www.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Persberichten van 5 september 2012 (8 jaar en 27 dagen geleden)  
Amsterdam, 5 september 2012 – Nokia introduceert de Nokia Lumia 920 en Nokia Lumia 820: de eerste Nokia-smartphones met het Windows Phone 8-besturingssysteem. De Lumia 920 is..
Logo Nokia

Unieke en onderscheidende apps voor Nokia Lumia-smartphones dankzij PureView-cameratechnologie, Near Field Communication (NFC) en Nokia Maps-integratie
Amsterdam, 5 september 2012 – Nokia introduceert een breed assortiment van nieuwe en innovatieve apps voor Nokia Lumia-smartphones. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan zijn..
Logo Nokia

Laad jezelf en je smartphone op onder het genot van een kop koffie
Amsterdam, 5 september 2012 – Nokia kondigt vandaag zijn samenwerking aan met een van de grootste Amerikaanse koffieketens: The Coffee Bean & Tea Leaf. Bezoekers van de..
Logo Nokia

Na lancering per 1 september jl. heeft ontwikkelaar van software en clouddiensten Coresystems Abecon benoemd als eerste Microsoft Dynamics business partner voor de Benelux...
Logo Abecon

Met het nieuw opgerichte coresystems Benelux B.V. wil Coresystems haar bedrijfsactiviteiten in de Benelux versterken. De onderneming opent op 1 september 2012 haar nieuwe vestiging in Waardenburg.
Windish (Zwitserland), 4 september 2012 – Op 1 september 2012 start coresystems Benelux B.V. haar bedrijfsactiviteiten in de nieuwe vestiging in Waardenburg. Als Managing..
Logo coresystems Benelux B.V.

De lean filosofie is breed toepasbaar. Zo is het vooral bekend uit de productieomgeving, maar gebruikt Heembouw het in een projectomgeving (de bouw). Voor beide omgevingen is..
Logo E-mergo

Inhoudelijke koppeling van partijen rond e-factureren en factuurautomatisering
ARNHEM, 5 september 2012 - Factuurwijzer organiseert dit najaar het Factuurcongres XS. Dit initiatief vloeit voort uit het grote Factuurcongres, dat in Nederland al jaren het..
Logo Factuurcongres

Eindhoven, 5 september 2012
ICT dienstverlener Ictivity organiseert op 3 & 4 oktober haar jaarlijkse congres dag, IT Culinair, op Kasteel Maurick in Vught. Iedere bezoeker wordt, door het..
Logo Ictivity

QExpertise heeft per 1 september 2012 de Microsoft Dynamics NAV activiteiten overgenomen van DOPSIS ICT B.V. De overname past in de lange termijn strategie van QExpertise om..
Logo Qexpertise B.V.

Hoofddorp, 5 september 2012 – ZyXEL Communications, ’s werelds grootste leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, introduceert de nieuwe ZyXEL Smart Managed Switches..
Logo Zyxel

Unified communications leverancier StartReady start samenwerking met Dell OEM om applicaties te leveren op basis van Dell PowerEdge servers. De samenwerking leidt..
Logo StartReady BV

Bestellen op rekening en meerdere gebruikers per account
Utrecht, 5 september 2012 - Bol.com gaat zich naast op de particuliere ook op de zakelijke klant richten. De winkel geeft vanaf vandaag gehoor aan de vraag van zakelijke..
Logo Bol.com

Alle moppen en raadsels in de app zijn door kinderen ingestuurd
De leukste moppen en raadsels uit Kidsweek zijn vanaf vandaag te vinden in de Kidsweek Moppen app. De inhoud van deze gloednieuwe app is door kinderen gemaakt. Hij bevat ruim..

Amersfoort/Schiermonnikoog, 5 september 2012 – Spar Schut op Schiermonnikoog is de eerste Spar-ondernemer in Nederland die de zelfscanoplossing van TOSHIBA TEC –..
Logo Toshiba TEC

Prestaties websites politieke partijen nader bekeken
Alphen aan den Rijn, 5 september 2012 Nederland maakt zich op voor de Tweede Kamerverkiezingen welke over een week worden gehouden. Op straat en op radio- en..
Logo Uptrends B.V.

NETGEAR’s nieuwe dual band access points leveren 50% hogere doorvoer, geavanceerde beveiliging met WIDS en WIPS, apparaatspecifieke QoS en bandbreedte-management
Gouda, 5 september 2012— NETGEAR introduceert twee nieuwe high-end premium 802.11n zakelijke access points (APs): de NETGEAR ProSafe WNDAP620 en de WNDAP660 450..
Logo NETGEAR

I.R.I.S. Dialoog geeft nieuwe inzichten in Enterprise Information Management
Meerssen, 5 september 2012 – I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor..
Logo I.R.I.S.

Infor Demand Planning houdt voorraden op orde en zorgt voor betere service
Barneveld, 5 september 2012 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat het Nederlandse bedrijf Elho, leverancier van..
Logo Infor

Breda, 5 september 2012
Het belang van een keurmerk bij de aanschaf van een financieel product en/of financiële dienst is hoog: 63% van alle Nederlanders vindt het belangrijk. Dit in tegenstelling..
Logo Keala Consultancy

Ctac Education eerste opleider die SAP programma door Hogeschool SDO laat waarderen
’s-Hertogenbosch, 5 september 2012 – De Hogeschool SDO kent het hbo-niveau toe aan de Leergang SAP Financials van Ctac Education. Ctac is de eerste opleider die zijn SAP..
Logo Ctac N.V.

IT- en HR-Leaders op zoek naar groei en betrokkenheid in de huidige economie
Maarssen, 5 september 2012 – Harvey Nash, een internationale Professional Recruitment en Outsourcing dienstverlener, organiseert op dinsdag 9 oktober het CIO & HR event..
Logo Harvey Nash

Alphen a/d Rijn — September 2012 — Aerohive Networks, pionier in cloudgebaseerde controller-less Wi-Fi netwerkoplossingen heeft bij de supermarktorganisatie Hoogvliet een..
Logo Aerohive

Koninklijke KPN N.V. (‘KPN’) en Tech Mahindra kondigen vandaag de start aan van een internationaal samenwerkingsverband. Doel is om de efficiency en effectiviteit van de..
Logo KPN

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl