De Nederlandse website Worgg.nl heeft een sociaal zakelijk netwerk gelanceerd, bedoeld als gemakkelijk netwerkmiddel voor zakelijke contacten. Worgg creëert daarmee een..

Op www.rabosport.tv is de nieuwe videowebsite van de Rabobank on line gegaan, waarin het Rabo videoteam hun reportages omtrent wielrennen (Tour de France), Hockey en..
Logo Brevidius

Huizen 4 juli 2007 Om de afzet te verhogen en kosten te besparen gaat Vinamis op zoek naar agentschappen in verschillende delen van Nederland waaronder Noord Nederland,..

Samenwerking Nederland - Nepal
Weert – 27 juni 2007. In het najaar van 2007 richt CIS-Group in samenwerking met een aantal technisch specialisten Trivia Solutions op. Trivia Solutions gaat zich..
Logo CIS-Group

In een wereld waar de opwarming van de aarde bij iedere regering hoog op de agenda staat komt Voordeelzoeken.nl met een aanbiedingen zoekmachine. Een zoekmachine die..

Uniek baanbrekend concept in Nederland, een compleet ingericht test lab met een objectieve en informatieve web-site om bedrijven te helpen bij het kiezen van thin clients en mobiele oplossingen voor hun specifieke eisen.
Het Thin Client LAB is het kennis centrum op het gebied van thin clients. Wij beschikken over een compleet ingericht test LAB waar diverse merken en modellen aanwezig..
Logo Thin Client LAB

Minder dan 500 persoonsdomeinnamen actief
Arnhem, 4 juli 2007 - SIDN, de .nl registry, heeft vandaag aangekondigd te beginnen met het uitfaseren van de persoonsdomeinnamen. De houders van de persoonsdomeinnamen..

GM verbetert design en manufacturing met PLM-technologie
‘s-Hertogenbosch, 4 juli 2007 – UGS PLM Software, een divisie van Siemens Automation and Drives (A&D), aanbieder van software en diensten voor product lifecycle..
Logo UGS

Afzetgebied EasyOrder aanzienlijk vergroot
Hoofddorp, 4 juli 2007 - ECI 2 Europe Ltd, een dochter van het Amerikaanse eCommerce Industries, Inc. (ECI 2), heeft het Nederlandse softwarebedrijf e-Buzz..
Logo e-Buzz bv

Barneveld, 4 juli 2007 - Met de update op 1 juli naar versie 7.3 heeft Covide haar zelf gestelde kwartaalopdracht opnieuw waargemaakt. Meest in het oog springend is de..
Logo COVIDE BV

Slagingskans herintreden op arbeidsmarkt groot bij intrinsieke motivatie
Zeist, 4 juli 2007 – Uit onderzoek van Orga, een HR-adviesbureau voor beoordeling en ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, is gebleken..

Meer groei door operationele efficiëntie dan door overnames
Vianen, 4 juli 2007 – Volgens 70 procent van de distributiebedrijven wereldwijd vormt de huidige klantenbasis de belangrijkste bron van groei in de komende vijf jaar. Dat..
Logo Lawson

VIANEN, 20070704 -- Iedereen met een basisverzekering kan in januari beschikken over een online gezondheidsdossier. Hulpverleners die betrokken zijn bij een behandeling..

Maarssen, 4 juli 2007 – OutSystems, leverancier van applicatie management en development oplossingen, brengt zijn PR activiteiten onder bij Whizpr. Met deze samenwerking..
Logo OutSystems

Best bezochte Nederlandse portal trok in mei 2007 meer dan 3 miljoen bezoekers
Amsterdam, 4 juli 2007 - MSN.nl trok in mei 2007 voor het eerst meer dan 3 miljoen bezoekers (ouder dan 13) volgens de Stichting Internetreclame (STIR). Dat betekent op..
Logo Microsoft

Beste redactie, Adobe Systems introduceert Adobe® Visual Communicator® 3. De Visual Communicator-software maakt het voor studenten en docenten mogelijk om op..
Logo Adobe Systems Benelux BV

PartnersFirst channelprogramma levert sinds een jaar versterking in de breedte
Zebra Technologies, wereldwijd leverancier van on-demand printoplossingen, ziet een stijging in deelname aan haar PartnersFirst-programma buiten de traditionele Auto..
Logo Zebra

Agile Software, Chipsoft, Dataplus, Qurius, Wortell en Zoombim vallen in de prijzen
Schiphol-Rijk, 4 juli 2007 - Microsoft heeft gisterenavond tijdens een feestelijk evenement in Almere de Microsoft Healthcare Partner Awards 2007 uitgereikt. Met deze..
Logo Microsoft

Amersfoort, 4 juli 2007 – Toshiba TEC Corporation, wereldwijd toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, is in zee gegaan met..
Logo Toshiba TEC

AMSTERDAM, 4 JULI 2007 - Online huurwoningspecialist Pararius.nl (www.pararius.nl) en Marktplaats.nl (eBay) zijn een baanbrekende samenwerking gestart voor de online..

Heerlen, 4 juli 2007 – Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, gaat CRM-oplossing InterAction implementeren..
Logo I.R.I.S.

StoneGate’s uitzonderlijke functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs was voor SIT Group doorslaggevend
Brussel, België – 4 juli 2007 – Stonesoft, een innovatieve leverancier van oplossingen voor geïntegreerde netwerkbeveiliging en Business Continuity, kondigt de..

17.00 - 19.00 uur - Café Restaurant Dauphine in Amsterdam
Amsterdam, 6 juni 2007 - Elektronische communicatiemiddelen en virtuele netwerken nemen in de informatiesamenleving een steeds grotere plaats in. Toch blijft face-to-face..

Onafhankelijke test toont voorsprong van Microsoft Office in prestaties op terminal serverplatform
Amsterdam, 4 juli 2007 – Bernhard Tritsch, Chief Enterprise Architect van Login Consultants, expert op het gebied van Application-, Desktop- en Server Delivery..
Logo Login Consultants

Vrouwen schamen zich voor impulsieve aankopen
Amsterdam, 4 juli 2007 - Nederlanders liegen nog wel eens om bestwil als het om geldzaken gaat. Als Nederlanders over hun salaris praten, is een kwart niet eerlijk over..

Nederlanders zijn nauwelijks bekend met de European Health Insurance Card, ook wel Europese zorgpas genoemd. Slechts 30% zegt de Europese zorgpas pas te kennen. Dit..

Utrecht, 4 juli 2007 - Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) kondigt vandaag de benoeming van Roland Richter als Vice President of Sales voor Europa, Midden-Oosten,..

Burgemeester Koelewijn sluit Dijkerhoek aan op glasvezelnet
Rijssen-Holten, 4 juli 2007 - Afgelopen dinsdag 3 juli gaf burgemeester B. Koelewijn de start voor het aansluiten van alle circa tachtig huishoudens in de dorpskern van..

Utrecht, 4 juli 2007 – Netwerkspecialist AXIANS heeft Rob Wennekendonk aangesteld als Managing Director. Wennekendonk volgt Willem Holterman op en wordt verantwoordelijk..
Logo Axians

Barneveld, 4 juli 2007 - Provincie Zuid-Holland heeft na een Europese aanbesteding Dimension Data gekozen voor de volledige vernieuwing en het onderhoud van het Local..
Logo Dimension Data

Sliedrecht, 4 juli 2007 – In de maandelijkse top tien van bedreigingen van het wereldwijde inventarisatienetwerk van NOD32, ThreatSense.Net, staat TrojanDownloader..
Logo SpicyLemon

ALKMAAR, 20070703 -- Tritel BV, aanbieder van (hosted) VoIP, mobiel en mobiele integratie diensten voor het MKB en GreyRoad Ventures, een Nederlands - Amerikaanse venture..

ALMELO, 20070703 -- Van 4 tot 8 juli vindt in Parijs het WK-gaming plaats. 800 gamers uit de hele wereld zullen strijden om de prijzenpot van bijna 200.000 euro. De top..

The back of your mind at your fingertips
Haarlem, 3 juli 2007 – De Haarlemse softwarespecialist Mensys distribueert met directe ingang het product KnowHow van het Nederlandse bedrijf Affixion. KnowHow lost een..

UK-based company offers chip innovation to enable global adoption of mobile content on-the-go
London, UK – 3 July 2007 – Intel Capital, the global investment arm of Intel Corporation, today announced that it is the lead investor in a $10 million round of funding..
Logo Intel Benelux

Analyse over de onderzochte infrastructuur voor applicatie-integratieprojecten: complete visie en praktische realiseerbaarheid
Brussel, juli 2007 – InterSystems Corporation, software-ontwikkelaar voor bedrijfsintegratie, is met zijn product Ensemble in het Magic Quadrant van marktanalysebureau..
Logo InterSystems Nederland