Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 5 januari 2015 (7 jaar en 103 dagen geleden)  
Linux-service.be bvba lanceert een nieuwe webshop voor vrije software computers. De online shop biedt high-end notebooks, desktops en servers met vrije software..
Logo Linux-service.be bvba

Enschede, 05 januari 2015 Sinds de lancering is www.boekenbrochures.nl uitgegroeid tot de specialist in het online bestellen van boeken en brochures, al vanaf oplage 1. In..
Logo Boekenbrochures.nl

Leerdam, 5 januari 2015 - Nieuw is het aanbod en de webwinkel van Faytech Nederland. De online shop is vol met touchscreen monitoren, pc’s,  interactieve kiosken en..
Logo Faytech Nederland

Veenendaal, 23 december 2014 - Coster Diamonds, één van de oudste Europese diamantproducenten die nog in werking is, heeft HSO in de arm genomen om de migratie..
Logo HSO

met koppelingen in email of op website!
Schiphol-Rijk, 22 december 2014. ViaCloud BV levert nu een oplossing voor bedrijven om Dropbox veilig en gecontroleerd te kunnen gebruiken: Secure Dropbox van Thru. Secure..
Logo ViaCloud BV

Huizen, 22 december 2014 Ranzijn tuin en dier gaat zijn bedrijfsprocessen ondersteunen met de retailautomatiseringsoplossing van Abecon. De uit negen vestigingen en een..
Logo Abecon

Bevestig switches snel en eenvoudig en zorg voor overzichtelijke bekabeling met het innovatieve 1-2-3-4 “click” bevestigingssysteem van de nieuwe 8-poorts en 16-poorts ProSAFE Click Switches
Gouda, 5 januari 2015 - Vandaag zal NETGEAR tijdens de internationale CES beurs van 2015 een nieuwe productreeks van switches introduceren, de ProSAFE® Click Switch, in..
Logo NETGEAR

Amsterdam, 5 januari 2014 - Nest maakt vandaag, een dag voor aanvang van CES Las Vegas, meer dan 15 nieuwe Works with Nest-integraties bekend. Deze nieuwe integraties..
Logo Nest

Top 5 ontwikkelingen binnen cloud-platforms
Amsterdam - 05. January 2015 Terwijl de publieke cloud-oorlog tussen Google, Amazon en Microsoft blijft woeden, blijven bedrijven in 2015 steeds meer gebruikmaken van..
Logo ServiceNow

Per 1 januari 2015 is Infotheek partner geworden van Schooljudo, éen van Nederlands grootste breedtesportprogramma’s voor kinderen. Met het partnerschap draagt de..
Logo Infotheek Group

Hoofddorp, 5 januari 2015 – OKI Systems vernieuwt zijn productportfolio met de introductie van nieuwe mono printers en multifunctionals (MFP’s) die..
Logo OKI Systems

De IT-afdeling is binnen de meeste organisaties in de lead als het gaat om het uitvoeren van data-analyses. IT’ers zijn meestal uitstekend in staat om antwoorden te..
Logo Every Angle

Infotheek heeft Alexander Föderl (44) per 1 januari 2015 aangesteld als Manager Sales Operations. Hij heeft jarenlange ervaring opgebouwd als projectleider en manager bij..
Logo Infotheek Group

TP Vision introduceert tweede generatie Philips tv’s met AndroidTM Modellen die in 2015 gelanceerd worden hebben de nieuwste versie van Android TV* ..
Logo TP Vision

Breukelen, 5 januari 2015 – Met Scan en Boek van Reeleezee kan een ondernemer of zijn accountant gemakkelijk facturen en bonnen inscannen en boeken in Reeleezee..
Logo Reeleezee

Utrecht, 5 januari 2015 - HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt de beschikbaarheid van de HTC Desire 320 aan. Het toestel bezit alle functies die..
Logo HTC Netherlands B.V.

Vandaag introduceert Telfort een verbeterde tv beleving in de glasvezelgebieden. Zo kunnen nieuwe klanten van glasvezel niet alleen Interactieve televisie kijken op hun tv,..
Logo KPN

Las Vegas, 3 januari 2015 - Acer introduceert nieuwe producten tijdens CES 2015 in Las Vegas. Tijdens CES introduceert Acer onder andere haar eerste Chromebook met 15,6 inch..
Logo Acer

Eindhoven, 1 januari 2015 - Ruim 450.000 Nederlanders hebben elkaar via Twitter, Facebook, Instagram, Blogs, Fora, Youtube, Google+ en Pinterest een gelukkig nieuwjaar..
Logo Coosto

Tijdens de Nieuwjaarsnacht heeft KPN opnieuw een duidelijke stijging in de drukte op het mobiele netwerk waargenomen. Het netwerk van KPN liet een piek zien in het mobiele..
Logo KPN

Website campagne ‘Bergeijk zorgt voor elkaar’ wijst inwoners de weg
Bergeijk, 5 januari 2015 – De gemeente Bergeijk heeft in de communicatie met burgers over de veranderingen in het sociaal domein besloten het heft in eigen handen te..
Logo SIMgroep

Amsterdam, 5 januari 2015 – Interactive Intelligence, leverancier van software en services ter verbetering van de klantervaring, viert haar twintigjarig..
Logo Genesys

Amsterdam, 30 december 2014 – Domino’s Pizza wil het volume van de online bestellingen opschroeven en start in januari 2015 een affiliate programma bij Zanox,..
Logo ZANOX Benelux

Analisten erkennen Mendix als efficiënter en gebruiksvriendelijker alternatief voor traditionele applicatie ontwikkelplatforms
Rotterdam, 30 december 2014 – Mendix, ontwikkelaar op gebied van Rapid App Platform as a Service (aPaaS), maakt bekend dat Forrester Research het bedrijf heeft..
Logo Mendix

Good Technology voorspelt waar bedrijven op moeten letten
Amsterdam, 5 januari 2015 - In de afgelopen jaren hebben bedrijven er al veel mee te maken gehad, maar ook in 2015 zijn cyberaanvallen weer aan de orde van de dag. Deze..
Logo Good Technology

Amsterdam, 23 december 2014 – Big data is steeds belangrijker voor bedrijven. Een event is een uitgelezen moment om data over de doelgroep te verzamelen en kan een goede..
Logo Momice BV

Amersfoort, 22 december 2014 – 45% van het IT-talent weet in het laatste studiejaar nog niet welke baan er bij hen past, terwijl juist IT-starters relatief snel na hun..
Logo Procam

Gezamelijke focus op resellers
Zoetermeer/ Montfoort, 5 januari 2015 - ICTWaarborg en Dutch IT-channel gaan nauwer samenwerken. Samen willen de twee partijen ICT-resellers in het mkb en de grootzakelijke..
Logo Dutchitchannel.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl