Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 2 juni 2021 (57 dagen geleden)  
Met één handeling alle gebruikersgegevens en -instellingen wissen, zodat een device klaar is voor een volgende gebruiker
Amsterdam, 2 juni 2021 – Jamf, specialist op het gebied van Apple Enterprise Management, heeft een preview vrijgegeven van een nieuwe Single Login-workflow voor Jamf..
Logo Jamf

Consolidatie in Nederland door samenwerking met Deutsche Telekom
Na goedkeuring van de ACM hebben Cellnex en Deutsche Telekom de fusie van hun activiteiten in Nederland afgerond Nieuw en onafhankelijk beheerd fonds Digital Infrastructure..
Logo Cellnex

Vianen, 2 juni 2021 - RDW gaat met het telefonieplatform van het Klant Contact Centrum de cloud in. In een aanbesteding toonde Frontline Solutions aan de beste partij te zijn..
Logo Frontline Solutions

AMSTERDAM, 2 juni 2021 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier die business complexiteit doorbreekt, lanceerde tijdens PegaWorld® iNspire 2021 op 4..
Logo Pegasystems

94 procent is tevreden over product
Utrecht – Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, heeft met haar product Unit4 Financial Planning & Analysis (voorheen..
Logo Unit4


With many organisations facing the challenge of maintaining excellent customer service during the COVID-19 pandemic, the two partners have been working hand in hand to deliver offerings directed at client success
Amsterdam, NL – NTT Ltd, a world-leading global technology services provider today announced it has been recognized as Genesys Global Platinum partner. Customers today..
Logo NTT Ltd.

Vier op de vijf (82%) bedrijven blijft bezorgd over de veiligheidsrisico’s van werken op afstand, ondanks het feit dat veel bedrijven potentiële hybride..
Logo Thales

Op 2 juni publiceerde de Sociaal Economische Raad het ontwerpadvies “sociaal-economisch beleid 2021-2025". De aanbevelingen in dit rapport gaan ook over de bijna 100.000..
Logo NLdigital

De ME Research Group, bestaande uit onderzoeksbureaus Markteffect en Direct Research, is gisteravond opnieuw opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven. Deze prestigieuze prijs is..
Logo Markteffect

Leider op het gebied van HCI-technologie introduceert nieuwe systemen op basis van de nieuwste Dell EMC PowerEdge-servers en VxRail HCI-systeemsoftware-verbeteringen die implementatie en levenscyclusbeheer vereenvoudigen
Dell EMC VxRail systemen op basis van de nieuwste Dell EMC PowerEdge-servers bieden snellere prestaties en grotere capaciteit. Nieuwe VxRail dynamische nodes..
Logo Dell Technologies

Na een zwaar coronajaar een vliegende start maken op de arbeidsmarkt? De inschrijving voor de eerste landelijke Virtuele Banenbeurs (in 3D) is nu geopend.
Op 28 juni vindt de eerste landelijke Virtuele Banenbeurs plaats. Een online carrièrebeurs, geheel in 3D georganiseerd. En waarbij unbiased..
Logo Sollicitatiedokter.nl

Microsoft Azure-klanten overal ter wereld hebben nu toegang tot Dataiku, waardoor grote en kleine bedrijven eenvoudig gebruik kunnen maken van de kracht van AI
Dataiku, een van 's werelds leidende AI- en machine learning-platforms, kondigt aan dat het vanaf vandaag beschikbaar is via de Microsoft Azure Marketplace, een online winkel..
Logo Dataiku

Een veilige en snelle manier om te betalen met iPhone en Apple Watch
Amsterdam, 2 juni, 2021 - Knab introduceert vandaag Apple Pay voor zowel zijn particuliere als zakelijke klanten. Met deze integratie vervult Knab een van de grootste wensen..
Logo Knab

Ruim een kwart van alle bedrijven is niet ontvankelijk voor de inzet van nieuwe technologieën voor het optimaliseren van de klantenervaring
Amsterdam, 2 juni 2021 – De customer experience (CX) vormt een topprioriteit voor bijna de helft (43%) van alle Nederlandse bedrijven. Uit een internationaal onderzoek..
Logo Rackspace Technology

House of Quantum moet op het gebied van quantumtechnologie het visitekaartje voor Europa worden
Nederland krijgt een House of Quantum. Het House of Quantum moet bekend komen te staan als de slimste 12.000 vierkante ‘quantummeters’ van Europa en wordt gebouwd..
Logo Quantum Delta NL

Computest, specialist in cybersecurity diensten, performance testing en DevOps, gaat een partnership aan met investeerder Mentha. Het doel van de samenwerking is om de groei..
Logo Mentha Capital

Eurocommissaris Mariya Gabriel bezocht op 31 mei 2021 samen met minister Ingrid van Engelshoven en staatssecretaris Mona Keijzer Eindhoven. Dit om te spreken met over de..
Logo Fontys Hogeschool ICT

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91750 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10582 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl