PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2474 volgers blijven op de hoogte!
WeSecure is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2014, waarbij bedrijven strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is..
Logo SecureLink Nederland B.V.

Toptienmobiel.nl heeft op 3 november  haar vernieuwde website gelanceerd. Consumenten kunnen op de vernieuwde website alle Nederlandse telecomprijzen vergelijken..
Logo Toptienmobiel.nl

inQdo B.V. heeft als eerste in Nederland de status van Amazon Webservices (AWS) Channel Reseller Partner bereikt. Managing partner Bart Boonen: “We zijn ontzettend trots..
Logo inQdo

‘Ondernemers verspillen veel geld met online adverteren’
Online adverteren blijkt in 9 van de 10 gevallen een kostenpost in plaats van dat het echt rendement oplevert. Zo blijkt uit de quickscans van Team Nijhuis. Team Nijhuis gaat..
Logo Team Nijhuis

De Sociale Kaart van MEE en Isatis Care is de eerste sociale kaart die gekoppeld is aan Regelhulp. Dankzij de koppeling is het voor burgers eenvoudig geworden om binnen..
Logo Isatis group

Innovatie beloond met twee awards
30 oktober 2014, de vakjury was het er unaniem over eens: het vernieuwende karakter en de vooruitstrevendheid van Choozze moest worden beloond. En hoe? Naast de ’Best..
Logo Choozze

Amsterdam, 3 november 2014 – 0031 ICT uit Amsterdam heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Hosted Project van..
Logo 0031 ICT

Financiële organisaties gaan in toenemende mate de dreiging van cybercriminelen voelen
Vianen, 3 november 2014 - Trend Micro publiceert het jaarlijkse security-rapport met een vooruitblik op 2015. Het rapport ‘Trend Micro Security Predictions for 2015 and..
Logo Trend Micro

Teradata Integrated Marketing Cloud helpt organisaties meer rendement uit data en data-driven marketing oplossingen te behalen
AMSTERDAM, 3 november 2014 -- Teradata Corporation (NYSE: TDC), leverancier van big data analytics en marketing applications, kondigt vandaag aan dat zij..
Logo Teradata Netherlands

Almere, 3 november 2014 - Telecomdienstverlener i4IP uit Almere heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Unified..
Logo i4IP B.V.

Almere, 3 november 2014 – Voiceworks, VoiP- en web-technologiespecialist, is met een omzetgroei van 609 procent 26e geworden in de ranglijst van de vijftig snelst..
Logo Voiceworks B.V.

Groenlo, 3 november 2014 Nedap introduceert de nieuwe hardware-lijn AEOS Blue. Deze nieuwe generatie bouwt voort op het succesvolle AEOS Security Management Platform, het..
Logo Nedap Security Management

Breukelen, 3 november 2014 – Xerox heeft, in samenwerking met grafisch consultancybedrijf en onderzoekbureau InfoTrends, een New Business Development programma..
Logo Xerox

KEMP Technologies heeft PQR tot enige KEMPCenter Partner, de hoogste resellerstatus, in Nederland benoemd
De Meern, 3 november 2014 – KEMP Technologies heeft PQR tot enige KEMPCenter Partner, de hoogste resellerstatus, in Nederland benoemd. De uitbreiding maakt deel uit van..
Logo PQR B.V.

Verwachte gezamenlijke jaaromzet partners goed voor een plek in de top 10 grootste webshops van Nederland
Partners hebben met hun verkopen via bol.com in de afgelopen twaalf maanden samen een omzet van 100 miljoen euro gerealiseerd. De verwachte gezamenlijke omzet voor het komende..
Logo Bol.com

Awards voor Global Data Exchange en YellowStar; nominaties voor Logistiek Manager van het Jaar bekendgemaakt
Utrecht, 3 november 2014 – De vakbeurs ICT & Logistiek heeft bijna vierduizend bezoekers getrokken. Een kwart van de bezoekers kwam uit de wereld van transport..
Logo Jaarbeurs

Rackspace Cloud Office combineert applicaties van Rackspace en Microsoft met Fanatical Support
Amsterdam, 3 november 2014 - Rackspace introduceert een nieuwe business unit ‘Cloud Office at Rackspace’. Deze unit biedt een uitgebreid portfolio..
Logo Rackspace Nederland

NS heeft na een Europese aanbesteding een overeenkomst gesloten met KPN voor de levering van IT-diensten, zoals het werkplekbeheer van 12.000 werkplekken, datacenterdiensten..
Logo KPN

King profiteert van integratie HR en Finance disciplines
Pleasanton (CA) en Londen, 3 november 2014 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en ..
Logo Workday

Amsterdam, 3 november 2014 – Mobiquity, aanbieder van innovatieve mobiele oplossingen die waarde toevoegen aan de grootzakelijke markt, benoemt Paul Piebinga tot..
Logo Mobiquity

Workday HCM stelt multinational in staat te profiteren van grotere flexibiliteit, zelfstandiger personeel en betere personeelsinformatie
Pleasanton (CA) en Londen, 3 november 2014 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en finance, maakt bekend..
Logo Workday

GlobalOrange verbetert positie in Deloitte Technology Fast50
Amsterdam, 3 november 2014 – Softwareontwikkelaar GlobalOrange heeft voor het derde jaar op rij een positie veroverd in de Deloitte Technology Fast50. Met een 25ste..
Logo GlobalOrange B.V.

Eindhoven, 3 november 2014 – Gemeente Weert en Leudal gaan zaakgericht werken. Dit gaan zij doen met JOIN van Decos als zaaksysteem en de I-Controler van Split~Vision..
Logo Split~Vision

Overname stelt COMPAREX in staat om kennis toe te passen in lokale Cloud-strategie
Leipzig, Amsterdam, 03/11/2014 –  De internationale IT service provider COMPAREX heeft de overname van CloudBearing aangekondigd. De acquisitie stelt COMPAREX in..
Logo COMPAREX Nederland

Softwareleverancier biedt e-facturatiedienst Visma AutoInvoice voor AccountView 9.4a
Amsterdam, 3 november 2014 – Momenteel legt Visma Software de laatste hand aan een integratie met Visma AutoInvoice, de e-invoicingdienst van Visma. Met de introductie..
Logo Visma Software

Leiden, 3 november 2014 - Infradata is dit jaar op de 23e plaats geëindigd in de prestigieuze Deloitte Technology Fast50, een ranglijst van de vijftig Nederlandse..
Logo Infradata

Telfort verlaagt de prijzen voor haar prepaid internetbundels. De prijzen van de Telfort prepaid bundels sluiten daarmee aan bij de huidige markt waarin consumenten steeds..
Logo KPN

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Recent door abonnees

Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Door PR-bureaus

Logo Infor
Logo Sitecore
Logo e-Spirit
Logo SAP
Logo NetApp
Logo ORTEC
Logo Enable-U
Logo Onguard
Logo Ictivity
Logo Riverbed
Logo Ctac N.V.
Logo Intermax
Logo ThousandEyes
Logo maincubes B.V.
Logo Extreme Networks

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com