Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Persberichten van 3 november 2014 (7 jaar en 176 dagen geleden)  
WeSecure is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2014, waarbij bedrijven strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is..
Logo Orange Cyberdefense

Toptienmobiel.nl heeft op 3 november  haar vernieuwde website gelanceerd. Consumenten kunnen op de vernieuwde website alle Nederlandse telecomprijzen vergelijken..
Logo Toptienmobiel.nl

inQdo B.V. heeft als eerste in Nederland de status van Amazon Webservices (AWS) Channel Reseller Partner bereikt. Managing partner Bart Boonen: “We zijn ontzettend trots..
Logo inQdo

‘Ondernemers verspillen veel geld met online adverteren’
Online adverteren blijkt in 9 van de 10 gevallen een kostenpost in plaats van dat het echt rendement oplevert. Zo blijkt uit de quickscans van Team Nijhuis. Team Nijhuis gaat..
Logo Team Nijhuis

De Sociale Kaart van MEE en Isatis Care is de eerste sociale kaart die gekoppeld is aan Regelhulp. Dankzij de koppeling is het voor burgers eenvoudig geworden om binnen..
Logo Isatis group

Innovatie beloond met twee awards
30 oktober 2014, de vakjury was het er unaniem over eens: het vernieuwende karakter en de vooruitstrevendheid van Choozze moest worden beloond. En hoe? Naast de ’Best..
Logo Choozze

Amsterdam, 3 november 2014 – 0031 ICT uit Amsterdam heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Hosted Project van..
Logo 0031 ICT

Financiële organisaties gaan in toenemende mate de dreiging van cybercriminelen voelen
Vianen, 3 november 2014 - Trend Micro publiceert het jaarlijkse security-rapport met een vooruitblik op 2015. Het rapport ‘Trend Micro Security Predictions for 2015 and..
Logo Trend Micro

Teradata Integrated Marketing Cloud helpt organisaties meer rendement uit data en data-driven marketing oplossingen te behalen
AMSTERDAM, 3 november 2014 -- Teradata Corporation (NYSE: TDC), leverancier van big data analytics en marketing applications, kondigt vandaag aan dat zij..
Logo Teradata Netherlands

Almere, 3 november 2014 - Telecomdienstverlener i4IP uit Almere heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Unified..
Logo i4IP B.V.

Almere, 3 november 2014 – Voiceworks, VoiP- en web-technologiespecialist, is met een omzetgroei van 609 procent 26e geworden in de ranglijst van de vijftig snelst..
Logo Voiceworks B.V.

Groenlo, 3 november 2014 Nedap introduceert de nieuwe hardware-lijn AEOS Blue. Deze nieuwe generatie bouwt voort op het succesvolle AEOS Security Management Platform, het..
Logo Nedap Security Management

Breukelen, 3 november 2014 – Xerox heeft, in samenwerking met grafisch consultancybedrijf en onderzoekbureau InfoTrends, een New Business Development programma..
Logo Xerox

KEMP Technologies heeft PQR tot enige KEMPCenter Partner, de hoogste resellerstatus, in Nederland benoemd
De Meern, 3 november 2014 – KEMP Technologies heeft PQR tot enige KEMPCenter Partner, de hoogste resellerstatus, in Nederland benoemd. De uitbreiding maakt deel uit van..
Logo PQR

Verwachte gezamenlijke jaaromzet partners goed voor een plek in de top 10 grootste webshops van Nederland
Partners hebben met hun verkopen via bol.com in de afgelopen twaalf maanden samen een omzet van 100 miljoen euro gerealiseerd. De verwachte gezamenlijke omzet voor het komende..
Logo Bol.com

Awards voor Global Data Exchange en YellowStar; nominaties voor Logistiek Manager van het Jaar bekendgemaakt
Utrecht, 3 november 2014 – De vakbeurs ICT & Logistiek heeft bijna vierduizend bezoekers getrokken. Een kwart van de bezoekers kwam uit de wereld van transport..
Logo Jaarbeurs

Rackspace Cloud Office combineert applicaties van Rackspace en Microsoft met Fanatical Support
Amsterdam, 3 november 2014 - Rackspace introduceert een nieuwe business unit ‘Cloud Office at Rackspace’. Deze unit biedt een uitgebreid portfolio..
Logo Rackspace Nederland

NS heeft na een Europese aanbesteding een overeenkomst gesloten met KPN voor de levering van IT-diensten, zoals het werkplekbeheer van 12.000 werkplekken, datacenterdiensten..
Logo KPN

King profiteert van integratie HR en Finance disciplines
Pleasanton (CA) en Londen, 3 november 2014 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en ..
Logo Workday

GlobalOrange verbetert positie in Deloitte Technology Fast50
Amsterdam, 3 november 2014 – Softwareontwikkelaar GlobalOrange heeft voor het derde jaar op rij een positie veroverd in de Deloitte Technology Fast50. Met een 25ste..
Logo GlobalOrange

Amsterdam, 3 november 2014 – Mobiquity, aanbieder van innovatieve mobiele oplossingen die waarde toevoegen aan de grootzakelijke markt, benoemt Paul Piebinga tot..
Logo Mobiquity

Workday HCM stelt multinational in staat te profiteren van grotere flexibiliteit, zelfstandiger personeel en betere personeelsinformatie
Pleasanton (CA) en Londen, 3 november 2014 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en finance, maakt bekend..
Logo Workday

Eindhoven, 3 november 2014 – Gemeente Weert en Leudal gaan zaakgericht werken. Dit gaan zij doen met JOIN van Decos als zaaksysteem en de I-Controler van Split~Vision..
Logo Split~Vision

Overname stelt COMPAREX in staat om kennis toe te passen in lokale Cloud-strategie
Leipzig, Amsterdam, 03/11/2014 –  De internationale IT service provider COMPAREX heeft de overname van CloudBearing aangekondigd. De acquisitie stelt COMPAREX in..
Logo COMPAREX Nederland

Softwareleverancier biedt e-facturatiedienst Visma AutoInvoice voor AccountView 9.4a
Amsterdam, 3 november 2014 – Momenteel legt Visma Software de laatste hand aan een integratie met Visma AutoInvoice, de e-invoicingdienst van Visma. Met de introductie..
Logo Visma

Telfort verlaagt de prijzen voor haar prepaid internetbundels. De prijzen van de Telfort prepaid bundels sluiten daarmee aan bij de huidige markt waarin consumenten steeds..
Logo KPN

Leiden, 3 november 2014 - Infradata is dit jaar op de 23e plaats geëindigd in de prestigieuze Deloitte Technology Fast50, een ranglijst van de vijftig Nederlandse..
Logo Infradata

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl