www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureau
2469 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 6 mei 2014 (1962 dagen geleden)  
Talon RemoteFAST™ versnelt het delen van bestanden voor BIM en CAD projecten naar bijkantoren en mobiele gebruikers
Amsterdam - 6 mei 2014 – Talon Storage Solutions, de toonaangevende leverancier van Microsoft™ ‘file-aware’ applicatie acceleratie en ‘Storage..
Logo Talon Storage Solutions EMEA

Katwijk, 6 mei 2014 – Binnenkort is een koppeling leverbaar tussen QicsMilestones (projectmanagement, tijdregistratie en facturatie in de cloud) en AuditCase (CRM en..
Logo Qics

Amersfoort/Londen, 06 mei 2014 — Custom Connect, de wereldwijde provider van carrier-neutral en microwave connectivity services, maakt de benoeming bekend..
Logo Custom Connect

Breda, 6 mei 2014 – 35 procent van de bedrijven met 50 of meer werknemers maakt gebruik van één of meerdere applicaties uit de cloud. Dat is een stijging..
Logo Computer Profile

IBM TS3500 tape-library met IBM LTO6-tapedrives biedt uitkomst
's-Hertogenbosch, 6 mei 2014 - Vancis BV, aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten aan bedrijven, universiteiten en onderwijsinstellingen, heeft een samenwerkingsovereenkomst..
Logo Aprycus bv

Capelle a/d IJssel, 5 mei 2014. Per 1 mei 2014 heeft Avantage Groep B.V. in Capelle aan den IJssel haar directieteam versterkt met Eric Carree in de functie van commercieel..
Logo Avantage

Complete bescherming van de gebruiker, inclusief beveiliging van mobiele toestellen
Vianen, 6 mei 2014 - Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, kondigt vandaag een upgrade aan van zijn Worry-Free Business Security-oplossing speciaal..
Logo Trend Micro

ASML biedt studiebeurzen om technisch talent in Nederland door te laten studeren
Momenteel wil bijna de helft van de huidige technische bachelor studenten een master volgen na het behalen van hun diploma, maar één op de drie van hen zegt dat..
Logo ASML

Nieuwe mogelijkheden van cloudgebaseerde IT service management oplossing vereenvoudigen het beheer van de IT-infrastructuur en maken geïndividualiseerde diensten toegankelijk op aanvraag
Amsterdam, 6 mei 2014 – Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt nieuwe functionaliteit aan voor zijn cloudgebaseerde IT service management (ITSM) oplossing, onder de naam..
Logo Unisys

Delft, 6 mei 2014 - Het nomineren voor de Exact Cloud Accountant Award 2014 is van start gegaan op cloudaward.nl. Het is voor accountants en administrateurs dé kans om..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Nieuwe digitale camera met verwisselbare lens en ingebouwde flitser biedt ongeëvenaarde 79-punts automatische scherpstelling
AF met fasedetectie met de meeste focuspunten[i] ter wereld: 79 punten[ii] waarvan 15 kruispunten Translucent Mirror Technology biedt zeer snelle,..
Logo Sony Nederland

- Om de lancering van de gloednieuwe HyperX-producten te vieren, bundelen de HyperX-heldinnen hun krachten met X-Men: Days of Future Past - Een reeks unieke filmsouvenirs en..
Logo Kingston Technology

Heeft u een goed idee voor een nieuwe technologie die nog niet mogelijk is? En denkt u dat Europees onderzoek hier verandering in kan brengen? De Europese Commissie..
Logo Nederland ICT

Workstreampeople lanceert Anywhere365: Hosted Universal Contact Center voor MS Lync
Vanuit de gedachte dat iedere organisatie een klantgerichte, dienstverlenende organisatie is, introduceert Workstreampeople Anywhere365 Hosted Universal Contact Center (UCC)...
Logo Workstreampeople

communicatiebureau voegt nieuwe internationale digital marketing- en productiemogelijkheden toe
LEWIS PR heeft het in Londen gevestigde digital marketingbureau Purestone in een all-cash transactie overgenomen. Met deze overname breidt LEWIS zijn dienstenpakket verder uit..
Logo LEWIS

Compacte box-PC geschikt voor uiteenlopende applicaties
HPS Industrial, specialist in industriële PC’s, voegt de Matrix-513 van Artila toe aan het assortiment. De box-PC is klaar voor gebruik met Linux en heeft dankzij..
Logo HPS Industrial BV

Het Britse Ravensbourne, de Amerikaanse Robert Morris University en het Spaanse Universidad Europea Miguel de Cervantes hebben gekozen voor UNIT4 Agresso. Ravensbourne is..
Logo UNIT4

Veertig jaar geleden rolde de eerste Volkswagen Golf van de fabrieksband in Wolfsburg. Sindsdien is de Golf niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. Op de..
Logo AutoScout24

De perfecte back-up onderweg voor smartphone- en tabletgebruikers
Amsterdam, 6 mei 2014 – Seagate Technology, wereldwijd toonaangevend op het gebied van opslagoplossingen, lanceert een gratis mobiele back-up-app voor smartphones en..
Logo Seagate Technology

Seagate-app uploadt automatisch onvervangbare foto’s en video’s en maakt het mobiele leven aangenamer
Amsterdam, 6 mei 2014 – Wat doe je als je je smartphone of tablet verliest? Met daarop alle waardevolle, onvervangbare foto’s, video’s en documenten? Voor..
Logo Seagate Technology

Nieuwegein, 6 mei 2014 – Doordat Henkel erkent dat je alleen door te innoveren een belangrijke marktspeler blijft, introduceerde het bedrijf in het eerste kwartaal van..
Logo Henkel

Meer mogelijkheden en hogere prestaties voor verschillende camerabewakingssenario’s
Taipei, Taiwan, 6 mei 2014 - Synology heeft een bètaversie van Surveillance Station 6.3 vrijgegeven. Deze nieuwe versie van de camerabewakingsoplossing van Synology..
Logo Synology Inc.

Utrecht, 6 mei 2014 - HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, brengt zijn succesvolle vlaggenschip de HTC One (M8) ook uit in de kleur ‘Amber Gold’...
Logo HTC Netherlands B.V.

Accenture beloont Nederlandse innovaties met juryprijzen, een publieksprijs en de Innovator of the Year Award
Amsterdam, 6 mei 2014 – Vandaag opent Accenture de inschrijving voor de Innovation Awards 2014. De Accenture Innovation Awards worden dit jaar voor de achtste keer op..
Logo Accenture


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.nl