www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 3 maart 2015 (1693 dagen geleden)  
Breda, 03 maart 2015 – Heliview Conferences & Training BV introduceert een nieuwe tweedaagse training Big Data. Bent u in staat om alle beschikbare ongestructureerde..
Logo Heliview Conferences & Training

Gouda, 3 maart 2015 ETTU heeft haar portofolio van workflow oplossingen in SharePoint uitgebreid met K2 door een strategische partnership te ondertekenen. K2 is een..
Logo ETTU

Gouda, 2 maart 2015 - Netwerkspecialist Vosko behaalt als één van de eerste Nederlandse partners de Cisco ACI specialisatie. Vosko heeft deze specialisatie..
Logo Conscia Nederland B.V.

Nieuwe monitor ZP Facts signaleert trends in markt van zelfstandig professionals
Hoofddorp, 3 maart 2015 – Het aantal fulltime opdrachten voor zelfstandig professionals, in de markt doorgaans zzp’er genoemd, neemt af. In navolging van de jaren..
Logo ZP Facts

CTO zet volgende stap in carrière
De Meern, 3 maart 2015 – PQR’s CTO en drijvende kracht achter diverse initiatieven, Ruben Spruijt, gaat PQR verlaten. Dit heeft hij eind vorige maand intern..
Logo PQR B.V.

Het WorkCafé concept van Steelcase stimuleert innovatie en de uitwisseling van ideeën
Amsterdam, 3 maart 2015 – Koffiesalons zijn erg in trek tegenwoordig, en dan niet alleen vanwege een vers kopje heerlijk geurende koffie of een eerlijke espresso, maar..
Logo Steelcase B.V.

Qlik biedt totaalplatform voor zowel guided analytics als rapportages
Hoofddorp, 3 maart 2015 – Qlik® (NASDAQ: Qlik), leider in Data Discovery, heeft Vizubi en haar NPrinting-productlijn overgenomen. Vizubi is sinds 2013 Qlik-partner..
Logo Qlik

De betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg staat onder druk. De overheid en zorgverzekeraars sturen daarom aan op de inzet van E-Health. MIJNvitaliteit loopt op het gebied van fysiotherapie hierop vooruit.
De gezondheidszorg staat op zijn kop De betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg staat voor grote aanpassingsuitdagingen in de komende jaren. Echte..
Logo HidashHi

Amsterdam, 3 maart 2015 – Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, brengt een nieuwe mobile data managementoplossing op de markt onder de naam..
Logo Matrix42

OpenShift samenwerkingsinitiatief met meer dan 30 deelnemende marktleiders
Amsterdam, 3 maart 2015 - Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, kondigt de beschikbaarheid aan van OpenShift Commons. Het nieuwe..
Logo Red Hat, Inc.

Barneveld, 3 maart 2015 – Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een nieuwe versie aan van Infor Enterprise Asset Management (EAM). Versie..
Logo Infor

Nedap en het Duitse bedrijf SimonsVoss introduceren een geïntegreerde totaaloplossing voor toegangscontrole op basis van het AEOS beveiligingsmanagementplatform van..
Logo Nedap Security Management

Ouders hebben weinig controle en maken zich zorgen
Utrecht, 3 maart 2015 – Bijna een kwart (22%) van de ouders heeft het gevoel dat ze geen controle hebben over wat hun kind online ziet of doet. Toch zegt bijna de helft..
Logo Kaspersky

EXIN kondigt aan dat het een samenwerking is aangegaan om de Lean IT Association (LITA) op te richten. Deze partnership is bedoeld om een blijvende samenwerking op te zetten..
Logo EXIN

nieuwe release transformeert dienstverlening voor marketing, finance en legal
ServiceNow, de leverancier van enterprise cloud-oplossingen, maakt de nieuwe release bekend van haar cloud-gebaseerde software die de kracht van service management binnen het..
Logo ServiceNow

NetScaler presteert tot 300 procent beter dan vergelijkbare producten
Citrix kondigt de NetScaler MPX 25000 series aan, de betrouwbare application delivery controller (ADC) voor telecom-providers. NetScaler maakt gebruik van de Citrix..
Logo Citrix

- VMware vCloud for NFV helpt CSP’s kosten te besparen en time-to-market te versnellen - VMware biedt CSP’s een snel, eenvoudig pad naar..
Logo VMware Nederland

Steeds meer meldingen van overlast, maar geen adequate overlastprocedure
Rotterdam, 3 maart 2015 - Het komt steeds vaker voor dat mensen worden lastiggevallen via hun mobiele telefoon. Deze conclusie trekt SIM only provider Robin Mobile op basis..
Logo Robin Mobile

Delft, 3 maart 2015 - Vanwege de nieuwe computersystemen van de Belastingdienst is de deadline voor de aangifte inkomstenbelasting een maand verschoven, naar 1 mei. Deze extra..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Amsterdam, 3 maart 2015 – Niet elke EU-lidstaat is even goed voorbereid als het gaat om cyber security. Dat blijkt uit een onderzoek van BSA | The Software Alliance, dat..
Logo BSA | The Software Alliance

Londen/Utrecht, 3 maart 2015 Van kerstkoopjes van 1 cent tot aan internationale luchthavens vol gestrande reizigers. In 2014 ging er in de wereld van de software behoorlijk..
Logo SQS Software Quality Systems

De nieuwe Cintiq 13HD touch combineert multi-touch met Wacoms vermaarde penprestaties voor een bevrijdende en meeslepende digitale creatieve ervaring.
Amsterdam, 3 maart 2015 – Wacom kondigt vandaag de Cintiq 13HD touch aan voor veeleisende professionele ontwikkelaars van digitale content. Deze nieuwste toevoeging aan..
Logo Wacom Europe GmbH


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl