www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Persberichten van 5 januari 2010 (11 jaar en 24 dagen geleden)  
Utrecht, 5 januari 2010 - Op 8 en 9 juni 2010 vindt de derde editie van de Strategie Summit Onderwijs plaats, een besloten bestuursbijeenkomst in exclusieve setting. VNU EE..
Logo VNU Exhibitions

Het certificaat wordt verleend door de firma SONY aan haar leveranciers, bij wie met succes een audit werd uitgevoerd en die zo aan de milieueisen voldaan hebben die vermeld..
Logo Z STUDIO B.V.

Het bedrijf Z Studio heeft haar titel van 2007 verdedigd en de prijs CELESTICA TCOOTM SUPPLIER AWARD over 2008 ontvangen.Deze prijs wordt elk jaar uitgeloofd door de Canadese..
Logo Z STUDIO B.V.

Amsterdam, 5 januari 2010 – Qwise, specialist op het gebied van centralisatie en virtualisatie, heeft per 10 december 2009 Edu.Assist, Educational Service Provider,..
Logo Qwise B.V.

Op donderdag 28 januari aanstaande organiseren Indenty en Byte een seminar over zoekmachine optimalisatie en webhosting in Eindhoven. Het seminar wordt georganiseerd voor..
Logo Indenty B.V.

Amstelveen, 4 januari 2010-01-04IDYN bv, de innovatieve ISV voor Dynamics NAV, maakt bekend dat per 1 januari 2010 Theo Doelman is gestart als Partner Channel Manager.Theo zal..
Logo IDYN

9.000 mensen met goede voornemens zoeken elkaar.
Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Januari is de maand waarin veel mensen een lijstje met goede voornemens maken. Bij veel mensen staat bovenaan dit lijstje ‘meer bewegen’,..

Matthijs van Nieuwkerk favoriete talkshowhost van afgelopen jaar
Amsterdam, 05 januari 2010 – Wendy van Dijk is de favoriete entertainment presentatrice van 2009. Zij wordt in haar categorie op de voet gevolgd door Paul de Leeuw en Linda de..
Logo UPC Nederland

Beste redactie, Ieder jaar presenteert McAfee Labs het Threat Predictions Report. In dit rapport kijkt McAfee vooruit naar het aankomende jaar en doet voorspellingen..
Logo McAfee

BCT uit Amstenrade, aanbieder van oplossingen voor document management, workflow en enterprise content management, heeft Marc Charlier met ingang van 1 januari 2010 benoemd..
Logo BCT

Amersfoort/Schijndel, 5 januari 2009 – Toshiba TEC Europe, Capgemini en JUMBO Supermarkten hebben hun krachten gebundeld om consumenten een nieuwe winkelervaring te kunnen..
Logo Toshiba TEC

- IMO 2011 voor het eerst in Nederland- Nederlandse Wiskunde Olympiade 50 jaar!In 2011 is het zover. Dan zal de International Mathematical Olympiad (IMO) gehouden worden in..
Logo ORTEC

ZyLAB e-Discovery System stelt IT- en juridische afdelingen in staat de kostbaarste en saaiste elementen van processen in-huis met geautomatiseerde hulpmiddelen efficiënt te beheren
Amsterdam, 5 januari 2010 - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van e-Discovery en Information Management oplossingen, heeft een "sterk positieve" beoordeling ontvangen binnen..
Logo ZyLAB

In aansluiting op een wereldwijde alliantie starten IFS Benelux en BI-leverancier QlikTech Nederland met het gezamenlijk opereren in de Benelux-markt. Binnen deze samenwerking..
Logo IFS

Woerden, 5 januari 2010 – AllSolutions, ontwikkelaar en leverancier van de geïntegreerde online bedrijfssoftware WebSolutions QX, heeft Ruud Ramakers (47) onlangs benoemd tot..
Logo AllSolutions

De wereldwijde energieconsultant McKinnon & Clarke (M&C), met het hoofdkantoor in Dunfermline (Schotland) en een Nederlandse vestiging in Capelle aan den IJssel, is..

Onderzoek BT toont zakelijke impact van technologie en uitdagingen cloud services
De top van het bedrijfsleven gelooft dat een gebrek aan IT-investeringen innovatie in de weg staat en klanten heeft gekost tijdens de recessie, zo blijkt uit recent..
Logo BT

Manhattan Associates signaleert vijf retailtrends
Het economisch beladen jaar laat volgens Manhattan Associates in 2010 duidelijk zijn sporen na in de retailmarkt. In het streven de winstgevendheid te verhogen en..
Logo Manhattan Associates

Ondernemer en CEP-pionier gaat de strategie en productontwikkeling van Progress Software vormgeven
Rotterdam, 5 januari 2010 – Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS), een softwareleverancier die ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op veranderende..
Logo Progress Software BV

SD Worx geeft tips hoe medewerkers zich kunnen voorbereiden
Veel werknemers beginnen onvoorbereid aan hun beoordelingsgesprek. Hierdoor is de kans aanwezig dat het gesprek een negatieve wending krijgt. SD Worx Nederland, aanbieder van..
Logo SD Worx

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo Techone B.V.
Logo Medius
Logo MCS B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Medius
Logo Techniekopleiding.nl
Logo devolo
Logo Ivanti
Logo BPSOLUTIONS
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90207 persberichten
- 5886 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9542 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau