www.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 5 oktober 2007 (13 jaar en 117 dagen geleden)  
Hilversum – 5 oktober 2007
Het meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland, DutchView, verzorgt de volledige video hosting van de internetuitzendingen van de nieuwe televisiezender Het Gesprek. Het..
Logo DutchView B.V.

Rotterdam, 4 oktober 2007
Duizendste user Every Angle Tijdens de jaarlijkse klantendag van softwareleverancier Every Angle is de bokaal uitgereikt voor de duizendste user van de SAP add-on voor..
Logo Every Angle

Contract voor werkplekbeheer
Amsterdam, 5 oktober 2007 Het Amsterdamse ICT-bedrijf NDI is in één klap de grootste ICT-dienstverlener in bedrijfsverzamelgebouwen geworden. Het heeft de..
Logo NDI

Tijdens de maandelijkse ledenbijeenkomst van de Discus groep op 1 oktober jl. is een samenwerkingsovereenkomst met Merit Media bekendgemaakt. Na een pilot-project van ruim 1..
Logo Merit Media

nieuwe generatie van digitaal platform biedt als eerste gecombineerde architectuur en verhoogt productiviteit
‘s-Hertogenbosch, 5 oktober 2007 – Siemens PLM Software, een divisie van Siemens Automation and Drives (A&D), aanbieder van software en diensten voor product lifecycle..
Logo Siemens Nederland N.V.

Amsterdam, 5 oktober 2007 — Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) heeft tijdens Adobe MAX 2007 in Chicago nieuwe innovatieve applicaties en hosted software services..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Wanneer: 8 t/m 11 oktober 2007 Waar: Estrel Convention Centre in Berlijn (standnr. 10002) Sprekers: Scott Kriens, Paul Gainham, Nils Swart Van 8 tot en met 11 oktober..
Logo Juniper Networks

Onderzoek Capgemini wijst op veranderende gewoonten als gevolg van slimmer internetgebruik, nieuwe online tools en aandacht voor ‘groen’
Een op de vijf consumenten denkt een auto te kopen via internet als dit mogelijk zou zijn. In 2001 was dit nog maar 2%: een vertienvoudiging in deze periode! Dit is een van de..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Omzetstijging in Verenigde Staten, Azië en Europa
Vianen, 5 oktober 2007 – Lawson Software, Inc. (Nasdaq: LWSN) heeft de financiële resultaten bekend gemaakt van het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2008, dat eindigde op..

Kensington transmitters zenden muziek gestroomlijnd naar je stereo
5 oktober, 2007 - Kensington, aanbieder van mobiele computeraccessoires, voegt vijf nieuwe FM-transmitters toe aan zijn Play It-lijn. Hiermee kunnen gebruikers muziek van hun..
Logo Kensington

Nieuwegein, oktober 2007 – Motorola Enterprise Mobility Business (NYSE: MOT) introduceert een nieuwe uitvoering van de MC70 mobiele computer. Deze robuuste Enterprise Digital..

Business Process Integratie gebaseerd op Oracle Application Integration Architecture
De Meern, 05 oktober 2007 – Oracle Communications, de versie van Oracle’s applicaties die zich richt op de telecomsector, biedt een vooraf geïntegreerd..
Logo Oracle Nederland

Onderzoek BSA: 8 miljoen dollar aan illegale software beschikbaar via internetveilingen in eerste halfjaar 2007
Amsterdam, 5 oktober 2007 - De Business Software Alliance (BSA), het samenwerkingsverband van softwareleveranciers en hardwarepartners tegen het gebruik van illegale software,..
Logo BSA | The Software Alliance

’Come Inside’ de application delivery wereld van Citrix tijdens het jaarlijkse evenement voor partners en klanten in Antwerpen
Vianen, 5 oktober 2007 - Op 6 en 7 november 2007 vindt de jaarlijkse Citrix Solutions Conference met het thema ‘Come Inside’ plaats in Antwerpen. Tijdens dit grootschalige..
Logo Citrix

Schildervoetbal 2008
TIENEN, 20071005 -- Vanaf vandaag 5 oktober zal het eerste kunstwerk gemaakt door Pim Smit en Jean Marie Pfaff ter veiling gaan via Ebay.be. Jean Marie ( Beste Keeper ter..

Dinsdag 9 oktober 17.00 - 19.00 uur - Café Restaurant Dauphine in Amsterdam
Amsterdam, 3 oktober 2007 - Vele tientallen aanmeldingen en een bemoedigend aantal sponsors zijn al binnen. Zorg dat u bij de volgende IT-borrel ‘First Life’, van 9 oktober..

Het Nationaal Salescongres 2007 met als key-note spreker Stephen R. Covey is tot op de laatste plaats uitverkocht! Bijna 400 topmanagers zullen donderdag 11 oktober aanwezig..

Apeldoorn, 5 oktober 2007 - Be Value, de Nederlandse ICT-dienstverlener voor kennisintensieve organisaties, heeft twee ervaren commerciële managers aangetrokken om het..

OOSTERHOUT, 20071004 -- Ondanks het feit dat ruim de helft van de singles zich geregeld amuseert met het verrichten van intieme handelingen voor de webcam, is deze vorm van..

Novell kondigt de beschikbaarheid van openSUSE 10.3 aan, de nieuwste versie van de Linux distributie. Meer informatie vindt u in onderstaand Engelstalig bericht. Voor vragen..
Logo Novell Benelux

Almere, 4 oktober 2007 – Centric heeft in eigen beheer een complete mobiele oplossing voor de logistieke markt ontwikkeld. Hiermee speelt Centric in op de behoefte vanuit de..
Logo Centric

Hoe kunnen bedrijven het maximale rendement halen uit het gebruik van een BlackBerry?
Tijdens Connect With The Experts op 8 november 2007 in het Mövenpick Hotel in Amsterdam vertelt Research In Motion (RIM) hier alles over. Op dit evenement geven technische..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo Techone B.V.
Logo Medius
Logo MCS B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Medius
Logo Techniekopleiding.nl
Logo devolo
Logo Ivanti
Logo BPSOLUTIONS
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90207 persberichten
- 5886 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9542 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl