www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Persberichten van 3 maart 2005 (15 jaar en 134 dagen geleden)  
Netbasics B.V. is sterk in webtechnologie en digitale media!
Zou het niet leuk zijn om te kunnen eten in een molen, in een boerderij, op een schip, in een villa of gewoon bij het derde huis van links bij die gastvrije mensen? Op elke..
Logo Netbasics B.V.

Nederlandse webbouwer ontvangt prestigieuze onderscheiding van Nielsen Norman Group
Schiphol Rijk, 2 maart 2005 - Zojuist werd bekend dat het door webbouwer Macaw ontwikkelde NedTrain intranet is opgenomen in de lijst van ‘s werelds 10 beste intranetten, die..
Logo Macaw

Ondernemers -die workshop gevolgd hebben- doen meer met ICT
Rotterdam, 01 maart 2005, De Kenniskring Logistics van de Hogeschool Rotterdam heeft in opdracht van Digital Port Rotterdam in samenwerking met de Erasmus Universiteit en de..

Vanwege de continue groei van ons relatienetwerk en diversificatie van onze werkzaamheden is de behoefte aan uitbreiding ontstaan.  Ed Boesjes is bij Muhren van Empel BV..

Geavanceerde heuristische detectie is het nieuwe wapen tegen spam en virussen
Zwijndrecht, 3 maart 2005. Eset, ontwikkelaar van de volgende generatie virusbeveiliging NOD32 Antivirus Systeem, heeft op dinsdagochtend 1 maart duizenden berichten..
Logo SpicyLemon

Met de twee nieuwe 800DPI draadloze Bluetooth muizen uit de unieke Trust lijn, waarvan één met een universele Bluetooth USB-hub/ adapter, kan er gewerkt worden op een afstand..
Logo Trust International BV

Amsterdam, 3 maart 2005 - Vijf partners van Interactive Intelligence, internationaal leverancier van zakelijke communicatiesoftware, hebben tijdens de EMEA partnerconferentie..
Logo Genesys

Juniper Networks levert aan Citylink, de snelst groeiende alternatieve service provider van Zweden, de Juniper Networks J-Series Services Router. Deze upgrade zorgt ervoor dat..
Logo Juniper Networks

Roelofarendsveen, 3 maart 2005 - COOLProfs, een snel groeiend bureau voor applicatieontwikkeling met grote opdrachtgevers in de financiële en non-profit wereld, breidt haar..
Logo COOLProfs

Wereldwijde top van het bedrijfsleven ziet informatietechnologie de komende vijf jaar steeds meer als concurrentiefactor die snelheid van uitvoering bedrijfsstrategie en innovatie bepaalt
's-Hertogenbosch, 3 maart 2005 - Bedrijven zullen de komende vijf jaar steeds meer belang hechten aan nieuwe bedrijfsmodellen in plaats van aan nieuwe productlijnen. Om de..
Logo SAP

Schiphol-Rijk, 3 maart 2005 - In het kader van het Office Solution Accelerator programma geeft Microsoft de broncode van een aantal accelerators vrij. Accelerators geven..
Logo Microsoft

Nieuwste versie Novell ZENworks ondersteunt Intel Active Management Technology; dit bespaart tijd bij upgrades en vervanging van hardware. Novell SUSE LINUX-oplossingen..
Logo Novell Benelux

Amsterdam, 1 maart 2005 - Uit onderzoek van Datamonitor blijkt dat de inzet van een IP-netwerk bij bankkantoren positief kan bijdragen aan het verhogen van de..
Logo Cisco

Amersfoort, 3 maart 2005 – CONO Kaasmakers, vooral bekend van het merk BeemsterKaas, gaat de Food & Beverage-bedrijfssoftware Intentia implementeren op IBM I-series. Alle..

Gezamenlijk aanbod zorgt voor optimale beschikbaarheid data en applicaties
Veenendaal, 3 maart 2005 – VAI, leverancier van oplossingen voor een centraal beheerbare, stabiele ICT-infrastructuur, heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met..
Logo BRAIN FORCE

Danka Nederland toont kleur in alle facetten
Op woensdag 23 en donderdag 24 maart a.s. organiseert Danka Nederland in haar showroom te Woerden de Kleurrijke Sprookjesdagen. Danka pretendeert nu reeds het meest..
Logo Danka Nederland BV

Vooraanstaande netwerktechnologie biedt kostenbesparing bij hogere prestaties en vormt basis voor verdere groei
Frankfurt/Den Haag, 3 maart 2004 – Messer Group GmbH, een van 's werelds grootste producenten van technische en medische gassen, zal haar nieuwe datacommunicatienetwerk laten..
Logo AT&T

Meest betrouwbare merk in de categorie internet-providers in Nederland
Wanadoo heeft dit jaar in Reader’s Digest European Trusted Brands-onderzoek de eerste plaats behaald in de categorie beste Nederlandse internet-provider. Dit onderstreept dat..

Nieuwe software-update biedt realtime HDV-bewerkingsmogelijkheden en ondersteunt nieuwste HDV-camera’s van Sony en JVC
Amsterdam, 3 maart 2005 - Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) kondigt de beschikbaarheid aan van een gratis HDV™-plugin voor de bekroonde professionele..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Schiphol-Rijk, 3 maart 2005 – PSA Peugeot-Citroën, Europa’s op twee na grootste autoproducent, gaat voor zijn auction-activiteiten gebruikmaken van de nieuwste versie van het..
Logo Ariba

Netlink levert Net Report Monitoring Center aan energieonderneming
3 maart 2005 – Netwerkspecialist Netlink heeft een overeenkomst gesloten met Net Report en biedt haar klanten daarmee de mogelijkheid om security-risico’s op het netwerk in..

Nieuwe Bluetooth, DECT en Voice over IP modellen voor verschillende zakelijke toepassingen
CeBIT, Hannover, 10 maart 2005 – Plantronics Inc. (NYSE: PLT),  marktleider in communicatieheadsets, zal op CeBIT 2005 de meest veelzijdige serie draadloze..
Logo Poly

Intel Developer Forum, San Francisco, 3 maart 2005 - Intel maakte vandaag zijn plannen bekend voor de ontwikkeling van een brede reeks platforms en technologieën voor PC's,..
Logo Intel

Symantec Technology Partnership Strengthens MessageLabs Global Infrastructure, Further Reducing Email Volumes
MessageLabs, aanbieder van managed emailbeveiligingservices aan bedrijven, maakt bekend dat het haar wereldwijde anti-spam infrastructuur nog verder verbeterd heeft. Als..

Rijswijk, 2 maart 2005  – Alcatel (Paris: CGEP.PA and NYSE: ALA) heeft vandaag bekendgemaakt dat een overeenkomst is aangegaan met KPN voor de verdere uitbreiding van de KPN..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Bilthoven, 3 maart 2005 - Business Objects, leverancier van Business Intelligence-oplossingen (BI), breidt de samenwerking uit met Ordina, een van de grootste Nederlandse..
Logo Business Objects

Combinatie van EDS-expertise in technologie en bedrijfsprocessen met specialistische HR-kennis Towers Perrin
Capelle a/d IJssel / Rotterdam, 2 maart 2005  – EDS en Towers Perrin hebben de start aangekondigd van de nieuwe gezamenlijke Human Resources-onderneming: ExcellerateHRO...
Logo EDS

Intel Developer Forum, San Francisco, 1 maart 2005 - De toekomst van de onderneming zal innovatieve computer- en communicatieplatforms en krachtige silicium- en..
Logo Intel

Brocade Communications Systems Inc. organiseert dit jaar zijn Europese Customer Conferences in Parijs op 7 en 8 juni, in Frankfurt op 14 en 15 juni en in Londen op 16 en 17..
Logo Brocade

IBM en business partners gaan $150 miljoen investeren in ‘innovatie- hot spots’IBM heeft vandaag aangekondigd samen met business partners te gaan investeren in ‘innovatieve..
Logo IBM Nederland BV

T-Mobile Netherlands presenteert vandaag de jaarcijfers over 2004. Ondanks de toegenomen concurrentie is T-Mobile opnieuw flink gegroeid. In 2004 groeide het aantal klanten..
Logo T-Mobile

Wereldwijd Netwerk Control Centrum in Amsterdam
Amsterdam, 3 maart 2005 - BT heeft een Network Control Centrum (NCC) in Amsterdam geopend voor de monitoring van het wereldwijde datanetwerk. Het Amsterdamse datacentrum voert..
Logo BT

Introductie eTrust IAM Suite r8 is eerste stap
Nieuwegein, 3 maart 2005 – Computer Associates International, Inc. (NYSE:CA) maakt zijn plannen bekend op het gebied van security – één van de speerpunten in 2005. CA gaat een..
Logo CA Technologies

TomTom Navigator en HP iPAQ hx2110
Amsterdam, 3 maart 2005 – TomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, zet de samenwerking met HP voort, met de nieuwe TomTom / HP iPAQ hx2110 Pocket..
Logo TomTom
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl