winnaar van ..
Logo Poly

Teams gaan de strijd met elkaar aan tijdens de mobility hackathon, inschrijven kan tot en met 23 mei
Eindhoven – Eindhoven Citython zoekt innovatieve young professionals – van architecten en urban planners tot data scientists en engineers – om..
Logo Citython

Tegelijkertijd wil ruime meerderheid intelligente automatisering toepassen in organisatie
Amsterdam – Intelligente Automatisering is de nieuwste trend binnen de financiële sector, maar tegelijkertijd blijkt twee op de drie finance professionals geen idee..
Logo Visma | Onguard

Pand in hoofdstraat van Emmen leidt tot meer contact met doelgroep
Diemen – Manpower, uitzendbureau en arbeidsbemiddelaar, is dit voorjaar binnen Emmen verhuisd naar een nieuw kantoor. Het nieuwe kantoor bevindt zich in de hoofdstraat..
Logo ManpowerGroup

Amsterdam, 6 mei 2021 - Vandaag is het Wereld Wachtwoord Dag en ter ere daarvan introduceren de identitymanagement-experts van Auth0 de resultaten van het eerste onderzoek uit..
Logo Auth0

Veenendaal, 6 mei 2021 – Europese IT-groep Cegeka groeit voor het 17e jaar op rij. De technologiespecialist sluit het boekjaar 2020 af met een geconsolideerde omzet van..
Logo Cegeka

Paul Semak aangesteld als Senior Vice President of America Sales Jeff Hurmuses nieuwe Vice President of APJC Sales
Amstelveen, 6 mei 2021 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, heeft nieuwe salesexecutives benoemd in Amerika en Azië-Pacific,..
Logo Extreme Networks

Managementstijl door corona niet veranderd
Hilversum – Het merendeel van de managers maakt zich tijdens het thuiswerken geen zorgen over de productiviteit van zijn medewerkers. Slechts 15 procent controleert..
Logo ISBW

Infor CloudSuite Automotive ondersteunt transformatie van vooraanstaande leverancier in bevestigingsmiddelen
Utrecht, 6 mei 2021 - Infor, de industry cloud company, kondigt vandaag aan dat Nedschroef, specialist in het vervaardigen van bevestigingsmaterialen, Infor Cloudsuite..
Logo Infor

Covid-19 leidde tot grotere amplituden, maar gemiddeld aantal uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken en hoogte gemiddeld salaris bleef stijgen in 2020
AMSTERDAM, 6 mei 2021 - Het gemiddelde salaris van de Nederlandse developer is sinds 2016 gegroeid van €50.000 tot €56.000, een stijging van 12 procent. Hoewel de..
Logo Honeypot

Amsterdam, 6 mei 2021 - SignOn is aanbieder van relevante ICT-trainingen en expert op het gebied van Microsoft Power BI trainingen om data te visualiseren. De opleider uit..
Logo SignOn

Amsterdam, 6 mei 2021 – World Password Day is een jaarlijkse viering van de langst bestaande, handmatige cyberbeveiligingscontrole in de computergeschiedenis. Sinds de..
Logo BlackBerry

Gebruiksvriendelijke, toekomstbestendige service draait in Google Cloud in Finland
HMD Global, home of Nokia-telefoons, introduceert een Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing voor IoT en zakelijk gebruik, HMD Enable Pro. Met de toevoeging van de..
Logo HMD Global

Voice-, AI- en digitale applicaties, waaronder Google, Nuance, Amazon, IBM Watson en BYO, samengebracht in één user interface
Nieuwegein – Avaya, leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en vereenvoudigen, heeft nieuwe functies geïntroduceerd voor ..
Logo Avaya

Vandaag, donderdag 6 mei, is het wereld wachtwoord dag, een dag die in het leven is geroepen om aandacht te vragen voor iets wat we allemaal dagelijks gebruiken maar waar je..
Logo Cisco

Afgelopen week vierden we op Koningsdag de 54e verjaardag van Koning Willem-Alexander, waarbij de Koninklijke Familie een bezoek bracht aan de Brainport regio. Wegens Covid-19..
Logo Markteffect

Persbericht – Online marketing agency Seeders benoemt Phil Kropp als chairman. De ondernemer, onder andere medeoprichter van het Amsterdamse bedrijf OrangeTrail, start..
Logo Seeders

Versnelde time-to-market voor nieuwe Brunel-kantoren wereldwijd Voordelen zijn onder meer een grotere bandbreedte, kostenefficiëntie en agile performance op..
Logo Orange Business Services

Voor bedrijven die datagedreven willen worden, is er vanaf nu nucleoo. Een nieuwe dienst, ontwikkeld door de in Amsterdam gevestigde scale-up, die 'data insights as a service'..
Logo nucleoo

CM.com, a global Conversational Commerce platform, secured the messaging traffic for the Dutch government by winning the tender for SMS Gateway and Voice One Time Passwords..
Logo CM

Een derde mkb’ers vindt dat werknemers minder tijd ‘verspillen’ bij koffieautomaat
Bijna 4 op de 10 mkb’ers in de zakelijke dienstverlening investeren sinds corona meer in het welzijn van hun werknemers, die als gevolg van de pandemie veel meer..
Logo Teamleader

De combinatie van de wereldwijde connectiviteit en security-expertise van BT met Fortinet Secure SD-WAN reduceert de complexiteit en kosten door convergentie van het netwerk en de beveiliging
Utrecht, 6 mei 2021 - BT introduceert een nieuwe managed secure SD-WAN service die wordt ondersteund door Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide,..
Logo Fortinet

Veluwe meest gewild voor langere vakantie, Amsterdam voor stedentrip
Als iedereen na 15 mei weer mag reizen naar het buitenland, gaat de voorkeur van de meeste Nederlanders toch uit naar een ‘veilige vakantie’ in eigen land. Dit..
Logo Hendrik Beerda

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl