www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 5 juni 2014 (1965 dagen geleden)  
5 juni 2014. SCOS te Hoofddorp kondigt de beschikbaarheid aan van de PROFISHARK 1G, een kleine, draagbare Plug en Play-apparaat ontwikkeld voor in-line Gigabit Ethernet..
Logo SCOS Software bv

Naarden, 4 juni 2014 - bQuind verzorgt de migratie, hosting en het beheer van de vernieuwde ARIS 9.6 omgeving van Bouwinvest. Als partner zal bQuind meedenken en adviseren..
Logo bQuind

Londen, 5 juni, 2014 – Axios Systems, wereldwijd toonaangevend in IT Service Management (ITSM) oplossingen, maakt bekend dat zij wederom is opgenomen in het Gartner..
Logo Axios Systems

Het nieuwe online platform MyMoriam.com is genomineerd voor de EuroCloud Nederland Cloud Award in de categorie Best Cloud Start-up. De nominaties werden dinsdag 3 juni..
Logo MyMoriam BV

Hasselt, 5 juni 2014 – Cegeka Groep blijft groeien, zo blijkt uit de geauditeerde jaarcijfers over 2013. Voor het tiende achtereenvolgende jaar steeg de omzet. Inclusief..
Logo Cegeka

AutoScout24 geeft tips bij aanschaf van tweedehands cabrio
Het aankomende tropische Pinksterweekend zorgt voor een toenemende vraag naar cabrio’s. Dat blijkt uit database-onderzoek van AutoScout24. Het aantal zoekopdrachten..
Logo AutoScout24

Realiseer verbeterde workflow en kostenbesparing dankzij combinatie van thin en zero clients van IGEL met signature pads van StepOver voor handgeschreven elektronische handtekeningen
Utrecht, 5 juni 2014 - IGEL Technology maakt een einde aan de pijnpunten die gepaard gaan met de integratie van handgeschreven elektronische handtekeningen in gecentraliseerde..
Logo IGEL Technology

Nieuwe samenwerking met Ingram Content Group voor wereldwijde verkoop
Amsterdam, 5 juni 2014 - Blurb, het onafhankelijke online uitgeefplatform, kondigt aan zijn boeken beschikbaar te maken voor het Kindle platform van Amazon. Daarnaast maakt de..
Logo Blurb

Maarssen, 5 juni 2014 - Axis Communications, wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkcamera’s, heeft tijdens zijn jaarlijkse Axis Partnerdag die op 4 juni..
Logo Axis Communications BV

Distributeur levert IT-monitoringsoftware van CA Technologies aan gespecialiseerde resellers in Nederland
Houten, 5 juni 2014 - Westcon Group, een value added distributeur van toonaangevende unified communications-oplossingen, netwerkinfrastructuur, datacenter- en security..
Logo Comstor Nederland

Henkel versterkt haar succesvolle Laundry & Home Care divisie
Versterkt positie in kernregio West-Europa Sterk complementaire marktsegmenten en technologieën Acquisitie van sterke merken en toonaangevende..
Logo Henkel

HyperX Impact SO-DIMMs bieden recordbrekende snelheden SSD treedt toe tot FURY Entry-Level enthousiast/gaming familie Nieuwe kleur hoofdtelefoon, HyperX..
Logo Kingston Technology

MobileLite Wireless Reader streamt audio, video, afbeeldingen en documenten van USB-drives, SD/SDHC/SDXC en microSD-kaarten Laadt mobiele toestellen op met..
Logo Kingston Technology

M.2 2280 SATA SSD voor nieuwe notebookformaten, compacte toestellen en Z97-moederborden Advanced garbage collection, Power Management voor optimale..
Logo Kingston Technology

Amsterdam, 5 juni –Koning & Hartmanintroduceert de eerste digitale NEXEDGE ATEX portofoons van Kenwood, de NX-230EX VHF en NX-330EX UHF. Met deze portofoons is..
Logo Koning & Hartman

Houten, The Netherlands, 05 June 2014 - The decline in mobile service revenues in the Netherlands accelerated to 9.0 percent on an annual basis in the first quarter of 2014,..
Logo Telecompaper

Uitgebreide servicecatalogus voor Database- en Middleware-as-a-Service; database- en middleware-beheer helpt bij adoptie van grootschalige private..
Logo Oracle

Ordina is door Computable genomineerd voor ICT-dienstverlener van het jaar 2014. De reden voor de nominatie is de ingebruikname van de nieuwe gemeenschappelijke meldkamer van..
Logo Ordina


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl