www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 3 maart 2003 (6245 dagen geleden)  
AMD processor maakt breedbandinternet mogelijk met Omni-Node
Antwerpen, 3 maart 2003 – AMD (NYSE: AMD) maakt bekend dat de Alchemy Solutions Au1100-processor door Omnilux wordt geïntegreerd in haar product Omni-Node. De Omni-Node is een..
Logo AMD

Of 5.6 Million New Users Since Product Launched in February 2001, Half Are Upgrades, Half New to Citrix
3 March, 2003 - Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), a leader in enterprise infrastructure software and services, today announced that CitrixÒ MetaFrame XPÔ server has won 5.6..
Logo Citrix

Nieuwe generatie producten en diensten helpt projectmedewerkers bij het maken, delen en beheren van digitale ontwerpen
Rotterdam, 3 maart 2003 – Autodesk, leverancier van ontwerpsoftware en digitale content, introduceert een nieuwe generatie ontwerpsoftware, waaronder AutoCAD 2004. Behalve..
Logo Autodesk

DEN HAAG – WebGids.nl is overgenomen door Informer Software BV in Den Haag. Deze webindex van ruim tienduizend bedrijven werd vijf jaar geleden gelanceerd en telt op dit..
Logo Informer Software BV

Nederlands bedrijfsleven positief mits voor iedereen beschikbaar
AMSTELVEEN, 3 maart 2003 – Een Europees onderzoek van LogicaCMG laat zien dat Nederlandse directeuren, personeelsmanagers en medewerkers in het algemeen positief gestemd zijn..
Logo Logica Nederland

Blokkering ongevraagde e-mail op internet-gateway
Utrecht, 3 maart 2003 - Trend Micro (Nasdaq: TMIC; TSE: 4704), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, introduceert..

Voormalig lid van de Raad van Bestuur van Achmea Holding, de heer M.A.Th. Jacometti RA, is benoemd tot de eerste President-Commissaris van Betronic Holding B.V. te Amsterdam...

Alle provinciale CDA-lijsttrekkers maken tijdens de verkiezingscampagne gebruik van een handcomputer waarmee zij 24 uur per dag online zijn.
Net als de kandidaten voor de succesvol verlopen Tweede Kamer verkiezingen maken de provinciale lijsttrekkers en de kandidaat Eerste Kamerleden van het CDA nu ook gebruik van..

ATLANTA, 3 maart 2003 -- UPS (NYSE:UPS) is uit alle bedrijven in haar sector opnieuw verkozen tot " ’s-Werelds Meest Gewaardeerde” onderneming. Dit is het resultaat van een..
Logo UPS

Verbeterde OLAP-functionaliteit en zero-footprint resulteren in aanzienlijke tijd- en kostenbesparing
Nieuwegein, 3 maart 2003 – Cognos (Nasdaq: COGN; TSX: CSN), marktleider in Business Intelligence (BI) en Enterprise Planning, introduceert vandaag Cognos serie 7 versie 2. Met..
Logo Cognos

Maarssen/Heverlee, België, 3 maart 2003 – Telindus Group (Euronext TEL), één van Europa’s grootste network integrators, heeft de tweede helft van 2002 afgesloten met een..
Logo Telindus

Kingston’s 400MHz DDR geheugenmodules hebben bewezen voor 100% te voldoen aan de hoogste Intel-specificaties.
Nieuwegein, maart 2003 - De 256 MB DDR400 (PC2300) CL 3 (ECC ennon-ECC) geheugenmodules van Kingston Technology zijn door Intel gevalideerd. De validatie betreft het gebruik..
Logo Kingston Technology

Partnership verbetert service aan resellers en eindgebruikers
Veenendaal/Houten, 3 maart 2003 – Livingston, Europa’s grootste verhuurder op het gebied van computersystemen, netwerkcomponenten en meetapparatuur, neemt de..

Productonafhankelijke aanpak blijkt ook in onstabiele economie succesvol
Eindhoven, 3 maart 2003 – ICT-dienstverlener ICTivity opent haar tweede kantoorpand, dat is gevestigd in Amsterdam. Met deze uitbreiding speelt ICTivity in op de groeiende..

Oracle9i database en Oracle9i Real Application Clusters nu verkrijgbaar voor UnitedLinux 1.0
Amsterdam, 3 maart 2003 – UnitedLinux maakt bekend dat versie 1.0 van haar UnitedLinux-product nu beschikbaar is voor Oracle9i Database en voor de..

Axis Communications lanceert vandaag de AXIS 2460 Netwerk DVR Surveillance Bundle, een nieuwe alles-in-one oplossing voor video bewaking. De bundel bestaat uit een AXIS 2460..
Logo Axis Communications BV

Nieuwe McAfee Security WebShield Appliance scant 2MB HTTP-verkeer per seconde
AMSTERDAM, 28 februari 2003 – McAfee Security, een productgroep van Network Associates (NYSE: NET) kondigt vandaag de beschikbaarheid van de nieuwe McAfee WebShield e1000..
Logo McAfee

Hoofddorp, 3 maart 2003 - Aspect Communications Corporation (Nasdaq: ASPT), de toonaangevende leverancier op het gebied van business communications solutions, loopt voorop in..
Logo Aspect Software

Nieuwe reseller-overeenkomsten en strategische benoemingen
Londen, Verenigd Koninkrijk, 3 maart 2003 - Kalido Group, wereldwijd leverancier van informatie-integratiesoftware, heeft haar marktpositie in de Verenigde Staten versterkt..

Media laat Ahold niet los
Nijmegen, 3 maart 2003 – De berichtgeving in de media over Ahold is de afgelopen week vertwintigvoudigd ten opzichte van normaal. Het aantal berichten is tot ver boven de 600..
Logo Checkit BV

Purmerend, 3 februari 2003 – Wavin KLS, onderdeel van de Wavin-groep en in de Benelux marktleider in kunststof leidingsystemen, heeft gekozen voor Archie CRM. In de loop van..
Logo Archie Europe bv

Kodak EasyShare afdrukstation 6000 combineert eenvoud met duurzame afdrukken – thuis foto's afdrukken op een formaat van 10 x 15 cm
Vianen, 3 maart 2003 - Met de introductie van het Kodak EasyShare afdrukstation 6000 maakt Eastman Kodak Company het thuis afdrukken van digitale foto's eenvoudiger dan ooit..
Logo Kodak

Inclusief professionele Schneider-Kreuznach Variogon 4x zoomlens en ultrasnel autofocussysteem voor scherpe foto's in een donkere omgeving
Vianen, 3 maart 2003 – Eastman Kodak Company introduceert de Kodak EasyShare DX6340 Zoom Digital Camera, die geavanceerde fotografische mogelijkheden combineert met een..
Logo Kodak

De Kodak EasyShare-technologie van de LS633 zorgt voor een heldere beeldweergave en maakt het bekijken van foto's op de camera een stuk eenvoudiger
Vianen, 3 maart 2003 - Kodak introduceert de Kodak EasyShare LS633 Zoom Digital Camera, de eerste digitale camera ter wereld die is uitgerust met een OLED-scherm (Organic..
Logo Kodak

Nieuw zijn onder meer een geïntegreerd afdruk- en camerastation en de eerste digitale camera ter wereld met OLED-scherm
Vianen, 3 maart 2003 – Eastman Kodak Company introduceert een reeks producten die het digitale camerasysteem EasyShare sterk verbeteren en vereenvoudigen. Tot de nieuwe..
Logo Kodak

Billing Center Nederland NV is een innovatieve, onafhankelijke en solvabele financiële dienstverlener, die een uniek en vernieuwend concept heeft ontwikkeld: billing. Door de..

British Telecommunications breidt gebruik van Netcool uit om Service Quality Management te realiseren
Utrecht, 3 maart 2003 - Micromuse Inc. (Nasdaq: MUSE), toonaangevend leverancier van business en service assurance software, heeft bekendgemaakt dat BT Computing Partners de..

Wijchen, 3 maart 2003 – NEC introduceert de NEC VERSA P700, een notebook voor de zakelijke gebruiker die onderweg dezelfde kracht en functionaliteit wil gebruiken als op..
Logo NEC Computers Nederland BV


Basingstoke (Verenigd Koninkrijk), 3 maart 2003 -- Vanaf vandaag is de nieuwste softwareversie van Quantum's DX30 back-upsysteem beschikbaar. De DX30 is het enige op schijf..
Logo Quantum

60% meer website bezoek bij lancering e-mail nieuwsbrief
Amsterdam, maandag 3 maart 2003, De Dierenbescherming is begin dit jaar met veel succes van start gegaan met e-mail marketing. Doelstelling bij het inzetten van e-mail is het..

Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid in zee met DAD voor sensibiliseringscampagne op internet Integratie van drie internet-expertises ten dienste van Road Safety..

Rijk Leven (www.rijkleven.com) is een nieuwe website voor mensen die beseffen dat er meer is in het leven dan hard werken en meedogenloos snoeien om je landgoed te behouden...

Amstelveen – maart 2003 – Boekenmijn, het boekenpodium voor zelfstandige auteurs en kleine uitgevers, is een van de 23 projecten die door de stimuleringsregeling van de..

Sumihiro en New CTI Solutions zijn een samenwerkingsverband aangegaan op basis van hun gezamenlijke deskundigheid op het gebied van telecommunicatie oplossingen. Om het..

Kruishoutem, 1 maart Vanaf vandaag is er een nieuw bedrijf actief op de Belgische ICT advies-markt. DeCisions & Partners NV is de nieuwe naam voor de onderneming die begin..
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88075 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7731 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl