Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 3 juni 2021 (109 dagen geleden)  
EsportsCommunity brengt fans van de snelst groeiende sport ter wereld bij elkaar met nieuws, deals, chatrooms, een agenda en meer
EsportsCommunity lanceert na een uitgebreide testfase de eerste complete Esports-hub van de Benelux. ‘S werelds snelst groeiende sport verdient een toegewijde..
Logo EsportsCommunity

IT-specialist Techone en Yourtelecom uit Veenendaal maken vandaag bekend dat Yourtelecom zich heeft aangesloten bij Techone. Yourtelecom levert telecommunicatie oplossingen..
Logo Techone B.V.

Kwart eindverantwoordelijken gaat zakelijke relatie aan op basis van onderbuikgevoel
Rotterdam – Ruim één op de zeven (15%) eindbeslissers maakt het niet uit of een zakelijke relatie fraude pleegt of geld witwast, zolang deze maar aan zijn..
Logo Altares Dun & Bradstreet

Samen met Dell Technologies ontwikkelde True unieke Azure Stack HCI switchless 4 AX-node set-up
Amsterdam – True, managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen en onderdeel van Broad Horizon, heeft voor Propellor een betrouwbare..
Logo True (Broad Horizon)

Naarden, 3 juni 2021 – OAZ, kennispartner op HR-gebied, heeft USoft gekozen als low-code platform voor de ontwikkeling van MijnOAZ 2.0. Samen met IT-dienstverlener..
Logo USoft

Amsterdam, 3 juni 2021 – VMware maakt vandaag de resultaten van zijn vierde Global Security Insights Report bekend. Deze zijn gebaseerd op wereldwijd online onderzoek in..
Logo VMware Nederland

Scaleway evenement
In het kader van de EU Green Week nodigt Scaleway je, samen met The Greentech Alliance en The Next Web, van harte uit voor een virtuele rondetafeldiscussie: Zero..
Logo Scaleway

Tanium as a Service wordt nu geleverd via een datacenter in Frankfurt waardoor klanten kunnen genieten van optimale snelheid en uptime
Amsterdam, 3 juni 2021 - Tanium, leverancier van endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, laat weten dat zijn endpoint visibility- en..
Logo Tanium

Aan de groei van de logistieke sector, die momenteel op meer dan 300 miljard dollar wordt gewaardeerd, lijkt geen einde te komen. Om deze continue groei te realiseren, heeft..
Logo Panasonic

Ook dit jaar kent theaterfestival Oerol vanwege de geldende coronamaatregelen een digitale editie. En ook dit jaar hebben online bezoekers de kans om ondernemers te helpen met..
Logo Innofest

Relive, de van origine Nederlandse tracking-app, stapt over op ArcGIS Platform, het nieuwe platform-as-a-service van mapping en GIS-specialist Esri. Dankzij het platform heeft..
Logo Esri Nederland

Cisco onthult zijn baanbrekende nieuwe hybride cloud platform voor het komende decennium: de Cisco UCS® X-Series, gedreven door Cisco Intersight™
Amsterdam, 3 juni 2021 — Cisco kondigt nieuwe manieren aan om klanten te helpen digitale transformaties te versnellen naarmate ze meer informatie en middelen..
Logo Cisco

Onderzoeksbureau Markteffect heeft in mei 2021 de vijfde editie van de Markteffect Podcast Monitor uitgevoerd. Sinds mei 2019 wordt er tweemaal per jaar middels deze monitor..
Logo Markteffect

Brenger, een platform voor slim transport van grote spullen, is een samenwerking aangegaan met Online Payment Platform. De mogelijkheid om betalingen PSD2-compliant te kunnen..
Logo Online Betaalplatform

Vandaag heeft GitLab Inc, aanbieder van een applicatie die integrale ondersteuning biedt voor de hele DevOps-cyclus, aangekondigd dat het UnReview heeft overgenomen. UnReview..
Logo GitLab

Onderzoekers van Proofpoint hebben een BazaLoader-campagne ontdekt waarbij een criminele organisatie telefonische klantenservicemedewerkers inschakelde om slachtoffers..
Logo Proofpoint

Amsterdam, donderdag 3 juni 2021 - Incentro lanceert een nieuw partnership met Contentstack. Contentstack werd begin dit jaar nog uitgeroepen tot Strong Performer in de..
Logo Incentro

Nederlandse scale-up met 1.000 elektrische deelscooters naar Duitsland
2 juni 2021 – GO Sharing start aankomend weekend in Düsseldorf. De Nederlandse scale-up in elektrisch deelvervoer begint daar met 400 groene deelscooters. Het is de..
Logo GO Sharing

Lancering van Nasuni Files voor Google Cloud zorgt voor snelle en betaalbare oplossing ter vervanging van Windows File Servers
BENNEBROEK - Nasuni zieteen grote vraag van bedrijven in Nederland en België die kosten willen besparen en prestaties willen verbeteren door van silo’s met file..
Logo Nasuni

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com