www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 4 november 2015 (1415 dagen geleden)  
Utrecht, 4 november 2015 – De eerste dag van de IT-beurzen Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event is zeer succesvol verlopen. Het grootste IT-evenement..
Logo Jaarbeurs

Ubuntushop breidt zijn gamma opensource computers uit met verschillende 13.3”, 14”, 15.6” en 17.3” notebook modellen. Leverbaar met verschillende..
Logo Linux-service.be bvba

IIS Group heeft maandag haar geplande naamswijziging in Milner Browne afgerond. De pan-Europese onderneming verwelkomt een nieuw tijdperk waarin, door middel van excellente..
Logo Milner Browne

The Next View opnieuw bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland
’s-Hertogenbosch, 2 november 2015 – SAP Dienstverlener The Next View mag zich opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. Op 24 november..
Logo The Next View

Toonaangevende enterprise platform-leveranciers bieden klanten keuze op Microsoft Azure en .NET
Amsterdam, 4 november 2015 — Microsoft Corp. en Red Hat Inc. kondigen een samenwerkingsverband aan om klanten te ondersteunen bij het omarmen van hybride cloud..
Logo Red Hat, Inc.

Lenovo gaat nieuwe serie hyperconverged appliances uitrusten met Nutanix-software
Hoofddorp, 4 november – Nutanix, leverancier van webscale converged infrastructuuroplossingen, en Lenovo, een van de meeste innovatieve techbedrijven ter wereld, hebben..
Logo Nutanix

Britse mededingingsautoriteit CMA keurt overname goed en stelt Interoute in staat wereldwijd verder uit te breiden
Amsterdam, 4 november 2015 - Interoute, eigenaar van een van Europa’s grootste netwerken en van een wereldwijd cloudserviceplatform, maakt vandaag bekend dat de overname..
Logo Interoute

Naast Windows 10-ondersteuning ook uitbreidingen bij 365Command, Traverse en AuthAnvil
Amsterdam, 4 november 2015 – Kaseya, toonaangevend leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en kleine en middelgrote..
Logo Kaseya

Internationaal erkende topsprekers Wil Reynolds en Larry Kim spreken samen met Google op grootste searchcongres van Nederland
Amsterdam, 4 november 2015 – Brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland hebben deze week de eerste sprekers van Friends of Search bekendgemaakt. De derde editie van het..
Logo DDMA

Met het NFON-cloudtelefoniesysteem kan het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) het gebruik flexibel afstemmen op het grote aantal deeltijdwerkers en locaties
NFON-cloudtelefoniesysteem sluit naadloos aan op wensen Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) Op meerdere locaties uitgerold, flexibel en zonder onverwachte..
Logo NFON AG

Delft, 4 november 2015 – Carerix, leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, heeft bij Exact personeelsintermediair het..
Logo Carerix

Amsterdam, 4 november 2015 – Software, data en de essentiële antwoorden op vragen die mensen hebben omtrent deze onderwerpen, vormen de rode draad in een nieuw..
Logo BSA | The Software Alliance

Houten, 3 november 2015 – Storage en Security zijn geen afzonderlijke disciplines meer, maar vallen samen onder de grotere noemer van informatiemanagement. Nu de..
Logo Arrow Electronics

Pleasanton, Californië, 4 november 2015 - Antenna Company, specialist op het gebied van geavanceerde SuperShape-antennetechnologie, heeft per 1 november 2015 David..
Logo The Antenna Company NL

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar behoort KPN tot de wereldtop op het gebied van klimaatbeleid en transparante rapportage daarover KPN heeft het maximaal aantal..
Logo KPN

Nieuwe Regus dienstverlening biedt wereldwijde wifi-toegang, meer gemak en service voor de groeiende groep werknemers die veel onderweg zijn
Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, introduceert Only@Regus; een service die flexibiliteit en comfortabel werken biedt voor werknemers die onderweg..
Logo Regus Nederland

Cognizant announces third quarter 2015 results Third quarter revenue up 3.3% sequentially and 23.5% year-over-year Raises full year revenue and EPS guidance ..
Logo Cognizant

Mediabedrijf presenteert plannen voor 2016 en voorspelt groei in marktaandeel
Tijdens de Upfront presentatie van BrandDeli zijn de plannen voor aankomend jaar gepresenteerd. Het mediabedrijf gaat door op de ingeslagen weg en sorteert voor op de..
Logo BrandDeli

KPN introduceert vandaag een nieuw netwerk dat essentieel is om Internet of Things een boost te geven. Het netwerk is vandaag live gegaan in Rotterdam en Den Haag en in..
Logo KPN

Voormalige divisie van Imtech in kort tijdsbestek over naar nieuwe omgeving
Amsterdam, 4 november 2015 - De voormalige Imtech-onderneming Industry International start met een nieuwe IT-omgeving van 2ML. Het bedrijf maakt zich hiermee los van de..
Logo 2ML IT Solutions

News Highlights: Now in its 16th year, Intel Capital Global Summit hosts more than 1,000 entrepreneurs, business leaders and industry executives for networking and..
Logo Intel Benelux


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl