www.LVTPR.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 3 augustus 2015 (1537 dagen geleden)  
Mijlpaal bereikt, definitieve GO, eerste klanten maken gebruik van het platform
Amsterdam, 1 juli 2015 – Outsourcing Hub, het eerste en enige online platform voor het slim matchen van IT Outsourcing, maakt vandaag bekend dat het al 53..
Logo Outsourcing Hub

Utrecht, 3 augustus 2015 – Stichting Vf/Pf besteedt haar ICT uit aan RAM Infotechnology. RAM Infotechnology gaat de hosting, het onderhoud en het beheer van de..
Logo RAM Infotechnology

3 augustus 2015 - Snelle, flexibele en betrouwbare back-up en disaster recovery van de volledige IT omgeving van een organisatie wordt heel wat gemakkelijker met de..
Logo StorageCraft Technology Corporation

Breda, 3 augustus 2015 – Ruim 18 procent van de bedrijfsvestigingen met 50 of meer medewerkers maakt gebruik van een communicatietoepassing van Avaya voor vaste..
Logo Computer Profile

Schiphol-Rijk, 3 augustus  2015 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale..
Logo Interxion

Hoofddorp, 3 augustus 2015 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert de ZyXEL XGS3700-24 switch. Dit is een Layer 2 10G (Gigabit)..
Logo ZyXEL

Voortgangsrapport .eu tweede kwartaal 2015 nu beschikbaar
Brussel, 3 augustus 2015 – Het nieuwe voortgangsrapport van EURid, het register voor .eu-domeinnamen, toont voor het negende jaar op rij opnieuw hoge..
Logo EURid

Nieuwste update omvat ook distributie en configuratie van software voor Mac OS
Amsterdam, 3 augustus 2015 – Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, maakt bekend dat zij een update voor haar client managementoplossing heeft..
Logo Matrix42

Amsterdam, 3 augustus 2015 - Rackspace heeft een nieuw kantoor betrokken aan de Radarweg in Amsterdam en zal van daaruit het groeiende aantal klanten in Nederland gaan..
Logo Rackspace Nederland

NAC en CM Payments versterken samenwerking
CM Payments gaat de incasso’s verzorgen voor de bestelde seizoenkaarten van NAC Breda. Dat zijn beide partijen deze week overeengekomen. De nieuwe samenwerking volgt..
Logo CM

De online shop van telfort.nl is vanaf vandaag vernieuwd. Zo zijn de keuzeopties voor het afsluiten van abonnementen simpeler gemaakt en is er een snelfilter ontworpen om..
Logo KPN

Thin clients ondersteunen Windows MultiPoint Server 2012
Utrecht, 3 augustus 2015 – De voordelen van Microsofts Windows MultiPoint Server kunnen voortaan worden gecombineerd met de voordelen van de thin en zero clients van..
Logo IGEL Technology

Logistieke dienstverlener overtuigt met uitstekende personeelsontwikkeling binnen het bedrijf
De Nederlandse Contract Logistics Business Line, van de wereldwijde transport en logistieke dienstverlener GEODIS, een dochteronderneming van de Franse SNCF Group, heeft de..
Logo GEODIS Logistics Netherlands B.V.

Veenendaal, 3 augustus 2015 – Cegeka is officieel benoemd tot Windows 10 Check-in Partner. Dat betekent dat het bedrijf kan fungeren als hét aanspreekpunt voor..
Logo Cegeka

Deze krachtige, rack-mountable multizone-netwerkversterker stelt gebruikers in staat om overal in huis naar muziek luisteren
Eindhoven, 31 juli 2015 – Denon® Electronics, toonaangevend producent van hoogwaardige home- en personal audioproducten, kondigt de nieuwe HEOS Drive..
Logo Denon Europe B.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl