www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 2 september 2021 (48 dagen geleden)  
De ANWB heeft via Stichting ITdonations de restwaarde van zijn oude laptops en pc's aan Stichting Congo gedoneerd. Het bedrag van € 10.243,- gaat naar de stichting die..
Logo Stichting ITdonations

Amsterdam, 2 september 2021 - Thuiswerken is productief, maar werknemers maken zich zorgen. Ze missen carrièrekansen, ze missen mogelijkheden om hun vaardigheden te..
Logo Workday

Het sportplatform Sporthy en de Queens Football League (QFL) gaan samenwerken. Hierdoor zijn per 31 augustus alle American Football Dames wedstrijden te..
Logo Sporthy

Laura Walter-Goudsmit, directeur van Edutrainers in Haarlemmermeer, is genomineerd voor de Diversity in Tech Awards. Dit is een internationale verkiezing voor vrouwen in de..
Logo Edutrainers

Vianen – Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, is als eerste volledig Nederlandse organisatie uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Advanced..
Logo Avit Group

De belangrijkste gebeurtenissen voor ChargePoint in Q2 2021: Kwartaalinkomsten stegen met 61% jaar-op-jaar Omzetverwachting voor het volledige jaar verhoogd met..
Logo ChargePoint

Nieuw rapport van Barracuda bekijkt trends in dataverkeer van bots en geeft voorbeelden van botgedrag en -detectie
Kwaadaardige bots zijn verantwoordelijk voor bijna 40% van het totale internet-dataverkeer E-commerce-applicaties en inlogportals zijn de meest gekozen doelwitten..
Logo Barracuda Networks

Amstelveen, 2 september 2021 – gnTel en Dean One, beide toonaangevend in het innoveren van bedrijfscommunicatie in het MKB, gaan met ingang van 6 september samen verder..
Logo Gamma Communications Nederland

Uitbreiding reflecteert het groeiende economische belang van de Noord-regio
Amsterdam, 2 september 2021 - NorthC Datacenters, het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland, gaat haar bestaande datacenter in Groningen uitbreiden. Deze..
Logo NorthC Datacenters

Zaltbommel – Visma | Onguard en Centraal Invorderings Bureau (CIB) gaan nauw met elkaar samenwerken op het gebied van data-integratie. Het partnerschap omvat de..
Logo Visma | Onguard

Yenlo's IaaS-oplossing 'Connext Go!' wordt de integratieservice bij uitstek voor het logistiek managementsysteem 'Boxwise'.
Amsterdam, 2 september 2021 - In het najaar van 2021 gaan Trancon en Yenlo een partnership aan. Hierbij wordt de dataintegratie van Trancon's voorraadbeheersysteem..
Logo Yenlo

Quantum Delta NL gaat samenwerken met het Franse nationale Quantum-initiatief. Als eerste actiepunt van de samenwerking lanceren Freeke Heijman, directeur..
Logo Quantum Delta NL

Nieuwe functies zijn onder meer geavanceerde tabelextractie, documentclassificatie op basis van autoML en uitgebreide functionaliteit voor anonimiseren en pseudonimiseren
Den Haag, 2 september 2021 - Doculayer.ai, een oplossing voor het intelligent verwerken en analyseren van documentstromen op basis van AI- en machine learning technologie,..
Logo Doculayer.ai

Hoofddorp, 2 september 2021 – Het Slingeland-ziekenhuis past Nutanix Hyperconverged Infrastructure (AOS) en Nutanix Prism toe om het beheer te vereenvoudigen en zijn..
Logo Nutanix

Rotterdam, 2 september 2021 – TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest..
Logo TIBCO Software

Amsterdam, 2 September 2021 – Franx, het internationale handelsplatform van ABN AMRO, gaat over op °neo. Om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de..
Logo Five Degrees

Geen bands en festivalgangers op Vlieland dit weekend, wél startups die hun innovaties testen. Ondanks de annulering van het Into the Great Wide Open vanwege de..
Logo Innofest

Nederlandse consumenten verwachten over vijf jaar een groter deel van hun aankopen online te doen dan vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van..
Logo ShoppingTomorrow

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR