www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 5 mei 2021 (39 dagen geleden)  
We love communities organiseert van 17 tot en met 21 mei 2021 het allereerste Online Community Summit van Nederland en België. Tijdens het summit spreken meer dan 25..
Logo We Love Communities

Nieuw Linux-platform biedt doorlopende certificeringen voor verschillende veiligheidstoepassingen in voertuigen, van infotainment tot bestuurdersoperaties
Amsterdam, 29 april 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt aan dat het van plan is een functioneel veiligheidsgecertificeerd, evoluerend..
Logo Red Hat

Organisaties kunnen hiermee gevoelige gegevens beschermen tegen toekomstige quantum aanvallen. De oplossing voldoet aan de wereldwijde standaard voor quantum..
Logo Thales

De ICT-familie van Techone wordt vandaag uitgebreid met De Krachtcentrale. Met deze overname wordt het Techone ICT-aanbod verder versterkt, met name in de regio rond..
Logo Techone B.V.

Nu digitale ervaringen de vraag naar content aanjagen, aarzelen marketeers en creatieve professionals niet langer om technologie in te zetten
Amsterdam, 5 mei 2021 – Nieuw onderzoek van het van oorsprong Nederlandse digital asset management (DAM) specialist Bynder signaleert dat een overgrote meerderheid van..
Logo Bynder B.V.

Zakelijke betalingsprovider verwerkte in 2020 155 miljard euro
Amsterdam – Banking Circle, gelicenceerde bank en aanbieder van financiële infrastructuur, ziet een jaar na de lancering van haar bankvergunning een aanzienlijke..
Logo Banking Circle

Nieuwe dienst combineert voordelen voor eigen personeel met voordelen van inhuur
Baarn – Zenda Support lanceert een nieuwe, unieke dienstverlening ‘Fixed Price Sourcing’. Met deze sourcingdienst biedt Zenda Support organisaties voor een..
Logo Zenda Support

Vertiv™ Liebert® EXM2 verhoogt prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie in het mid-size segment
Breda - Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert vandaag de ..
Logo Vertiv

Geertruidenberg – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand breidt haar portfolio uit met SAP Marketing Cloud. Organisaties hebben klantervaring hoog op de agenda..
Logo myBrand

Jakko Tol is gepromoveerd tot commercieel directeur bij Warbout Distributie. Hiervoor was hij ruim twee jaar accountmanager bij Warbout Distributie. Per 1 mei 2021 wordt..
Logo Warbout Distributie

Sophos XDR breidt nieuwe EDR-mogelijkheden uit naar volgende generatie cybersecurityoplossingen en ontwikkelt zo het meest uitgebreide en geïntegreerde threat detection & response-systeem
Oosterhout, 5 mei 2021 - Sophos, een leider in cybersecurityoplossingen van de volgende generatie, kondigt vandaag Sophos XDR aan, de enige uitgebreide detectie- en..
Logo Sophos Benelux

Professionele certificering maximaliseert investering in Tanium-oplossingen en helpt security- en IT-professionals nieuwe vaardigheden te ontwikkelen om gelijke tred te houden met veranderende functies en technologieën
Amsterdam, 5 mei 2021 - Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, lanceert vandaag het Tanium Career..
Logo Tanium

Jim Cox, Proofpoint Area Vice President, Benelux: "In 2021 zien we nog steeds een groot percentage werknemers die volledig vanaf huis werken. Dat is heel wat anders dan..
Logo Proofpoint

Nederland (18.84) scoort boven het gemiddelde (18.31) op de wereldwijde Confidence Index
Worldcom PR Group heeft de nieuwste Worldcom Confidence Index (WCI) gepubliceerd, met de resultaten voor de..
Logo Worldcom Public Relations Group

Amsterdam, 5 mei 2021 - Dell Technologies presenteert oplossingen en partnerships die moeten zorgen voor meer waarde uit data aan de edge. Dit nieuwe aanbod is onderdeel van..
Logo Dell Technologies

Dit nieuwe As-a-Service portfolio biedt IT eenvoud, flexibiliteit en controle om organisaties gelijke tred te laten houden met het huidige innovatietempo
Amsterdam, 5 mei 2021 - Dell Technologies onthult vandaag zijn nieuwe APEX-portfolio van as-a-Service-diensten om de manier waarop bedrijven technologie gebruiken, te..
Logo Dell Technologies

Het nieuwe Labor Market Insights dashboard, dat onderdeel is van VONQ’s Job Marketing Platform, helpt bedrijven om sollicitanten-profielen beter te begrijpen, online..
Logo Intelligence Group - iG!

De maakindustrie ondergaat wereldwijd een transformatie door de opkomst van digitale technologieën. Om een concurrentievoordeel te behouden, moet iedereen die in deze..
Logo Panasonic

Ontwikkelaars kunnen ThoughtSpot direct embedden in hun SaaS-producten om beter gebruik te maken van data warehouses, verdere automatisering door te voeren en het werken met data aantrekkelijker te maken
ThoughtSpot, het bedrijf achter de Modern Analytics Cloud, introduceert ThoughtSpot Everywhere. Dit eerste low-code embedded analytics-platform biedt developers en..
Logo ThoughtSpot

Diyotta zorgt voor nieuwe integraties met cloud-native data- en AI-services om gebruiksvriendelijke analytics voor iedere medewerker beschikbaar te maken
ThoughtSpot, de Modern Analytics Cloud leverancier, neemt Diyotta over, een specialist in data-integratie oplossingen. Dankzij de overname kan ThoughtSpot het aantal..
Logo ThoughtSpot

Afgelopen jaar was katalysator voor gebruik van DevOps-tools, bijna 60% van developers verdubbelde dankzij DevOps het tempo van software-release
70% van alle security-professionals zegt dat er eerder in het proces aandacht werd besteed aan security-aspecten in vergelijking met vorig jaar 72% van alle..
Logo GitLab

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau