www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Persberichten van 2 mei 2013 (8 jaar en 52 dagen geleden)  
Obama’s 2012 herverkiezingscampagne, EBay, Twitter, Deutsche Telecom en meer innovatie & inspiratie op 14 & 15 mei, IndigO2 Londen
AMSTERDAM – 2 mei, 2013 -- Teradata Corporation (NYSE:TDC), wereldwijd marktleider op het gebied van analytische data platforms, applicaties en services,..
Logo Teradate eCircle

Game server storingen 6 van de 10 keer debet aan haperen en crashen online games
Amsterdam, 2 mei 2013 – Maar liefst 84 procent van de online gamers krijgt tijdens het spel te maken met haperende beelden of een volledige crash van het spel. In 60..
Logo Leaseweb

Nieuwegein, 2 mei 2013 – Global Knowledge, ’s werelds grootste onafhankelijke IT- en Business opleider, introduceert een nieuwe trainingsmethode waarmee het..
Logo Global Knowledge

Kentekenparkeren in Maroussi
Maroussi is eind april live gegaan met de Permit Suite. Met Permit zal Maroussi kentekenparkeren invoeren binnen de gemeente. Aanvragen van vergunningen zal via de..
Logo Desyde BV

Cyber Security, Cybercrime zijn hot topics geworden. Een rondje langs de velden bij enkele specialisten geeft ons wat meer inzicht in de bedreigingen en verdediging. In dit..
Logo Orange Cyberdefense

Wel moet de single enig gevoel voor ritme hebben
Dansprogramma’s op tv met BN’ers, kinderen of jongeren zijn populair. Wekelijks kijken veel Nederlanders naar deze programma’s en ook schrijven veel..
Logo PARSHIP.nl

De Zeeuwse, regionale verzekeringsmaatschappij en onderdeel van De Goudse, heeft het schadepakket gekoppeld via het transactieplatform van Aplaza. Het gaat om alle..
Logo Unit4

Round Table Ontbijt Sessies 13 en 20 juni
Capelle aan den IJssel, 2 mei 2013. Microsoft Direct Access geeft de mogelijkheid om op een beveiligde manier toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk, zonder handmatig een..
Logo Avantage

Security, CCTV, IP telefonie uit de Cloud
Purmerend, 2 mei 2013 –  White label Cloud en IT Services leverancier IS Channel heeft IPstream, onderdeel van Progroup opgetekend als nieuwe klant. IPstream kan..
Logo KPN Internedservices

Laren, 2 mei 2013 –  Multidomain Master Data Management (MDM)  leverancier Stibo Systems kondigt vandaag aan dat zij samen met haar klant Grainger, Inc...
Logo Stibo Systems

Arista 7500E levert niet eerder vertoonde prestaties en programmeerbaarheid
Amsterdam, 2 mei 2013 – Arista Networks introduceert significante uitbreidingen op het Arista 7500 modulaire switchingplatform, waardoor het mogelijk wordt om..
Logo Arista Networks

Intelligente iPDU is de remedie
De mens zelf blijkt de grootste bedreiging van de bedrijfscontinuïteit binnen datacenters. Dat de grootste dreiging van binnenuit komt, blijkt uit Nederlands onderzoek[1]..
Logo Enlogic

Citrix introduceert twee nieuwe channel-programma's: Citrix Solution Advisor (CSA) en Citrix SaaS Advisor (CSSA). Deze programma's maken het eenvoudiger voor partners om zaken..
Logo Citrix

Ricoh is voor het tiende achtereenvolgende jaar erkend door de FTSE4Good Index Series. De award volgt na beoordeling van de wereldwijde activiteiten op het gebied van..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Meer verdieping en aandacht voor schrijvers in boekwinkel van bol.com
Bol.com heeft Janneke Siebelink (38) aangesteld als Redacteur Boeken. In deze nieuw gecreëerde functie gaat Siebelink zich toeleggen op het inrichten van een meer..
Logo Bol.com

Driebergen, 2 mei 2013 – In 2012 hebben leveranciers van oplossingen en diensten op het gebied van elektronische factuurverwerking en Purchase2Pay hun omzet met..
Logo Strategy Partners

Bedrijfsbrede video-oplossing verbindt medewerkers in 79 internationale vestigingen, waaronder locaties in Nederland, voor efficiënt beheer van 76 grootschalige..
Logo Polycom BV

Strategische samenwerking met aannemers beoogt verdere verhoging efficiency en volume plus optimalisering ketenintegratie
Utrecht, 2 mei 2013 – Eurofiber heeft nieuwe samenwerkingscontracten van twee jaar afgesloten met drie geselecteerde aannemers: BAM Infratechniek Telecom, Schuuring en..
Logo Eurofiber

Visuele communicatie met een digitale oplossing van hoge kwaliteit
Wacom’s nieuwste DTK-2241 interactieve pendisplay is een premium communicatiemiddel voor het onderwijs en de gezondheidszorg. Als opvolger van de DTU-2231 biedt het..
Logo Wacom Europe GmbH

Alle informatie over Nederlands grootste eendaagse festivals op 5 mei in één app voor iPhone en Android
Heerenveen, 2 mei 2013 – AppMachine, een online platform waarop iedereen native iOS- en Android-apps kan ontwikkelen, lanceert in samenwerking met het National..
Logo AppMachine

Combinatie van 29,5 cm (11,6”) Full HD-aanraakscherm en Windows 8 Pro overtuigt
Breda, 2 mei 2013 – Om in te spelen op de behoefte van professionele tabletgebruikers aan maximale mobiliteit en flexibiliteit introduceert Toshi..
Logo Toshiba

Houten, 2 mei 2013 – CRI Service, kennispartner op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer, is door Puppet Labs aangesteld als implementatiepartner..
Logo Conclusion Xforce

Beide organisaties werken samen aan onderzoek naar energie-efficiëntie in HPC-omgevingen
Amsterdam, 2 mei 2013 – De Technische Universiteit Dresden schakelt Bull in voor de levering van een nieuwe supercomputer. Bull levert het systeem in twee fasen in 2013..
Logo BULL NEDERLAND NV

Breukelen, 2 mei 2013 – Atrip BV, een jonge en moderne drukkerij uit Lunteren, heeft geïnvesteerd in een Xerox 770 om aan de vraag naar kleinere druk- en..
Logo Xerox

Onderzoek: ´Aankooptraject begint op vergelijkings- en kortingssites...´
Smartphones en prijsdruk zorgen voor een omslag in het aankooptraject dat het leeuwendeel van de Europese consumenten aflegt, blijkt uit onderzoek[1] van Tradedoubler. De..
Logo TradeDoubler B.V.

Barneveld, 2 mei 2013 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, wil in 2013 meer producten, features en integraties op de markt brengen..
Logo Infor

Alliantie constateert tekort aan awareness en kennis binnen het bedrijfsleven
Maarssen, 2 mei 2013 – Harvey Nash, een internationale Professional Recruitment en Outsourcing dienstverlener, en SEPA AdviesBuro, SEPA consultancybureau en opleider,..
Logo Harvey Nash

Winnaar Webwinkel Award 2010 profiteert van gespecialiseerde cross-channel- en cross-border-diensten VDS Fulfilment voor online groei
Lelystad, 2 mei 2013 — WoonVeilig, marktleider in Nederland op het gebied van internet alarmsystemen heeft een eigen webwinkel met slimme beveiligingsproducten...
Logo VDS Fulfilment

Op software en hardware gebaseerde netwerkinfrastructuur samengebracht om schaalbaarheid van datacenter te vergroten
Amsterdam, 2 mei 2013 – Brocade (Nasdaq: BRCD) lanceert een omvattende strategie waarin het bedrijf de meest waardevolle aspecten van fysieke en virtuele netwerken..
Logo Brocade

Naadloze OpenStack-integratie beschikbaar voor Brocade VCS Fabrics
Amsterdam, 2 mei 2013 - Brocade (Nasdaq: BRCD) lanceert een nieuwe Brocade® VCS® Fabric-plug-in die voorziet in krachtige on-demand provisioning-mogelijkheden in..
Logo Brocade

Markt wordt gedomineerd door Exact
Ruim een kwart van alle administratiekantoren in Nederland biedt klanten een online boekhoudpakket aan. Dit percentage stijgt sterk naarmate kantoren groter worden. Zo heeft..
Logo Keala Consultancy

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl