Feenstra is in Nederland marktleider op het gebied van het installeren en onderhouden van CV-ketels en andere warmteinstallaties. Recent heeft Feenstra haar gehele ICT..
Logo Webservices.nl B.V.

Strategische informatie via Managed Business Intelligence Services
Woerden, augustus 2011 – De Telefoongids BV heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Data Warehousing uit te besteden aan..
Logo Inergy

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 september wordt de installatievakbeurs gehouden te Hardenberg. HRM@WORK is standhouder en zal haar diensten presenteren aan een..
Logo HRM@WORK

Amsterdam, 3 augustus 2011,
Bezoekers van www.ontslagspecialist.nl kunnen vanaf nu advies en informatie over ontslag krijgen via hun mobiele telefoon. De juristen van Ontslagspecialist ontwikkelden..
Logo Ontslagspecialist

Social networking thought leader Google naast salesforce.com CEO Marc Benioff op podium
Utrecht – 3 augustus 2011 – Salesforce.com [NYSE: CRM], de enterprise cloud computing (http://www.salesforce.com/cloudcomputing/)-onderneming, organiseert Dreamforce..
Logo Salesforce.com

Dankzij de nieuwe en gratis apps voor de iPhone®, iPad®, de Mac® en pc én de “Summer Appventure”-prijsvraag van Corel, kan iedereen zich onderweg vermaken en altijd in contact blijven
Maidenhead (VK), 3 augustus 2011 – Corel kondigt vandaag zijn nieuwe Summer Appventure-prijsvraag* aan, naar aanleiding van vier nieuwe en gratis apps* waarmee iedereen..
Logo Corel

Vianen, 3 augustus 2011 -- COSA, specialist op het gebied van Business Process Management, Document- en Recordmanagement, introduceert een uitbreiding van COSA..
Logo COSA B.V.

InterSystems Ensemble is nu de basis voor de IT-strategie van de Trafford Healthcare NHS Trust
Eton, UK, augustus 2011 – De Britse Trafford Healthcare NHS Trust heeft een software-infrastructuur opgezet met InterSystems Ensemble®, dat 14 medische afdelingssystemen..
Logo InterSystems Nederland

Pathé Thuis: pure filmbeleving. Nu ook voor op de buis
Pathé maakt vandaag bekend dat ze van plan is om in december dit jaar te starten met een Video On Demand-service in Nederland. Dankzij deze service kunnen niet alleen..

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT KWARTAALCIJFERS VAN LIBERTY GLOBAL, INC. Amsterdam / Englewood, USA, 3 augustus 2011 – In het tweede kwartaal van 2011 had UPC Nederland voor..
Logo UPC Nederland

Hitachi Data Systems, leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en –diensten, heeft onlangs uitbreidingen aangekondigd voor de replicatie- en..
Logo Hitachi Data Systems Nederland BV

Rijswijk, 3 augustus 2011 – IT-dienstverlener Mahindra Satyam en Microsoft Corporation starten een gezamenlijk initiatief om nieuwe tools en oplossingen te ontwikkelen..
Logo Tech Mahindra Ltd.

Vianen, 3 augustus 2011 - Bellezi Beauty Equipment, ontwikkelaar, producent en leverancier van beauty equipment voor schoonheids- en kappersspecialisten, laat ‘NAV in..
Logo Columbus

Beste redactie, G Data heeft een internationaal onderzoek laten uitvoeren onder bijna 16.000 consumenten om te peilen hoe het gesteld is met hun kennis..
Logo G Data Security

Almere, 3 augustus 2011 – Minimaal 71% van de IT-afdelingen past ITIL en/of ISO 20000 toe. Dit blijkt uit een onderzoek dat IT-detacheerder neomax heeft gehouden onder..
Logo Neomax