www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 3 april 2007 (14 jaar en 63 dagen geleden)  
Door de toegenomen vraag naar haar eigen enterprise reporting oplossing “QuickStart voor SAP” investeert het bedrijf in uitbreiding in andere Europese landen.
Nieuwegein, 2 april 2007 – NewFrontiers, specialist op het gebied van Business Intelligence oplossingen voor SAP en Siebel, kondigt aan haar activiteiten internationaal uit te..
Logo NewFrontiers

Human Inference, de Europese marktleider op het vlak van oplossingen ter verbetering van gegevenskwaliteit, kondigt vandaag een secundaire management buy-out aan met GIMV..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Almere, April 3, 2007 - Hopling Technologies, a fast growing technology leader in IP-based wireless networking equipment for enterprises, operators and service providers,..
Logo Hopling Technologies B.V.

Eclipse-Mylar is een surplus voor iedere WebSphere/Java-ontwikkelaar in een Eclipse-omgeving. Mylar is een productiviteitstool en taakgeoriënteerde UI waarmee een..
Logo Remain Software

Remote en Mobiele werknemers stappen over op Wi-Fi
Londen, 3 april 2007 – iPass Inc. (NASDAQ: IPAS), een wereldwijde aanbieder van diensten die het beheer van zakelijke mobiliteit integreren, maakte vandaag bekend dat Scania,..
Logo iPass

De eerste oplossing voor het dynamisch vastleggen van gegevens die in staat is om automatisch uiteenlopende documenttypen binnen één batch te verwerken
Amsterdam, 2 april 2007 – ABBYY, een aanbieder van technologieën voor documentherkenning, het vastleggen van gegevens en taalkundige oplossingen, liet onlangs in Europa een..
Logo ABBYY Europe

ZOETERMEER, 3 april 2007 - Springer Uitgeverij biedt klanten de mogelijkheid hun e-mail marketinguitgaven deels zelf te publiceren. De uitgeverij, onderdeel van Springer..
Logo Blinker BV

Bakker Hillegom, Europa’s grootste postorderbedrijf in tuinartikelen, gaat het volledige bedrijfsproces moderniseren door de aanschaf van mySAP ERP. Alphalogic, vooraanstaand..
Logo Ctac N.V.

Grootste dreigingen komen via het web
Gorinchem, 3 april 2007 - Sophos, een wereldleider in IT beveiliging, maakt de top 10 bekend van de meest dominante malware bedreigingen en e-mail hoaxes die tijdens de maand..
Logo Sophos Benelux

VoIP-services nu met lokale nummerportabiliteit, nummerherkenning met naamweergave, wereldwijd ‘lokaal’ bellen
Naarden, april 2007 – Global Crossing, een van de grootste aanbieders van wereldwijde telecommunicatiediensten, heeft het aantal VoIP-functies voor klanten verder uitgebreid..

Infor FMS SunSystems 5.3 verbetert financiële prestaties met oplossingen voor regelgeving, globalisering en concurrentiële druk
Barneveld – april, 2007 – Infor versterkte haar oplossing voor financieel management: met SunSystems. Financiële managers krijgen nu een beter inzicht door gemakkelijke..
Logo Infor

Antwerpen, 3 april 2007 – AMD levert krachtige multimedia-technologie voor de nieuwe PRADA design-telefoon van LG. Ondanks het ultradunne ontwerp van slechts 12 mm, beschikt..
Logo AMD

Sinds eind 2006 wordt in Zwitserland een paspoort uitgegeven dat een elektronische versie van de pasfoto bevat, waarmee fouten in de identificatie van de paspoorthouder worden..
Logo Siemens Nederland N.V.

Stap naar centralisatie en standaardisatie ondersteunt compliance en groeiambities – Werving medewerkers in volle gang
Nieuwegein, 3 april 2007 – Cognos (NASDAQ: COGN; TSX:CSN), wereldwijd marktleider in oplossingen voor Business Intelligence en Performance Management, is bezig met het..
Logo Cognos

CleanPort heeft op 2 April een grote spamgolf gedetecteerd die zorgde voor 50 % meer spam dan op een normale maandag. Verantwoordelijk voor de extra toename is een nieuwe vorm..
Logo CleanPort BV

GELDERMALSEN, 20070403 -- Terwijl de pilotfase zich bevindt in de afrondende fase, is de firma Van Cranenbroek al erg enthousiast over de SoftBrick applicatie voor..

SUNNYVALE, Calif, – April 3, 2007– Fortinet® – the pioneer and leading provider of unified threat management (UTM) solutions – today announced the top 10 most reported..
Logo Fortinet

Novell maakt vandaag bekend dat zijn SUSE Linux Enterprise Desktop 10 nu beschikbaar is op Sun Microsystems’ Sun Ultra werkstations. De Sun Ultra 20, Ultra 20 M2, Ultra 40 en..
Logo Novell Benelux

IP PBX software-aanbieder biedt dienstverleners de keuze IP-spraakapplicaties te integreren om hun service te verbeteren
3 april 2007 – Swyx, leverancier van op software-gebaseerde IP-telefonie-oplossingen, biedt zijn pure IP PBX ‘SwyxWare’-software aan als een geïntegreerde..

Zwijndrecht, 3 april 2007 – Het wereldwijde inventarisatienetwerk van NOD32, ThreatSense.Net, toont in zijn maandelijkse top tien van bedreigingen een paar nieuwe namen. Meest..
Logo SpicyLemon

Amsterdam, 3 april 2007 – Per 1 juli 2007 wordt Erwin van Meeteren benoemd tot directeur van KIESKEURIG. Hij zal de verantwoordelijkheid van huidig KIESKEURIG directeur Bert..
Logo ilse media groep B.V.

Amstelveen, 3 april 2007 – Net4kids, het non-profit internetplatform voor kinderhulpprojecten, heeft het jaarverslag over 2006 gepubliceerd. Net4kids heeft in het afgelopen..

Het BankGiro Loterij-programma Voor De Rest Van Je Leven is nu ook online te spelen. De hoofdprijs bestaat uit EUR 18.000,-. Vanaf 4 april ontvangen 4 miljoen huishoudens een..

BT heeft een interinstitutioneel kadercontract ondertekend met het directoraat-generaal Informatica (DIGIT) van de Europese Commissie over de levering en het beheer van..
Logo BT

Betaalbare en complete compactcamera’s die aangepast kunnen worden naar ieders eigen voorkeur
Vianen, 3 april 2007 – Kodak introduceert twee nieuwe digitale consumentencamera’s. De KODAK EASYSHARE V1003 Zoom Digital Camera – met 10-megapixel resolutie en de KODAK..
Logo Kodak

Grenoble, Frankrijk, 3 april 2007 - ProCurve Networking, de netwerktak van HP, lanceert vandaag de ProCurve Alliance. Dit is een ledenprogramma dat klanten oplossingen biedt..
Logo Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Barendrecht, 3 april 2007 - Autodesk maakt bekend dat er op dit moment meer dan acht miljoen licenties zijn verstrekt voor de verschillende software-oplossingen die het..
Logo Autodesk

De Pirgo in de populaire Italiaanse havenstad Civitavecchia beschikt nu over een gratis Wi-Fi netwerk
Dublin, Ierland – 3 april 2007: free-hotspot.com, beheerder van ’s werelds grootste gratis HotSpot netwerk, kondigt vandaag de installatie aan van gratis HotSpots in de Pirgo..

ONDERZOEK: ICT BESTEDINGEN VEELAL AD-HOC GEDAAN
Zutphen, 3 april 2007 – De invloed van ICT Services Providers op het ICT beleid bij MKB eindklantorganisaties lijkt aanzienlijk en zal naar verwachting alleen maar..
Logo C-it, The Early Warning Company

2 april 2007 – Gezien de gestaag groeiende markt op het gebied van informatiebeveiliging en daaraan inherente toenemende vraag naar producten en diensten van Fox-IT start..
Logo Fox-IT

Amsterdam, 3 april 2007– WebArchitects, de innovatieve leverancier van RightClick E-business, Content Management en Integratieoplossingen, heeft Marijn Erdmann aangesteld als..
Logo WebArchitects BV

Huub Lamers en Fabiënne de Vries komen op het werk langs
Hilversum - Naarden, 3 april 2007 – Mobile Communication Company (MCC) nodigt de potentiële bezoekers voor TeleVisie 2007 uit met een persoonlijke video via Quadia Web TV...
Logo MCC Nederland

Naamsverandering benadrukt leiderschap in Business-Critical Continuity-markt
Helmond, 3 april 2007 - Liebert Hiross verandert zijn naam in Emerson Network Power. Het bedrijf is onderdeel van Emerson Network Power, wereldwijd marktleider in..
Logo Vertiv

‘Werk aan de winkel’
Amersfoort, 3 april 2007 – Onder het motto: ‘Werk aan de winkel’ introduceert TOSHIBA TEC tijdens het jaarcongres What’s going on in Retailing?! zijn nieuwe visie en..
Logo Toshiba TEC

PerfectBackup heeft de dienstverlening uitgebreid naar Spanje. Eerder startte het in Uitgeest gevestigde bedrijf ook al een succesvol agentschap in België, Engeland en Ierland.
(QWP - Uitgeest - dinsdag 3 april 2007 9:20:00 - Peter Meijer) Dat de online backup service voorziet in een behoefte, bewijst het feit dat vele klanten zich in deze eerste..

Amsterdam – 3 april 2007 – Uit onderzoek van Accountemps blijkt dat managers in verhouding meer letten op het voorkomen van een sollicitant dan de inhoud van zijn verhaal...

Mproof presenteert oplossingen voor overheidsinstellingen op Overheid & ICT
Wassenaar, 3 april 2007 – Mproof, ontwikkelaar en leverancier van Clientele Service Management software, presenteert 24 t/m 26 april op Overheid & ICT verschillende..
Logo Mproof

Met het tekenen van het contract beginnen Rijkswaterstaat en Capgemini Outsourcing vandaag aan een nauwe samenwerking. Capgemini draagt samen met hoofdpartner HP de komende..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Op 22 mei 2007 zal Nzelu haar deuren openen. Nzelu is een internetcafé in Lundazi (Zambia) dat mede met behulp van enkele Rotterdamse ondernemers tot stand is gekomen. Jonge..

Amsterdam, 2 april 2007 – Fortinet – leverancier van UTM security producten – meldt dat Dimension Data is toegetreden tot haar partnernetwerk. Fortinet voorziet in oplossingen..
Logo Fortinet

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo Techone B.V.
Logo Medius
Logo MCS B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Medius
Logo Techniekopleiding.nl
Logo devolo
Logo Ivanti
Logo BPSOLUTIONS
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90207 persberichten
- 5886 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9542 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl