www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 3 april 2014 (2245 dagen geleden)  
Het verzamelen van nieuws, actualiteiten en opinie binnen de energiesector én het verspreiden daarvan onder belangstellenden en abonnees. Dát is de doelstelling..
Logo Involvit

Het lijkt een niet te stoppen trend. Waar consumer devices eerder alleen nog maar thuis werden gebruikt, worden ze de laatste jaren steeds meer op de werkvloer..
Logo Lantech

Op 8 april 2014 stopt de ondersteuning voor Windows XP. In principe wordt men verplicht een nieuw besturingssysteem aan te kopen, wat in werkelijkheid meestal een aankoop van..
Logo Linux-service.be bvba

EINDHOVEN/SITTARD – De lokale overheid staat de komende jaren voor een enorme uitdaging. Naast de noodzaak om te bezuinigen komen er meer taken bij. De gemeente zal in..
Logo Circle Software Group B.V.

Ede, 8 april 2014 – Continu weten wat je bezit waard is, zelf invloed uitoefenen op de financiële sturing, in control zijn op het gebied van vastgoedsturi..
Logo Reasult

Ontwikkelaars kunnen nu gratis enterprise apps bouwen en uitrollen in de Mendix-cloud
Rotterdam, 3 april 2014 - Mendix, ontwikkelaar van het gelijknamige app Platform as a Service (aPaaS), lanceert vandaag de Mendix Community Edition. Met deze gratis en..
Logo Mendix

Platform brengt apps, ontwikkelaars, data en gebruikers samen in een enterprise cloud-ecosysteem
Rotterdam, 3 april 2014 - Mendix, ontwikkelaar van het gelijknamige app Platform as a Service (aPaaS), introduceert de Mendix AppCloud. Deze nieuwe service, die boven op het..
Logo Mendix

Industries Business Unit biedt social-, mobile- en connected cloud-oplossingen voor zes sectoren
Utrecht, 3 april 2014 – Salesforce.com (NYSE: CRM), ’s werelds meest gebruikte CRM-platform, kondigt een nieuwe segmentgerichte strategie aan. De nieuwe Industries..
Logo Salesforce.com

Capelle aan den IJssel, 3 april 2014 – Veenman, specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer), is nu Advanced Scanning..
Logo Veenman B.V.

Steeds doelmatiger technieken
De behoefte van mensen om digitale data met elkaar te delen groeit met meer dan 30% per jaar sterk. De geldomzetten van leveranciers van data storage systemen blijven daar met..
Logo AME Research BV

Impact technologiegolf onderschat
Het Kabinet moet een ICT & Innovatie minister benoemen, de Chief Information & Innovation Officer (CIINO) die de regie voert over en verantwoordelijk is voor alle..
Logo AME Research BV

Nederland knooppunt data centers
De behoefte van mensen om digitale data met elkaar te delen groeit met meer dan 30% per jaar sterk. De geldomzetten van leveranciers van data storage systemen blijven daar met..
Logo AME Research BV

KPN voegt functioneel applicatiebeheer van SAP en andere ERP-software toe aan haar dienstverlening. Hierdoor kunnen klanten bij KPN terecht voor een compleet portfolio aan..
Logo KPN

Belangrijke innovaties in het Data Protectie-portfolio van EMC maakt het mogelijk voor organisaties om Data-Protection-as-a–Service te leveren
Nieuwegein, 3 april 2014 - EMC Corporation (NYSE: EMC) kondigt nieuwe producten aan die voldoen aan hedendaagse eisen van data protectie en tevens ingezet kunnen worden ..
Logo Dell EMC

Auteurs zijn in staat meer winst te behalen, kosten te verlagen en bijzondere boeken te produceren
Amsterdam, 3 april 2014 - Blurb, het onafhankelijke online uitgeefplatform, breidt zijn dienstenaanbod uit met drie nieuwe toevoegingen. Blurb introduceert offsetdruk, opslag..
Logo Blurb

Het kabinet is op zoek naar (ICT-)bedrijven die nieuwe ‘Nationale Iconen’ in handen hebben, innovatieve projecten van met grote maatschappelijke en economische..
Logo NLdigital

Het ontwerpen en analyseren van 3D- modellen met Siemens NX vanuit de cloud brengt veel voordelen met zich mee; niet alleen de besparing op IT-resources, maar ook de..
Logo Siemens PLM Software

Hoewel de 13e editie van de ASIS European Security Conference in Den Haag op het moment van schrijven nog in volle gang is, kijkt Nedap nu al terug op een geslaagd..
Logo Nedap Security Management

Nieuwe robuuste handheld beschikt over hetzelfde modulaire ontwerp waarmee Motorola Solutions al meer dan 20 jaar de markt domineert.
Utrecht, 3 april 2014 – De nieuwe, robuuste Workabout Pro 4 mobiele computer van Motorola Solutions is een product met een zeer sterk doorgevoerde modulaire opzet...
Logo Motorola Solutions Netherlands B.V.

Amsterdam, 3 april 2014 - Easynet Global Services en Acano zijn vandaag een strategische samenwerking aangegaan, waarmee de veilige managed services van Easynet worden..
Logo Easynet

Utrecht, 3 april 2014 – Kaspersky Lab introduceert een interactieve Cyberthreat Map, een ‘wereldkaart’ die in real-time wereldwijd..
Logo Kaspersky

Flexibiliteit, kennis en Fanatical Support staan centraal in samenwerking internetbureau
Amsterdam, 3 april 2014 - Internetbureau Burst heeft Rackspace geselecteerd als strategische partner voor al zijn cloud-activiteiten. Wanneer Burst voor klanten naast het..
Logo Rackspace Nederland

Borsa Istanbul (de beurs van Istanbul) selecteerde Deerns om haar nieuwe datacenter te ontwerpen. Het datacenter wordt de komende maanden ingericht en gaat in juli in bedrijf,..
Logo Deerns

Fusie Oncore IT en 5W Storage Services: Best-in-class cloud-diensten en infrastructuur consultancy voor grote ondernemingen Houten (NL) – Londen (UK), 3 april..
Logo Oncore IT

Nieuwe release van populairste open source-database ter wereld is in benchmarktesten twee keer sneller dan MySQL 5.6 en ruim drie keer dan MySQL 5.5
Nieuwssamenvatting Oracle blijft innoveren op het gebied van MySQL en introduceert de nieuwe Development Milestone Release van MySQL 5.7. Om tegemoet te komen aan de eisen..
Logo Oracle
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88434 persberichten
- 5690 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8049 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl